Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

wehnar ben tatile çıkamsamm destek alıcam buna karar verdim sağolsun eşim zaten destek ama yinede tatail şart yoksa terapii aşamıyorum ben başaramıyorum

en kısa zamanda bi bebiş veriri rabbim inş size de sıkıntılarınız biter inş ... cümlemizin ...

evet tabbikii bu bebk sevdası yordu şimdi düşünmüyorum ama ruh sağlığım gelgit oldu neyse bakacağız hakkımızdan hayırlıısı neyse o olsun canımm evet bebek isteyen herkesede rabbim versin :))

misafirlerini biliyorum nihalinde var alalh yardımcınız olsun ben uzun bir müddet misafir adına bile tahammülüm yok 25 kişiyi yatılı misafir edince feleğimiz şaşatıı

25 kişi miakannehir akannehir akannehir

wehnar ben tatile çıkamsamm destek alıcam buna karar verdim sağolsun eşim zaten destek ama yinede tatail şart yoksa terapii aşamıyorum ben başaramıyorum

imkanın varsa git tabi ki tatile ama terapiye ihtiyacın varsa da erteleme.sonra birkiyo birikiyo ve 3-5 ay sürmesi gereken terapi senasları 1 seneye kadar uzuyo.bknz-örnek venhar

25 kişi miakannehir akannehir akannehir

imkanın varsa git tabi ki tatile ama terapiye ihtiyacın varsa da erteleme.sonra birkiyo birikiyo ve 3-5 ay sürmesi gereken terapi senasları 1 seneye kadar uzuyo.bknz-örnek venhar

allah yardımcın olsun doğru sölüyosun psikolojik rahatsızlıklarda diğer rahatsızlıklar gibdir delilik falan diye gitmiyo çoğu insan yanlış bencede her insanın ihtiyacı oluyo dönem dönem ama senin durum farklı belkide stresten olmuyo bebişin eğer gerçekten ihtiyacın varsa git rahatla :))))

canım erkek kardeşimi evlendirdik taaa uzaklarda düğn yaptık ve ne yazıkii yetmedi evimizde sürpriz25 kşi ağırladık yatılı inan bana mahvolduk zaten kriz var düğün yaptık masraf ve 25 yatılı misafir öldük biitik nasıl toparlaruız bilmiyorum ev taşıma işimd e vardı sen düşün halimi ve bu arda eşim yanımda yoktu (

cnm benim durumum biraz farklı.sanırım karşılaşmadık pek daha önce seninle.ben 5-6 senedir antidepresan kullanıyorum p.atak depresyon nedeni ile.2 sendir de evliyim fakat ilaç kullandığım(şimdi bırakmak üzereyim) için de hiç bebek denemesi yapamadık.yani jinekolojik olarak bi sorun çıkcak mı yoksa beklemeden hamile kalcam mı hiç bilmiyorum.sanırım ALLAH izin verir de her şey yolunda giderse bu ay sonun da tamamen bırakm ış olcam ilaçlarımı.2 ay daha bekleyip(ilaçsız hayat nasıl etkilicek beni anlamın da bi bekleme) çalışmalara başlıcaz inş.ha bide o ana kadar 8-10 kg versem hiç te fena olmayacak

ooo canım baya zor günler geçirmişsin allah yardımcın olsun valla .. rabbimin izni ile atlatırsınız inş.....

neyse bebeşimm şimdi çıkmalyımm yarın buradyım biizm çoğu kız giremez yarın birkaç kişi oluruz seni kocaman öpüyorumm digital ateş ölçer al ucuz onunla ateş ölçmeye başla yumurtlama günüü tespit edelim ona göre eşinle çalışma yaparsın

25 kişi mi.yani bildiğimiz 25 kişi yaniakannehirnası sığdılar ve hiç çekinme rahatsız mı ediyoruz acaba düşüncesi olmadı mı alla alllaakannehir

dünya güzelleri ikinizide öpüyorumm wen har cimcime yeni canım sende atlatacaksın bak biz kocaman bir aileyiz zayıflayacaksında ben inanıyorum öptümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bye

ben çalışmalara başlayınca da böle taktikler verin bana ben bişi bilmiyom.çalışmayı az bucuk biliyom o kadarkaydirigubbakcemile3

25 kişi mi.yani bildiğimiz 25 kişi yaniakannehirnası sığdılar ve hiç çekinme rahatsız mı ediyoruz acaba düşüncesi olmadı mı alla alllaakannehir

kızkardeşimin evi ve benim evimde yatrdık ne anlayışı allah aşkına söylemesi ayıp 1 ekemk bile almadılar ((sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…