Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

aynen katılıyorummm hayatım çıkıyorum bende
fatoşcum ii tatıller süprizle dön bize inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
kızlar pzt görüşmnek üzere hepinizi çok çok öptümmmmmmmmmmmmmmmm
halayla gideyim :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

fatoşcummmmmmmmmmm yarın gelicen mi işe

gelmemmmiiiiiiiiiiiiiii ne o sürpriz mi var yarına sempatiksalakcinni

inşallah canım hepinizi çok özlüycem :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

bizde seni özlüycezzz ii tatıller bitanemmm :a015:

bende çıkıyorum kızlar fotoşcummmm iyi tatiller sana :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

kızlar eşim aradı bana dua et diyor ayyy nasıl dua edeyim kırmıızlıyım ben yeni geeln şahıs çok sertmiş mahvoldum ben diyor ihtiyacım var duaya diyor ayy kızlar siz akşam dua okursanız deyinki serpoşun kocasına ayın 19 kadar yardım et kazasız belasız halletsin işini .)))))) eee ehep kocaları dövecek değiliz ya birazda dua edelim

:roflol:
bende çıkıyorum kızlar fotoşcummmm iyi tatiller sana :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

:teytey:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt fatoooooooooooooooo iyi tatillerrrrrrrrrrrrrrrr:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:30 ağustos çifte bayram olsunnn

fatoooo bak zerdal tualina ttail dönüşü hamile kaldıı hadi sıra sende kumsalda tatilde ohhhhhhhhhhhh yarasınnnhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::dance::dance::dance::dance::dance:

:içelim::içelim::roflol:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:dance::dance::dance::dance::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:

fatoooo bak zerdal tualina ttail dönüşü hamile kaldıı hadi sıra sende kumsalda tatilde ohhhhhhhhhhhh yarasınnnhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

ya ben bu sene tatile çıkamıyorum ama ya bayramdan sonra armutluya gideriz diyoduk oda iki günlüğüne anca kaynanamların yanına ama onada gidemiyoz eşimin almanyaya gitmesi gerek (((

ya ben bu sene tatile çıkamıyorum ama ya bayramdan sonra armutluya gideriz diyoduk oda iki günlüğüne anca kaynanamların yanına ama onada gidemiyoz eşimin almanyaya gitmesi gerek (((

canım bizde hiç tatil yapamdık bayramda nasip olursa tabii eşimin iş durumuna bağlı ( ama beniömm çok ihtiyacım var aksi takdirde bir pskaytrsten destek alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…