Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

sen erkek kardeşinle birliktemi çalışıyorsunuz bilmiyordum

serpilim bu ne kız

amaaaaaaaaaaan çık o zaman iş mi yok

Canlarım ben geride kalan haftalara göre nazar değmesin çok iyiyim.
Sancı yok kanama yok,sadece uyku halim devam o da bir süre sonra azalacak inş.

Fatoş sen tatile nereye gidiyorsun?

muhtemelen erdek ama önce hastane işlerimizin bitmesi lazım gülüm.

oooooooooooooh tertemiz evde oturmakta güzel olur hani

serpil02507+, ebrar42, fatosozel, Mısra+, şeker-leblebi başardımm:))

:lepi: :lepi: :lepi:

AAAAAAAAA aşkolsun kıytırık eleman olur mu hiç beni oraya bırak bak bakalım kim kıytırık:)))))

estağfirulah a.s.
gördüğümüz muameleyle kendimizi öyle hissettiriyorlar
amaaannn çokta umrumdalardı sanki
ben kendimi biliyorum sonuçta :lepi:

canım ben yeminli mali müşavirin yanında çalışıyorum
kıytırıktan bir elemanım işte kaydirigubbakcemile3

saçmalama kız hem mali müşavir yanı hemde kıytırık. benim burda canım çıkıyor walla gerçi bizde ön muhasebe değil genel muhasebe ama burası bir işyeri siz kaç işyerinin işlerini yapıyorsunuz

aidatı 150 ise kiralar ne kadardır merak ettim. neden o kadar pahalı bir yere taşınıyorsun ablana yakın olmak içinmi canım

estağfirulah a.s.
gördüğümüz muameleyle kendimizi öyle hissettiriyorlar
amaaannn çokta umrumdalardı sanki
ben kendimi biliyorum sonuçta :lepi:

muhasebe oldukça önemli bir iş kızkardeşimde muhs mdr özel bir şirkette bende 5 yıl muhasebe ofisinde çalıştım bazı uyuz kendini aşammış patronlar ne yazıkki var ben haytımda hiç patron olmadım zaten ameleyim bende öyle hiisediyorum

mısra aidat çok yüksek kirası ne kadar harbiden?

şekerleblebii biliyorsun param çalındı ev taşıdım kardeşin düğünü oldu ve 25 kişi yatılı misafir ağırladık ve ekonomikn olarak göçtüm arabamı sattaım daha sıfır arabam yanii2009 model dediğin gibi rabbimm bir kapıyı kapatırken diğer kapıısını açıyor canım ben yılbaşına kadar sıkıntılarla boğuşucam dedim nasıl işin içinden çıkarım dedim ama rabbimm şükür bir anada durgun gececk olan bu ayımızda iş bereketi verdi snada güzel bir iş verecek dediğin gibii bir kapı kapanır bir kapı açılr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…