anladım canım desene bu ay üçümüzde çuvalladık. birde şimdi regli düzene sokmak için uğraşıcazfatoşcuğum adetlerimiz gelmedi ama testler negatif(
biliyorum zaten hayatım klomenden kaynaklandığınıcanımmm soğan kürünü ugulasan ben buay düşünüyorum belki adetime yakın uygulayacağımm adetime yakın yapıcam sağoan kürünü deneyeceğim yanii
fatoooo tatalım seninde klomenn yüznden oldu klomen bunu yapıyor inan bana bende kullanmıştım banada yapmıştı canım
canımmm soğan kürünü ugulasan ben buay düşünüyorum belki adetime yakın uygulayacağımm adetime yakın yapıcam sağoan kürünü deneyeceğim yanii
fatoooo tatalım seninde klomenn yüznden oldu klomen bunu yapıyor inan bana bende kullanmıştım banada yapmıştı canım
moralsizlik yoko zamn ben daha çokkkk beklerim zar zor 35 günde bir olurken oda bozuldu
serpilcim ben yaptım o kürü bana bir ayda etmedi yine adetlerim gecikti hemde geçen ramazanda yapmıştım çok zor olmuştu tekrar yapmayı gözüm kesmiyorrr
serpilciğim doğum kontrol hapı kullanmam zaten...tavsiyen için sağol tatlım...
moralsizlik yok
kumsal yani sen 1 ay uygulama 3 ay uygula bunun sakıncxası yokii sonuçta şifa oluyor ben kk da gezerken gördüm kızın biri 4 ay uygulamış hiç bırakmadan ve hamiş kalmış
eşime keçiboynuzu kürüne başlayacağım kızlar adet olayım kendimede yapacağım bişeyler ama karar vermedim...yeni ay yeni umut ne yapalım kuzucuklar...allah büyük
ne olur bebeğim canını sıkma rabbim büyükk içim acıyor sizleri üzgün görünce ama ne yapalım kaderinde önüne geçemiyoruz işte((
tualina evet yeni tur yeni şansaassssssss evet hepimiz bir program yapalımm :)))
eşime keçiboynuzu kürüne başlayacağım kızlar adet olayım kendimede yapacağım bişeyler ama karar vermedim...yeni ay yeni umut ne yapalım kuzucuklar...allah büyük
hep beraber ayarlayalım yeni kürler yeni programlar :lepi:o zaman ramazanda sonra bakaıcaz bişiler canım bu sene orucumu sağon suyuyla açabilceğimi sanmıyorum geçen sene çok tiksindim kokusu bile bitiriyorsu beniakannehir
kızlarr hepinizi seviyorumm zeytinim günaydın balımm simaramis sanada günaydın tatalımm
kumsal fatoo tualina ebrara öpüyorum hepinizi imzalarım var çıkmalyımm dualarım sizmnnleeeeeeeeeeee
bencede yapalım canım oturmakla olmayacak baksana...kasıma kadar müddet verdim kendime eger olmazsa doğru lpg ye .....
günaydın arkadaşlar.. çok karamasar bir sabah olmuşşbende dün sabah adet oldum ve tam 40. günde... bu ayda ümitler söndü... önümüzdeki aya Allah kerim..
ebrar ben ankarada gireceğim canım kuyruğa en yakın orası bana :))))
günaydın kızlar nasılsınız
sabah testt yapdım hiçbirşeyyok yani bebşim bu ayda benimle değilll çok üzgünüm kızlar
canım sıkkın mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?