Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ne söylesen haklısın kardeş

nihalimm vallhii haklsın iyi demişsin ya çalışan insanlar olduğumuuz unutuyorlar galiba aaaa vallhii kırmadan şık bir şeklde durumu noktalmışsın

akannehir yani bu kadar olur onlar onun misafirymiş haa ..amannn gülüm sıkma canını boşver sen misafirini ağırla o gezsin dursun sağda solda napıcan hiçç takma kafana diycem ama dünden bunu diyen yarında sana şenlik çıkarır kesin
----nihal bunun yanına şunuda yapsaydık
-----şunu ben yaptım servis yap kızım
-----ve son cümle aslında bize gelin diyecektim ama bizim ev küçük burasıda bizim evimiz sayılır .....vs.

takma sen ne derse dersinnn eşinin hatırına min,k bi tebessüm yerleştir yüzüne onunla dolaş akşam boyunca ....sonrada zaten dilersen gidersin dilemezsen gitmezsin :1rolleyes:

bazen büyükler böyle oluyor ben bilirim benim istediğim olsun ... yaşlılık işte hoş görmek gerekir sanırım :1hug:

şimdi eve giderken ona uğrayacağım sen tatıyı yap canım diycem :)))

şimdi eve giderken ona uğrayacağım sen tatıyı yap canım diycem :)))
işte budur akıllı olmak gerekir .... hem onun gönlü olsun hem de sen yorulma şimdi sen bişeyler söylemesen o kesin yapar bi yemek boyuncada onu anlatır :roflol: en temizi verilen görevi yerine getirsin nasılsa anlatacak yerimseniben

kızlar şimdii bir bebeğim oldu cinsi hasyky ona bir iism bulalım topicmi açsak :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))9

kurt haa bi ara bizimde vardı eşim çok sever köpekelride ben maalesef acayip korkarım akannehir

ne olsaki ismi erkekmi dişimi ?

aynen ebrarcımm olumunekankayizsmile

kızlar şimdii bir bebeğim oldu cinsi hasyky ona bir iism bulalım topicmi açsak :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))9

serpilll nerden buldun kızz nerde bakıcan :1ninca:

kayınvalidene sadece bir tek şey diyorum nihalcim lütfen kusura bakma ama ohaaaaaaaaaaaaaaaaaa

nihal erkek elemanınm ilgi alanı köpekler o verdi eşim istiyordu tugayda bakıcak ona ama şuan bir kaç gün evde kalabilr bugün banyo yaptırayım

süpersn nihalim zeki kadınlara bayılırım bu arada oğlumla resim çekldim öğleden sonra buraya ekleyeim nasıl eklenilyorsa artık proflimden bakarsınız canlarımm
msnden bana gönderirsen ben eklerim canım yerimseniben

biz hatuınlardan korkulur yani:roflol::roflol::roflol::roflol:
aklinialirimsmile yokk canımm daha nelerrr :lepi:
evet canım erkek pek sert bakışlı2.5 aylık şuan

hımm :uhm: bizimkide erkekti 1 yaşında filandı paşaydı adı eski sahibi öyle koymuş değiştirememiştik a.s

ama size paşa olmaz bide tugayda hiç olmazzz :roflol:

OOOOOOOO Serpil ben senin bu kadar köpek sevdiğini bilseydim milyarlık köpekler geldi bana hiç birini istemedim,sana verirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…