aynı yerden bakıyomuşuz :)) ama benim 10 gun lük haziran gecıkmem karıştırdı yani 35 gun değildi benim en fazla 32 dir yani
tamam canım beklerizzkızlar müşterim geld, gelirim sayfam açık
aynı yerden bakıyomuşuz :)) ama benim 10 gun lük haziran gecıkmem karıştırdı yani 35 gun değildi benim en fazla 32 dir yani
buseee bak leylamucnun yazmıştıSerpilcim yaa..bu ovulasyon testi hem uygun fiyat olarak hemde içinden 50 adet ovulasyon testi 5 adette gebelik testi çıkıyor...onun için bunu almak istedim..inşlah bir sıkıntı yaşamadan elime ulaşır..eşimde ben bu internete güvenmiyorum ama yinede sen bilirsin dedi...onada mahçup olmak istemiyorum yani...hayırlısıakannehir
gitti gidiyo comda varmış mega paket sanırım bu ohaoldumsmile bir koşu araştırırmısın canemmmbuseee bak leylamucnun yazmıştı
ne belirtilerin başladı ? yumurtlama mı ?.........
ne belirtilerin başladı ? yumurtlama mı ?
orucun başıma vurduğunun belirtileri :roflol:
yazıpta sildiğim cümle aynen şu benim ovulasyon günlerime 07/08 -12/08 yazıyor ama benim belirtilerim dün başladı anlamadım doğruısu yazmıştım :roflol: :roflol: :roflol:
neysemmm ben orucummm napıcama ovulasyonu filan kaydirigubbakcemile3
buseee bak leylamucnun yazmıştı
orucun başıma vurduğunun belirtileri :roflol:
yazıpta sildiğim cümle aynen şu benim ovulasyon günlerime 07/08 -12/08 yazıyor ama benim belirtilerim dün başladı anlamadım doğruısu yazmıştım :roflol: :roflol: :roflol:
neysemmm ben orucummm napıcama ovulasyonu filan kaydirigubbakcemile3
bugün ve yarın muhakkak yap ebrar son günü önemliymişşş cnmcım
:kedi: bugün kayınvaldemler taşınıyor ordayız yani eve geç geçeriz muhtemelen bilmiyorumkismile
kaçıncı günün bugün
14. gün
geç olsunda güç olmasın ebrarcım sabah ezanına kadar vakti var :))))))))))))))):kedi: bugün kayınvaldemler taşınıyor ordayız yani eve geç geçeriz muhtemelen bilmiyorumkismile
15. gün yarın ateş ölçüyomusun 29 gündemi regl peki ay bugün ve yarın kaçırma bence yaa
geç olsunda güç olmasın ebrarcım sabah ezanına kadar vakti var :)))))))))))))))
:hulya: :hulya:bakalım bilmiyorumkismile ateş ölçmüyorum canım normalde 28 yada 29 günde regl oluyorum 1-2 defa 30 u buldu
:roflol:
neyseee konuyu değiştirelimmm küresel ısınmada baya etkiledi memleketiaklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?