neyse bebeşimm şimdi çıkmalyımm yarın buradyım biizm çoğu kız giremez yarın birkaç kişi oluruz seni kocaman öpüyorumm digital ateş ölçer al ucuz onunla ateş ölçmeye başla yumurtlama günüü tespit edelim ona göre eşinle çalışma yaparsın
cinmcime yetmedi 5 milyar param çalındıı ayyy diyorum ya bakırköylükk oldum :)))))))))))))))))))
cnm benim durumum biraz farklı.sanırım karşılaşmadık pek daha önce seninle.ben 5-6 senedir antidepresan kullanıyorum p.atak depresyon nedeni ile.2 sendir de evliyim fakat ilaç kullandığım(şimdi bırakmak üzereyim) için de hiç bebek denemesi yapamadık.yani jinekolojik olarak bi sorun çıkcak mı yoksa beklemeden hamile kalcam mı hiç bilmiyorum.sanırım ALLAH izin verir de her şey yolunda giderse bu ay sonun da tamamen bırakm ış olcam ilaçlarımı.2 ay daha bekleyip(ilaçsız hayat nasıl etkilicek beni anlamın da bi bekleme) çalışmalara başlıcaz inş.ha bide o ana kadar 8-10 kg versem hiç te fena olmayacak
kızkardeşimin evi ve benim evimde yatrdık ne anlayışı allah aşkına söylemesi ayıp 1 ekemk bile almadılar((sempatiksalakcinni
çakıldımm sanki buraya hadinin kaçtımmmmmmmmmmmmm
evet karşılaşmadık ben yeniyim iki gündür burdayım yeni üye oldum anladım canım allah yardımcın olsun hayırlısıyla herşey yoluna girer inş. enkısa zamnada bebişin haberini alır dahda rahatlarsın...
ay ne ayıpklava:
bende kaçtım cnm kızlar iyi akşamlar hayırlı iftarlara.s.
serpil02507 kullanıcısından alıntı
eyyy yüce rabbim okumuş olduğumuz bu mübarek aylarda 500 yasini şerimizi ve kenzülarşımızı fetih sueremzi ve diğer okumuş olduğumuz duaları bu mübarek cumanın hurmetine kabul eyle yarabbim kumsal,fatoözel,entersan.xayşex.esmeralda nihal. busecan.cimcime ebrar.şekerleblebi .gizem79,belenay,masal.hpt-honey nazlı87 ve diğer niklerini hatırlayamadığım bütün kk kulubundeki bebek bekleyen anne adaylarına tez zamanda o güzel katından meleklerini yolla yarabimm hamillerimz mısra.tualina.ahsen.zeytin loveli.sezen10efnanim ve yine kk kulubundeki bütün hamillertii meleklerine sağ salim kavuştur yarabimm sağlıklı sıhateli bebeklerini kollarına almayı nasip et yarabimm
gönlümüüzn muradı olan bu bebek sevdamız niyetine okuduğumuz bütün yasini şerifleri ve diğer dularımızı başta peygamber efndimz s.sa.v efendimize gelmiş geçmiş bütün peygamberlerimize erenlerimize evliyalarımıza ölmüşlerimizn ruhuna hediye eyledik yarabbim kabul eyle amin
yarabimm bütün hastalar şifa dertliler deva zor durumda olanlara yardım eyle yarabbim haksız yere tutuklu olanlara tez zamanda hürriyet nasip eyle yarabbim bu güzel günler hurmetine biizi doğruyolundan ayrırma yarabbimm bize merhamet et günahlarımızı affet yarabimm gönüllerimizn murdanı ver yarabimm aminnnnnnnnnn
Kızlarrr iş çıkışı market alışverişimi yapıp koşa koşa eve geldim,yemekleri hazırladım kan ter içinde kaldım tabi.Şimdi eşimi bekliyorum
Günaydın kızlar
Sabahın köründe kalktım ,öğleye kadar bitirmek zorunda olduğıum bir ton işim var nasıl yetiştireceğim bilmiyorum.
Çamaşır (3 makine),bir ton bulaşık,temizlik eşim birlikte yaparız dedi ama geç kalkıyor.
Ben de şimdiden başladım,mutfaktaki kilimi makineye attım ,evi toplamaya başladım,bulaşıkları makinneye yerleştirmeye çalışacağım -en nefret ettiğim iş-(((((((
fatoooooooooooooooooooooooooo 30 ağustos çifte bayrammımız olsun tatili iyi değerlendir canımın içi sensiz boynu bükük kalacağız
inşallahh aksi takdirde beni bakırköye uzun vadeli zincirlenmiş bir şeklde tatile çıkartırlar :))))))))))))))))
canım bizde hiç tatil yapamdık bayramda nasip olursa tabii eşimin iş durumuna bağlı( ama beniömm çok ihtiyacım var aksi takdirde bir pskaytrsten destek alıcam
fatoooo bak zerdal tualina ttail dönüşü hamile kaldıı hadi sıra sende kumsalda tatilde ohhhhhhhhhhhh yarasınnnhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
cimcimenin kırmızılarına fatonun tailine hopaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
:roflol:
:teytey:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt fatoooooooooooooooo iyi tatillerrrrrrrrrrrrrrrr:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:30 ağustos çifte bayram olsunnn
bende çıkıyorum kızlar fotoşcummmm iyi tatiller sana :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
bizde seni özlüycezzz ii tatıller bitanemmm :a015:
günaydın canımgünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aşklarımmm :))))
mısracım bende bebek resmi koydum ama henüz benim bebişim gelmedi:)))bizim için dua et canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?