canlarımmm benimmm ben arkadş listesini silmeyi bilmiyorum mısra gelince halledeceğim evet zerdalla hamile kalınca sevindik biz kim hamile kaırsa sevinizr yani ölümlü dünya herşey kapanmalı mübarek günerdeyiz ve dualar okuyoruz abartmaya gerke yok ama abartı işte fatoo beni uyarmıştı safsalağım ben başka birşey değil evet ben her topiğe giriyorum yazıyorum okuyorum eleni bir yer burası isteyen istedği yere yazar haa burası evimiz o kadar bende buraya bayılıyorumm :)))))))))))))))))))))) harika bir topic burası evet fatooo sen ttaile giidyorsun özleyeceğiz ama akşam haalyıı olsa iyi olur
kız afedersin fadıl :1ninca: unutmuşum ben. özür dilerim :roflol: :roflol: :roflol: :roflol::1ninca: :1ninca: :1ninca: fatoş ben bilmıycemde kim bilcek :1ninca:
fatoşcummmmmmmmmmm yarın gelicen mi işe
aynen katılıyorummm hayatım çıkıyorum bende
fatoşcum ii tatıller süprizle dön bize inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
kızlar pzt görüşmnek üzere hepinizi çok çok öptümmmmmmmmmmmmmmmm
halayla gideyim :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
gelmemmmiiiiiiiiiiiiiii ne o sürpriz mi var yarına sempatiksalakcinni
inşallah canım hepinizi çok özlüycem :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
bende çıkıyorum kızlar fotoşcummmm iyi tatiller sana :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
nhlkpr, birsen29, cimcimes53, ebrar42+, fatosozel+, serpil02507+, ven_har+
canlarımm hayırlı iftarlar iyi tatiller :1hug:
cimcimenin kırmızılarına fatonun tailine hopaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::dance::dance::dance::dance::dance:
fatoooo bak zerdal tualina ttail dönüşü hamile kaldıı hadi sıra sende kumsalda tatilde ohhhhhhhhhhhh yarasınnnhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
ya ben bu sene tatile çıkamıyorum ama ya bayramdan sonra armutluya gideriz diyoduk oda iki günlüğüne anca kaynanamların yanına ama onada gidemiyoz eşimin almanyaya gitmesi gerek(((
canım bizde hiç tatil yapamdık bayramda nasip olursa tabii eşimin iş durumuna bağlı( ama beniömm çok ihtiyacım var aksi takdirde bir pskaytrsten destek alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?