Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

slm kızlar...hayırlı ramazanlar diliyorum hepinize....benden iyilik canlarım bol bol dinleniyorum ilaçlarımı alıp...haftaya perşembe randevumuz...inşallah güzel haberlerle döneriz canlarım....

tualina busecan ebrar nhlkpr fatoş merhaba canlarım nasılsınız??

iyiyiz tatlım sen nasılsın ? yerimseniben

slm kızlar...hayırlı ramazanlar diliyorum hepinize....benden iyilik canlarım bol bol dinleniyorum ilaçlarımı alıp...haftaya perşembe randevumuz...inşallah güzel haberlerle döneriz canlarım....

çok güzel bi haber ve devamıda öyle olacak inşaallah ... :1hug:

kızlar leylamecnun testleri almış sağolsun bizimle birşey paylaşmaya kalktıı eski topicden gelmişti açıklamsınıda yapmıştı orada ppaarayı yemiş bir daha gelmez :roflol::roflol:

ay canım hoşgeldin özlettin yaaa ii sen nasılsın ne durumdasın

yok kız sen bilirsin biz söyledik tabıkı senin bilceğin şey

canım bende sizi çok özledim tatile gitmiştim bitti geldim..ama güzel haberlerle dönemedim..henüz bebişim gelmedi.bu ay da denedikten sonra rahim filmi çekilecek sonrada aşılamaya geçeceğim bu ay tam 8 ay oluyor..

hayırlısı olsun bizimde olmadı inş hep beraber olurr cnm :1hug:

nasıl yani olayı anlayamadım..

gizem canım leylamecnn diye arkadş bize misafir geldi balım testlerden bilgi aktardı ebraımda yardımcı oldu kızcağız bize buraya yazdı diye eski topicden arkadş paparalamış :))) yani insanlar özgür isteyn istediği yere yazar ama kızcağız yazdığına yazacağına pişman oldu konu oo :))) zerdal hamile biz eski topice zerdalı tebrik etmek için girdik ben orad okudum sonuçta zerdalla bir paylaşımız oldu tebrik etmek istedik ettikde orad okudum birlikte okumuş olduğumuz onca dua var bir paylaşım var ben asla unutmam paylaşımı Alalh herkese nasip etsin anneliği zerdalada pek sevindik kk daki bütün hanımların ve yeryüüznde anne olmayı arzu eden kadınların rabbimm kucağını boş bırakmasın emeklerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…