Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

biliyorum zaten hayatım klomenden kaynaklandığını

serpilcim ben yaptım o kürü bana bir ayda etmedi yine adetlerim gecikti hemde geçen ramazanda yapmıştım çok zor olmuştu tekrar yapmayı gözüm kesmiyorrr

o zamn ben daha çokkkk beklerim zar zor 35 günde bir olurken oda bozuldu
moralsizlik yok
serpilcim ben yaptım o kürü bana bir ayda etmedi yine adetlerim gecikti hemde geçen ramazanda yapmıştım çok zor olmuştu tekrar yapmayı gözüm kesmiyorrr

kumsal yani sen 1 ay uygulama 3 ay uygula bunun sakıncxası yokii sonuçta şifa oluyor ben kk da gezerken gördüm kızın biri 4 ay uygulamış hiç bırakmadan ve hamiş kalmış

eşime keçiboynuzu kürüne başlayacağım kızlar adet olayım kendimede yapacağım bişeyler ama karar vermedim...yeni ay yeni umut ne yapalım kuzucuklar...allah büyük

o zaman ramazanda sonra bakaıcaz bişiler canım bu sene orucumu sağon suyuyla açabilceğimi sanmıyorum geçen sene çok tiksindim kokusu bile bitiriyorsu beniakannehir

kızlarr hepinizi seviyorumm zeytinim günaydın balımm simaramis sanada günaydın tatalımm

kumsal fatoo tualina ebrara öpüyorum hepinizi imzalarım var çıkmalyımm dualarım sizmnnleeeeeeeeeeee

tekrar yürüyüşlerime başlıyorum kızlar...2 gündür bırakmıştım ne olur ne olmaz diye...ramazana kadar 1-2 kilo daha vermem lazım...

eşime keçiboynuzu kürüne başlayacağım kızlar adet olayım kendimede yapacağım bişeyler ama karar vermedim...yeni ay yeni umut ne yapalım kuzucuklar...allah büyük

evvet olay budur tatlım

o zaman ramazanda sonra bakaıcaz bişiler canım bu sene orucumu sağon suyuyla açabilceğimi sanmıyorum geçen sene çok tiksindim kokusu bile bitiriyorsu beniakannehir
hep beraber ayarlayalım yeni kürler yeni programlar :lepi:

kızlarr hepinizi seviyorumm zeytinim günaydın balımm simaramis sanada günaydın tatalımm

kumsal fatoo tualina ebrara öpüyorum hepinizi imzalarım var çıkmalyımm dualarım sizmnnleeeeeeeeeeee

güle güle canım kolay gelsin sana sıcakta alalh yardımcın olsun opuyorumnanaktan

bencede yapalım canım oturmakla olmayacak baksana...kasıma kadar müddet verdim kendime eger olmazsa doğru lpg ye .....

lpgde kuyruk olacak yavf aklinialirimsmile hayırlısı tatlım inş. ona gerek kalmadanda olur :1hug:

günaydın arkadaşlar.. çok karamasar bir sabah olmuşş bende dün sabah adet oldum ve tam 40. günde... bu ayda ümitler söndü... önümüzdeki aya Allah kerim..

günaydın arkadaşlar.. çok karamasar bir sabah olmuşş bende dün sabah adet oldum ve tam 40. günde... bu ayda ümitler söndü... önümüzdeki aya Allah kerim..

günaydın hoş geldin aramıza arkadaşım...hayırlısı olsun hepimizin hakkında 40 gün çok geç olmuş canım ya...

kızlar ben 2. hamilleğime keçi boynuzu kürü ve incir kürü ile hamiş kalmıştım ve ikiz olmuştu, ve aile yoktu ikizimiz...ama malesef sonuç hüsrandı ama hamile kalabilmiştim sonuçta...şimdilik aklımda o var...incirin tek eksi tarafı kilo yapmıştı biraz ama iki artısı vardı kanım çok yükselmişti 13 ekadar ve hamiş kalmıştım :)))

günaydın kızlar nasılsınız
sabah testt yapdım hiçbirşeyyok yani bebşim bu ayda benimle değilll çok üzgünüm kızlar
canım sıkkın mafoldumben

kumsalım üzülme birtanem. söyleyecek sözde bulamıyorum. ama aynı durumdayız biliyorsun kaydirigubbakcemile5 yapbileceğimiz bir şey yok. demekki vakti zamanı gelmedi henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…