Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

günaydın kızlar nasılsınız
sabah testt yapdım hiçbirşeyyok yani bebşim bu ayda benimle değilll çok üzgünüm kızlar
canım sıkkın mafoldumben

sabah testt yapdım hiçbirşeyyok yani bebşim bu ayda benimle değilll çok üzgünüm kızlar
canım sıkkın mafoldumben

günaydın canım üzülem lütfen hayırlısı olsun hem hala regl olmadın sanırım belki gözükmemiştir...
ama her iki durumdada canını sıkma tatlım :1hug:

o gün mutlaka gelecektir :Saruboceq:

canım sıkkın mafoldumben

canım günaydın ne olur çok üüzlme bu ay sende bendensin galiba benimde bu ay kesinlkle yok yani çünkü çalışma yok ve olmasıda çok zor yanii bende bankoo ne ümitlenebileceğim nede bekleme modunda olacağım ne yapalım kaderimzi bu yapacak birşey yok düşünsene bende kocaaaaaaaaaaa yok yani sen çık işin içinden varmı böyle birşey gece bana tlf da aşkımm 2011 en güzel annesi olacaksın diyor yaaaaa nasıl olucamm duvarlardanmı hamile kalıcamm

kızlar misafirlerimiz ağustos 10 kadar buradalar sonrası ramazan ve ramazanda kendi ev işlerim olacak anlayacağınız bende beklenti olamayacak tek şans tüp durum o

günaydın canım üzülem lütfen hayırlısı olsun hem hala regl olmadın sanırım belki gözükmemiştir...
ama her iki durumdada canını sıkma tatlım :1hug:

o gün mutlaka gelecektir :Saruboceq:

öyle ebrarım hayırlsı olsun ne gelirse allahtan
ama çok içim acıyorrrrr çokkkkkkkksenağlama
çıkmazda hissdiyprum kendimi ne yapacağımı bilmiyorum
düzenimde bozuldu ters giden bişeyler var ama neeesenağlama

ebrarım günaydın canımm benimm tualina ve fatodan haber alırız inşallhh

günaydın canım inş. onlar güzerl haberlerle gelir...

kızlar misafirlerimiz ağustos 10 kadar buradalar sonrası ramazan ve ramazanda kendi ev işlerim olacak anlayacağınız bende beklenti olamayacak tek şans tüp durum o

hayırlısı canım hem biz tüp tesisleri açıcaz ya moralini bbozmaaa :içelim:

kızlar çok üzügünüm(((( sabahtan beri kocaman bir taş yüregimde.....yok malesef...yoruldum artık beeeeeeen...((

seni anlıyorum balım ama üzülmek çaresimi değil sabır bakalım gülüm yaa Rabbim o duyguyu evlat sevgisini bizede tatıracaktır demekki zamnı gelmedi henüz .......Vardır bundada bi hayır de ve sabret canım allah korusun bi evladın olsa ve hast olsa gece gündüz onunla uğraşsan o zman ne olurdu en kötüyü düşünmek gerek bu durumdaki kalbimize ferahlık gelsin ...daha çok gençsin yeni çıtır bi evlisin çokk güzel günleriniz olacak inş.. ve olmayanlara üzülmek yerine elindekilere şükretmeli insan bence bi eşin var seni seven ve sevdiğin yanında huzurlusun,,ne kadar çok sıkıntılı aile var etrafta ..ve daha bi sürü nimet saysak akşam olur

şimdi ne yapıyoruz zamanı akışına bırakıp canımızı sıkmadan hayatımıza devam ediyoruz opuyorumnanaktan üzülme olurmu sen üzülünce bizde üzülüyoruz :1hug:

ve seniiii çokkkk seviiiyoruzzzzz:asigim: a.s.

tualina ve kumsall siizn içinizdekio çıkmaz duyguyu ben hergün yaşıyorum bekın bu ay umutlanma lüxsüm bile yok (

canlarım içiniz acıyor ağlayın diyeceğim bağırın çağırın bilinki bende çok yorgunum hele zamanla yarışımm varken ne yapalım yine herşey Alalhtan ama bazan bende neden neden neden diyorum eee vardır bir nedeni ne yapalım

kızlar birazdaha mücadele ve sonunda biriktirelim paralrımzıı hepimz lg li oallaım ne dersiniz

kızlar çok üzügünüm(((( sabahtan beri kocaman bir taş yüregimde.....yok malesef...yoruldum artık beeeeeeen...((

üzülmek yok canımm :1hug: canınıda sıkma hayırlısı olsun

güzel fikir yaşasın lpg kardeşliği yerimseniben

her bir ölüm yeni bir dirilştir biz her ay ölüp her ay dirilenlerdeniz ve bundan dolayı zaten güçlüyüz yorgun savaşçılarız ama savaşacağız bu bizim ruhumuzda var sonuç zaferde olsa yenilgide olsa savaşmak bizim kanımızda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…