ne oldu kız yine 1400 sayfaya şimdi kaçıncı sayfadayızkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 1400 sayfaya dikkaet edin
allah bağışlasın canım zemuszemusben iki enedir ugrasiyom,ama tam 1 senedir ustune dusuyorum,,5 yasinda canimin ici bir oglum var,,,,
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 1400 sayfaya dikkaet edin
ne oldu kız yine 1400 sayfaya şimdi kaçıncı sayfadayız
1400 az kaldı fatoşşşşş serpil diyosa vardır bişi bayanssulusmilene oldu kız yine 1400 sayfaya şimdi kaçıncı sayfadayız
ama daha 45 sayfa varbişey çıkcamı diyosun inşşşşşşşşşşşşşş
ben iki enedir ugrasiyom,ama tam 1 senedir ustune dusuyorum,,5 yasinda canimin ici bir oglum var,,,,
1400 az kaldı fatoşşşşş serpil diyosa vardır bişi bayanssulusmile
mısra bugün çalışıyor galiba. nöbetçi. kumsalı göremedim sabahtan berimısraaa nerde kızlar
kötü bir şeyse bakamam şimdi psikolojim kaldırmazkızlarr mynette bir haber var vicadansı anne görsün diye lütfen açıp bakarmısnız rabimm isteyene vermiyorr ya bilmiyorummm deli oldummmm açın bakın
allah bağışlasın canım.benim arkadaşımında on yaşında bir kızı var birbuçuk senedir korunmayı bıraktı onunda olmadı tedaviye başlayacağım diyordu.bazen oluyor böyle peki oğluna nasıl hamile kaldın normal yollamı tedaviylemi.
kızlarr mynette bir haber var vicadansı anne görsün diye lütfen açıp bakarmısnız rabimm isteyene vermiyorr ya bilmiyorummm deli oldummmm açın bakın
biride birgün benim kapıma bir bebk bıraksaa dünaynın en zengin ve en hzurlu kadını olurum ben
sen istersen alabılırsın yuvadan bakmak için ama biraz bekle allah verecek inşş
ne güzel yaaa olmadı hakkaten almak lazımbusecan bekarken müracat etmek için hazırlıklarımı yapmıtımm zaten şuan beklemeliyim zamanı gelince müracat edeceğimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?