ebrara ocak ayına hazırlanalım lpg ye yaradan nasip ederse tabiikii :)) lpg kardeşimm benimmmmmmbayanssulusmile
günaydın canlarım malesef benden de iyi bir haber yok henüz adet olmadım ama ateşim 36,4
günaydın canlarım malesef benden de iyi bir haber yok henüz adet olmadım ama ateşim 36,4
serpilim canım artık tutamıyorum kendimi ağlamıyorum ama içimd ne fırtınalar kopuyorcanım günaydın ne olur çok üüzlme bu ay sende bendensin galiba benimde bu ay kesinlkle yok yani çünkü çalışma yok ve olmasıda çok zor yanii bende bankoo ne ümitlenebileceğim nede bekleme modunda olacağım ne yapalım kaderimzi bu yapacak birşey yok düşünsene bende kocaaaaaaaaaaa yok yani sen çık işin içinden varmı böyle birşey gece bana tlf da aşkımm 2011 en güzel annesi olacaksın diyor yaaaaa nasıl olucamm duvarlardanmı hamile kalıcamm
ebrarım günaydın canımm benimm tualina ve fatodan haber alırız inşallhh
salla gitsinn o zaman bende 37 den adet gördüm biliyorsun ertsii günü 36.4 tüü ne yapalımm ama kızlar sizlerin adetleri neden gecikti bu benim kafamı karıştırdıı bunu çözemedim şimid malum bendede gecikme olmuştu( mevsimlerdenmi acaba?
niahlim eşiyle resmini koymuş pc başında değildim dün görememişim((
salla gitsinn o zaman bende 37 den adet gördüm biliyorsun ertsii günü 36.4 tüü ne yapalımm ama kızlar sizlerin adetleri neden gecikti bu benim kafamı karıştırdıı bunu çözemedim şimid malum bendede gecikme olmuştu( mevsimlerdenmi acaba?
günaydın fatoş hayırlııs olsun demekten başka bişey gelmiyor elimizden...senağlama
günaydın canım hoşgeldin hayırlısı olsun :1hug:
günaydın fatoş hayırlııs olsun demekten başka bişey gelmiyor elimizden...senağlama
anlamıyorum serpilciğim günü hatta saati şaşmazdı...klomenden sonra tuhaftaştı...adet olayım bakalım da bir dr gideceğim kist falanmı oldu derdi neymiş acaba...gerçi 35 güne kadar normal kabul ediliyor ama bilmiyorum ya insanın kafası karışıyor...
kızlar bunu asla unutmaytın gebelik için en önemli adet sürecei 28 gün kim ne derse desin gerisii yalan
kızlar bunu asla unutmaytın gebelik için en önemli adet sürecei 28 gün kim ne derse desin gerisii yalan
anlamıyorum serpilciğim günü hatta saati şaşmazdı...klomenden sonra tuhaftaştı...adet olayım bakalım da bir dr gideceğim kist falanmı oldu derdi neymiş acaba...gerçi 35 güne kadar normal kabul ediliyor ama bilmiyorum ya insanın kafası karışıyor...
niahlim eşiyle resmini koymuş pc başında değildim dün görememişim((
serpilim canım artık tutamıyorum kendimi ağlamıyorum ama içimd ne fırtınalar kopuyor
karmakarışığım allahım sen yardım et bana
işin garibi kendimi hiç birşey yapmıyormuş gibi hissediyorum boşluktayım
hayırlsı olsun rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize serpilim bir gecede yaşananlardan bile bebişler oluyor inşallah 2011 de bebin kucağında olur canımmm
serpilcim bana hayıt yollarmısın canım ben burdan temin edemedim arakadaşa söyleyemiyorum mafoldumben
aminnnnnnnnn inşallah bebişleriniz göbüşünüzdedir kızlar
o zamn ben daha çokkkk beklerim zar zor 35 günde bir olurken oda bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?