ben konyada düşünüyorum olumunekankayizsmile o zman hemen topiğin adınıda değiştiririz 2011 lpg gişesi :lepi:
bu ay aynısını düşünüyorum canım. yanlız incir küründe anlamadığım bir şey var. incirin içine bir tanedehavuç koyun yazıyor bazı yerlerde sen nasıl yapıyorsunkızlar ben 2. hamilleğime keçi boynuzu kürü ve incir kürü ile hamiş kalmıştım ve ikiz olmuştu, ve aile yoktu ikizimiz...ama malesef sonuç hüsrandı ama hamile kalabilmiştim sonuçta...şimdilik aklımda o var...incirin tek eksi tarafı kilo yapmıştı biraz ama iki artısı vardı kanım çok yükselmişti 13 ekadar ve hamiş kalmıştım :)))
günaydın canım sende aramıza hoşgeldin. çocuk sahibi olmak değil kadın olmak çok zormuşgünaydın arkadaşlar.. çok karamasar bir sabah olmuşşbende dün sabah adet oldum ve tam 40. günde... bu ayda ümitler söndü... önümüzdeki aya Allah kerim..
bu ay aynısını düşünüyorum canım. yanlız incir küründe anlamadığım bir şey var. incirin içine bir tanedehavuç koyun yazıyor bazı yerlerde sen nasıl yapıyorsun
hepsi birbirinden zormuş:):)
bu soğan kürünü adet düzensizlikleri için mi kullanıyoruz? bende de işe yararmı acaba, doktora gitmeden bunu denesem, ne dersiniz.. tecrübeli akadaşlardan yardım
kızlar ben 2. hamilleğime keçi boynuzu kürü ve incir kürü ile hamiş kalmıştım ve ikiz olmuştu, ve aile yoktu ikizimiz...ama malesef sonuç hüsrandı ama hamile kalabilmiştim sonuçta...şimdilik aklımda o var...incirin tek eksi tarafı kilo yapmıştı biraz ama iki artısı vardı kanım çok yükselmişti 13 ekadar ve hamiş kalmıştım :)))
aslında önce klo probelmimi aşmam geekiyo benim.. kilo aldıkça adet düzenim iyice bozluyo.. bu arada baya kilo aldım..
tatlım çok merak ettim kaç kilosun boyun kaçben kendimi bildim bileli rejimdeyim zaten:):) normal yaşamak, dilediğini yemek filan nasıl bişeydir o unuttum ben onu:):)
yürüyüşe ve yüzmeye başladım, spor destekli biraz verebilirim inşallah...
günaydın canım pek iyi başlamadık güne amagünaydın kızlar
gününüz dünden daha güzel olsun
günaydın kızlar
gününüz dünden daha güzel olsun
ben kendimi bildim bileli rejimdeyim zaten:):) normal yaşamak, dilediğini yemek filan nasıl bişeydir o unuttum ben onu:):)
yürüyüşe ve yüzmeye başladım, spor destekli biraz verebilirim inşallah...
yumurta büyüklüğünde beyaz kuru soğanı (Mor-kırmızı soğan olmaz) ince ince kıyıp üzerine 1 yemek kaşığı sumak serperek yemekten 10-15 dakika önce yiyin.Bunu haftada 4 kez tekrar edin.Bu sizi yumurtalık kisti-polikistik over 'den de koruyacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?