- 14 Temmuz 2008
- 8.382
- 497
- 198
ebrar kavasaki muhabeti ne oldu biizm dayaklar işe yaradımı
entresan belliki canın sıkın suustun hep ne olur canını sıkma biliyoruz gerginsin kullandığın hormon ilaçları insanı mahvediyor gececek canım
şekerleblemi doğru değilmi söylediklerim
canım misafirlerim yarına gelicek ayyy bide dun gece deli oldum k.validem aradı misafirlerle ilgili nihal ne yemek yapayım falan dedi bende gerek yok ben yapıcam hazır menum dedim saol dedim oda olurmu öyle şey onlar benim misafirlerim ben yapıcam yemekleri şok oldum bende ama bana geliyolar dedim benım evim küçük sığmazlar dedi o yuzden sende ağırlayacam sen sonra tekrar davet edersin dedi bende başka vaktım yok benım haftaya ennemler gelicek ondan sonrakı hafta arkadaşlarım vakit yok dedim eee biz ne ara gezicez peki dedi şimdi çaırdıklarımız bizi davet edicekler ayy koptum sinirden aynen şöyle dedim eşimde yanımda walla ben evde oturmuyorum çalışan insanla olmuyo malesef sen bizi temsilen gidersin davetlere dedim( ayyy çok yazdım ama sinir oldum her hafta onlarla mı uğraşacam
canım misafirlerim yarına gelicek ayyy bide dun gece deli oldum k.validem aradı misafirlerle ilgili nihal ne yemek yapayım falan dedi bende gerek yok ben yapıcam hazır menum dedim saol dedim oda olurmu öyle şey onlar benim misafirlerim ben yapıcam yemekleri şok oldum bende ama bana geliyolar dedim benım evim küçük sığmazlar dedi o yuzden sende ağırlayacam sen sonra tekrar davet edersin dedi bende başka vaktım yok benım haftaya ennemler gelicek ondan sonrakı hafta arkadaşlarım vakit yok dedim eee biz ne ara gezicez peki dedi şimdi çaırdıklarımız bizi davet edicekler ayy koptum sinirden aynen şöyle dedim eşimde yanımda walla ben evde oturmuyorum çalışan insanla olmuyo malesef sen bizi temsilen gidersin davetlere dedim( ayyy çok yazdım ama sinir oldum her hafta onlarla mı uğraşacam
:)) şık oldu evet eşime ne şimdi bu dedim oda bana tamam hayatım sorun yok senın söylediklerine katılıyorum dedi :))))nihalimm vallhii haklsın iyi demişsin ya çalışan insanlar olduğumuuz unutuyorlar galiba aaaa vallhii kırmadan şık bir şeklde durumu noktalmışsın
şimdi eve giderken ona uğrayacağım sen tatıyı yap canım diycem :)))akannehir yani bu kadar olur onlar onun misafirymiş haa ..amannn gülüm sıkma canını boşver sen misafirini ağırla o gezsin dursun sağda solda napıcan hiçç takma kafana diycem ama dünden bunu diyen yarında sana şenlik çıkarır kesin
----nihal bunun yanına şunuda yapsaydık
-----şunu ben yaptım servis yap kızım
-----ve son cümle aslında bize gelin diyecektim ama bizim ev küçük burasıda bizim evimiz sayılır .....vs.
takma sen ne derse dersinnn eşinin hatırına min,k bi tebessüm yerleştir yüzüne onunla dolaş akşam boyunca ....sonrada zaten dilersen gidersin dilemezsen gitmezsin :1rolleyes:
bazen büyükler böyle oluyor ben bilirim benim istediğim olsun ... yaşlılık işte hoş görmek gerekir sanırım :1hug:
işte budur akıllı olmak gerekir .... hem onun gönlü olsun hem de sen yorulma şimdi sen bişeyler söylemesen o kesin yapar bi yemek boyuncada onu anlatır :roflol: en temizi verilen görevi yerine getirsin nasılsa anlatacak yerimsenibenşimdi eve giderken ona uğrayacağım sen tatıyı yap canım diycem :)))
:)) şık oldu evet eşime ne şimdi bu dedim oda bana tamam hayatım sorun yok senın söylediklerine katılıyorum dedi :))))
şimdi eve giderken ona uğrayacağım sen tatıyı yap canım diycem :)))
kızlar şimdii bir bebeğim oldu cinsi hasyky ona bir iism bulalım topicmi açsak :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))9
:)) şık oldu evet eşime ne şimdi bu dedim oda bana tamam hayatım sorun yok senın söylediklerine katılıyorum dedi :))))
işte budur akıllı olmak gerekir .... hem onun gönlü olsun hem de sen yorulma şimdi sen bişeyler söylemesen o kesin yapar bi yemek boyuncada onu anlatır :roflol: en temizi verilen görevi yerine getirsin nasılsa anlatacak yerimseniben
kızlar şimdii bir bebeğim oldu cinsi hasyky ona bir iism bulalım topicmi açsak :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))9
kurt haa bi ara bizimde vardı eşim çok sever köpekelride ben maalesef acayip korkarım akannehir
ne olsaki ismi erkekmi dişimi ?
kayınvalidene sadece bir tek şey diyorum nihalcim lütfen kusura bakma ama ohaaaaaaaaaaaaaaaaaa
O nekız Serpil köpek mi?
Nihalcim çok iii etmişsin cnm
Ebrar bugün nasılsın tatlım?
msnden bana gönderirsen ben eklerim canım yerimsenibensüpersn nihalim zeki kadınlara bayılırım bu arada oğlumla resim çekldim öğleden sonra buraya ekleyeim nasıl eklenilyorsa artık proflimden bakarsınız canlarımm
aklinialirimsmile yokk canımm daha nelerrr :lepi:biz hatuınlardan korkulur yani:roflol::roflol::roflol::roflol:
evet canım erkek pek sert bakışlı2.5 aylık şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?