inşallahh aksi takdirde beni bakırköye uzun vadeli zincirlenmiş bir şeklde tatile çıkartırlar :))))))))))))))))
weharaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa susutunn terapiye giitinmii canım ya
allah korusunnnnn :))))))))))
terapim yarın cnm.yarın hemde misafir var iftara
galiba hormonal kankim busecanla gönderirler benii :))) ama çok ihtiyacım var tatile inan bana çok yıprandıkk bu bebek sevdasına sinir siistemm kalmadıı :)))))))))))))))))))))))))CADIARZU
en kısa zamanda bi bebiş veriri rabbim inş size de sıkıntılarınız biter inş ... cümlemizin ...
misafirlerini biliyorum nihalinde var alalh yardımcınız olsun ben uzun bir müddet misafir adına bile tahammülüm yok 25 kişiyi yatılı misafir edince feleğimiz şaşatıı
wehnar ben tatile çıkamsamm destek alıcam buna karar verdim sağolsun eşim zaten destek ama yinede tatail şart yoksa terapii aşamıyorum ben başaramıyorum
25 kişi miakannehir akannehir akannehir
imkanın varsa git tabi ki tatile ama terapiye ihtiyacın varsa da erteleme.sonra birkiyo birikiyo ve 3-5 ay sürmesi gereken terapi senasları 1 seneye kadar uzuyo.bknz-örnek venhar
allah yardımcın olsun doğru sölüyosun psikolojik rahatsızlıklarda diğer rahatsızlıklar gibdir delilik falan diye gitmiyo çoğu insan yanlış bencede her insanın ihtiyacı oluyo dönem dönem ama senin durum farklı belkide stresten olmuyo bebişin eğer gerçekten ihtiyacın varsa git rahatla :))))
allah yardımcın olsun doğru sölüyosun psikolojik rahatsızlıklarda diğer rahatsızlıklar gibdir delilik falan diye gitmiyo çoğu insan yanlış bencede her insanın ihtiyacı oluyo dönem dönem ama senin durum farklı belkide stresten olmuyo bebişin eğer gerçekten ihtiyacın varsa git rahatla :))))
canım erkek kardeşimi evlendirdik taaa uzaklarda düğn yaptık ve ne yazıkii yetmedi evimizde sürpriz25 kşi ağırladık yatılı inan bana mahvolduk zaten kriz var düğün yaptık masraf ve 25 yatılı misafir öldük biitik nasıl toparlaruız bilmiyorum ev taşıma işimd e vardı sen düşün halimi ve bu arda eşim yanımda yoktu(
canım erkek kardeşimi evlendirdik taaa uzaklarda düğn yaptık ve ne yazıkii yetmedi evimizde sürpriz25 kşi ağırladık yatılı inan bana mahvolduk zaten kriz var düğün yaptık masraf ve 25 yatılı misafir öldük biitik nasıl toparlaruız bilmiyorum ev taşıma işimd e vardı sen düşün halimi ve bu arda eşim yanımda yoktu(
neyse bebeşimm şimdi çıkmalyımm yarın buradyım biizm çoğu kız giremez yarın birkaç kişi oluruz seni kocaman öpüyorumm digital ateş ölçer al ucuz onunla ateş ölçmeye başla yumurtlama günüü tespit edelim ona göre eşinle çalışma yaparsın
25 kişi mi.yani bildiğimiz 25 kişi yaniakannehirnası sığdılar ve hiç çekinme rahatsız mı ediyoruz acaba düşüncesi olmadı mı alla alllaakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?