ebarraım busecan döktürmüş sayesinde prof oldukk almadılar alacaklar topluca alalım ucuza mal olur :)) değilmii nihalimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ucuzmuş alalımmı :)) ben medsamrt almıştım 25 ytl ondadda 5 tane çubuk vardı( pahalı yanii
ovilasyon testi canım :))) sen napıyosun mısracımm nasılNe alıyorsunuz kızlar?
serpilll kullandın demek :))) eee ne anlatsanaucuzmuş alalımmı :)) ben medsamrt almıştım 25 ytl ondadda 5 tane çubuk vardı( pahalı yanii
ebarraım busecan döktürmüş sayesinde prof oldukk almadılar alacaklar topluca alalım ucuza mal olur :)) değilmii nihalimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
benim pek yok gibi ama halsizlik bendede var azkalldııı canımmmm :1hug:benim çokk uykum var yaaaahalsizleştim şimdi 5 saat kaldııııı :))
yok alayım alınca soyleerim
cnm
hoşgeldin ebrar
buse ben ne zaman kullanacam hesaplarmısın acaba
son tarih 01 ağustos
önceki 05 temmuz
ondan önceki 23 mayıs :))
merci canım hangi siteden baktın buraya kopya yapsana merak ettim35 gün siklus
5/09/2010 beklenmeyen günün
17/08/2010-22/08/2010 ovulasyon günlerin
merci canım hangi siteden baktın buraya kopya yapsana merak ettim
:roflol::roflol: alemsin yaaa valla serpoşşniahal benimkinin içinde 5 tane vardı adetin 6 günü uyguladım negatif 9 cu günü uyguladım pozitifti çift çizgi çıkmıştı idarraını 4 saat tutuyorsun öyle uygulanılıyor geriisnide saçma sapan kullandım anlayacağın yanii zaten eşim yoktuu zevkine kullandımm :)))))))))))))))
aynen öyle canımm döktürmüşler
benim pek yok gibi ama halsizlik bendede var azkalldııı canımmmm :1hug:
hoşbulduk canım engin bilgilerinden istifade ediyoruz senide mastır içim amerikayamı yollasak yavf sengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?