Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ben konyada düşünüyorum olumunekankayizsmile o zman hemen topiğin adınıda değiştiririz 2011 lpg gişesi :lepi:

hayırlısı olsun canım inşallag gerek kalmaz lpgye çünkü oda çok zor bir süreç maddi manevi...konyada yaşadığın için mi konya da düşünüyosun canım...

bende böyle maalesef.. adetim bitsin bi doktora gidicem yine... amadoğum kontrol hapı verecek bunada eminim... oda kalıcı çözüm değil ki, hapı bıraktıktan sonra 1 ayda daha normal, sonra yine 40 günün üzerine çıkıyo.. bu kadra zormuymuş, çocuk sahibi olmak ya:

bu ay aynısını düşünüyorum canım. yanlız incir küründe anlamadığım bir şey var. incirin içine bir tanedehavuç koyun yazıyor bazı yerlerde sen nasıl yapıyorsun

bu ay aynısını düşünüyorum canım. yanlız incir küründe anlamadığım bir şey var. incirin içine bir tanedehavuç koyun yazıyor bazı yerlerde sen nasıl yapıyorsun

ben koymadım canım , sek incir suyuydu benimki ibrahim saraçoğlunun sitesindeki tarifle yaptım canım...ama orda yazan incirin yarısını yapmıştım çok tatlı olmuştu içememiştim...birde kızlar keçi boynuzu küründe dikkat edilecek nokta keçiboynuzları kırık olmayacak alırken seçerek alın...tam keçi boynuzlarını seçin...

hepsi birbirinden zormuş:):)

bu soğan kürünü adet düzensizlikleri için mi kullanıyoruz? bende de işe yararmı acaba, doktora gitmeden bunu denesem, ne dersiniz.. tecrübeli akadaşlardan yardım

hepsi birbirinden zormuş:):)

bu soğan kürünü adet düzensizlikleri için mi kullanıyoruz? bende de işe yararmı acaba, doktora gitmeden bunu denesem, ne dersiniz.. tecrübeli akadaşlardan yardım

canım sen bilirsin ama bir dr git sorunu belirle ona göre bir kür uygula..kistten mi yoksa hormonal bir bozuklukmu ona göre bişeyler yaparsın...

ne güzel hemen başla o zman canım bu ay durmak yok yola devam a.s

aslında önce klo probelmimi aşmam geekiyo benim.. kilo aldıkça adet düzenim iyice bozluyo.. bu arada baya kilo aldım..

Hareketli sperm sayısını ve kalitesini artırıcı ve de erkeklerdeki iktidarsızlığa karşı
Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6–7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.

ben kendimi bildim bileli rejimdeyim zaten:):) normal yaşamak, dilediğini yemek filan nasıl bişeydir o unuttum ben onu:):)
yürüyüşe ve yüzmeye başladım, spor destekli biraz verebilirim inşallah...

yumurta büyüklüğünde beyaz kuru soğanı (Mor-kırmızı soğan olmaz) ince ince kıyıp üzerine 1 yemek kaşığı sumak serperek yemekten 10-15 dakika önce yiyin.Bunu haftada 4 kez tekrar edin.Bu sizi yumurtalık kisti-polikistik over 'den de koruyacaktır.

ben kendimi bildim bileli rejimdeyim zaten:):) normal yaşamak, dilediğini yemek filan nasıl bişeydir o unuttum ben onu:):)
yürüyüşe ve yüzmeye başladım, spor destekli biraz verebilirim inşallah...

canım aşırı rejim pko yu tetikliyor bildiğim kadarıyla...

çok faydalıda ben soğan yiyemiyorum yaa sadece yemeklerde ölmüş olarak ancak yiyebilirim bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…