senden naber ,yoktun pek bugun buralarda
canım bende yoktum ofiste arkadşım var pc başında değilim bir baktım bir sen bir ben tatalımm :)))
günaydın kızlar nasılsınız
sabah testt yapdım hiçbirşeyyok yani bebşim bu ayda benimle değilll çok üzgünüm kızlar
canım sıkkın mafoldumben
günaydın kızlar nasılsınız
sabah testt yapdım hiçbirşeyyok yani bebşim bu ayda benimle değilll çok üzgünüm kızlar
canım sıkkın mafoldumben
günaydın canım üzülem lütfen hayırlısı olsun hem hala regl olmadın sanırım belki gözükmemiştir...
ama her iki durumdada canını sıkma tatlım :1hug:
o gün mutlaka gelecektir :Saruboceq:
ebrarım günaydın canımm benimm tualina ve fatodan haber alırız inşallhh
kızlar misafirlerimiz ağustos 10 kadar buradalar sonrası ramazan ve ramazanda kendi ev işlerim olacak anlayacağınız bende beklenti olamayacak tek şans tüp durum o
öyle ebrarım hayırlsı olsun ne gelirse allahtan
ama çok içim acıyorrrrr çokkkkkkkksenağlama
çıkmazda hissdiyprum kendimi ne yapacağımı bilmiyorum
düzenimde bozuldu ters giden bişeyler var ama neeesenağlama
kızlar çok üzügünüm(((( sabahtan beri kocaman bir taş yüregimde.....yok malesef...yoruldum artık beeeeeeen... ((
tualina ve kumsall siizn içinizdekio çıkmaz duyguyu ben hergün yaşıyorum bekın bu ay umutlanma lüxsüm bile yok(
canlarım içiniz acıyor ağlayın diyeceğim bağırın çağırın bilinki bende çok yorgunum hele zamanla yarışımm varken ne yapalım yine herşey Alalhtan ama bazan bende neden neden neden diyorum eee vardır bir nedeni ne yapalım
kızlar birazdaha mücadele ve sonunda biriktirelim paralrımzıı hepimz lg li oallaım ne dersiniz
kızlar çok üzügünüm(((( sabahtan beri kocaman bir taş yüregimde.....yok malesef...yoruldum artık beeeeeeen... ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?