Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

tamam canım bu akşam alacam yarın başlayacam ölçmeye:))) ancak bende yarın olamayacam normalde cumartesileiri çalışıyorum ama benimde kardeşim evlilik hazırlıkları yapıyo gelinlik falan bakacaz :))) yorucu günlerim var yani :))) pazartesi göüşürüz inş...

fatoooooooooooooooooooooooooo 30 ağustos çifte bayrammımız olsun tatili iyi değerlendir canımın içi sensiz boynu bükük kalacağız

evet karşılaşmadık ben yeniyim iki gündür burdayım yeni üye oldum anladım canım allah yardımcın olsun hayırlısıyla herşey yoluna girer inş. enkısa zamnada bebişin haberini alır dahda rahatlarsın...

Kızlarrr iş çıkışı market alışverişimi yapıp koşa koşa eve geldim,yemekleri hazırladım kan ter içinde kaldım tabi.Şimdi eşimi bekliyorum

canım benim ne güzel dua etmişsin.yüreğine sağlıkk..aminnnn.

Günaydın kızlar
Sabahın köründe kalktım ,öğleye kadar bitirmek zorunda olduğıum bir ton işim var nasıl yetiştireceğim bilmiyorum.
Çamaşır (3 makine),bir ton bulaşık,temizlik eşim birlikte yaparız dedi ama geç kalkıyor.
Ben de şimdiden başladım,mutfaktaki kilimi makineye attım ,evi toplamaya başladım,bulaşıkları makinneye yerleştirmeye çalışacağım -en nefret ettiğim iş-(((((((

Son düzenleme:

günaydın mısracım bu sıcaklarda lütfen kendini yormadan yavaş yavaş yap

fatoooooooooooooooooooooooooo 30 ağustos çifte bayrammımız olsun tatili iyi değerlendir canımın içi sensiz boynu bükük kalacağız

zaman zaman girmeye çalışırım bende sizsiz boynu bükük kalıcam

inşallahh aksi takdirde beni bakırköye uzun vadeli zincirlenmiş bir şeklde tatile çıkartırlar :))))))))))))))))

klava: allah korusun kız ne biçim konuşuyorsun

canım bizde hiç tatil yapamdık bayramda nasip olursa tabii eşimin iş durumuna bağlı ( ama beniömm çok ihtiyacım var aksi takdirde bir pskaytrsten destek alıcam

senin kesin b ir tatile ihtiyacın var tatlım

fatoooo bak zerdal tualina ttail dönüşü hamile kaldıı hadi sıra sende kumsalda tatilde ohhhhhhhhhhhh yarasınnnhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

cimcimenin kırmızılarına fatonun tailine hopaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
:roflol:

:teytey:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt fatoooooooooooooooo iyi tatillerrrrrrrrrrrrrrrr:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:30 ağustos çifte bayram olsunnn

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

bende çıkıyorum kızlar fotoşcummmm iyi tatiller sana :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

sağol nihalim seni çok özlüycem canım

bizde seni özlüycezzz ii tatıller bitanemmm :a015:

busem kendine iyi bak sinirlerini herşeye bozma. hele kocanın ailesine hiç bozma aklım sende kalmasın bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…