Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

:lepi:

günaydın canlarımmmmmm sabah aradılar şirketten ( bazı evraklar vardı gümrük için benım çekmecemde kilitli olunca gel dediler sabah sabah deli oldum ama :))

klava: sen nerelerdesin bakeeeeeeeem

günaydın canımmm tekrardan hzurulu stressiz güzel bi tatil dilerim a.s.a.s.

ebrarım benim birtanem sağol

sen son zamanlarda çok kötü şeyler yaşadın tatlım ama maşallah sınavlarını isyan etmeden iyi verdin inşalah allah katındada böyledir. mükafatını alırsın umarım tatlım

nihaaaaaaaaaaaaal nasılsın tatlım seni görmeden gitseydim üzülecektim. hazırlıklar nasıl gidiyor

buseeeeeeee keşke sende gelseydin ya

amaaaaaaaaaan kızlar bende askere gidiyor gibi oldum walla :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: nasıl uzak kalıam sizlerden :gitme:

vallhii fatooo bizde öyuleyiz yanii aklımız sende olack sensiz zor olucak ama senin keyfin için bekleyeceğiz özlemle senii:Saruboceq::Saruboceq: güzel geçmesini diliyoruz bütün kızlar

fatoocum hepimiz birre sınavdayız farklı fartklı benim sınavımda bunlar oldu yaşamımızda hep oluyor bunlar rabbim bu günerde akıl sağlığımızı yerinde tutsun ne diyeyim hepimz zorlu süreçlerden geçiyoruz ama hepimiz atlatacağız herşeyi

ebrar kavasaki muhabeti ne oldu biizm dayaklar işe yaradımı

entresan belliki canın sıkın suustun hep ne olur canını sıkma biliyoruz gerginsin kullandığın hormon ilaçları insanı mahvediyor gececek canım

şekerleblemi doğru değilmi söylediklerim

günaydın canlarımmmmmm sabah aradılar şirketten ( bazı evraklar vardı gümrük için benım çekmecemde kilitli olunca gel dediler sabah sabah deli oldum ama :))
eee kuşum ne zman eve gidicen sen 18 adet misafirin var bideeee akannehir

asayiş berkemal sengözlerimebaksanab o bişey söylemdi bende sormadım ilgileniyomuşum gibi bi hava yaratmak istemedim zemuszemus

asayiş berkemal sengözlerimebaksanab o bişey söylemdi bende sormadım ilgileniyomuşum gibi bi hava yaratmak istemedim zemuszemus

alkisalkisalkis:roflol::roflol::roflol: ne yapsın zavalım baktı cadılar saldırısına uğruyor susutuu .)))) haaaa bu arada yorumuna bayıldım canım umarım nihal çalışma yapmıştır:roflol::roflol:

sabah vardı bi muhabbetimiz gece yatmıyor sabhata binbir zorlukla kalkıyor sonra bi hava bi sinir bide kızlar diyor kendi kalksın ddiye yokk ne kalkacak akannehir
az öncede aradı sabah uyku halimdi unuttuk demi olanları diyo yaa ben bu adamı seviyorum opuyorumnanaktan

canım misafirlerim yarına gelicek ayyy bide dun gece deli oldum k.validem aradı misafirlerle ilgili nihal ne yemek yapayım falan dedi bende gerek yok ben yapıcam hazır menum dedim saol dedim oda olurmu öyle şey onlar benim misafirlerim ben yapıcam yemekleri şok oldum bende ama bana geliyolar dedim benım evim küçük sığmazlar dedi o yuzden sende ağırlayacam sen sonra tekrar davet edersin dedi bende başka vaktım yok benım haftaya ennemler gelicek ondan sonrakı hafta arkadaşlarım vakit yok dedim eee biz ne ara gezicez peki dedi şimdi çaırdıklarımız bizi davet edicekler ayy koptum sinirden aynen şöyle dedim eşimde yanımda walla ben evde oturmuyorum çalışan insanla olmuyo malesef sen bizi temsilen gidersin davetlere dedim ( ayyy çok yazdım ama sinir oldum her hafta onlarla mı uğraşacam

canım yaaaaaaaaaa kıyamam sana evet seviyorsunn rabbim sevginii azaltamsın hiç birbiriniiz hep sevin :)))) işin garibi bbede kocamıı seviyorummmm ayyyyyyyyyyyy şimdii bana hasky bebek geliyor 2.5 aylıkk heyecanlyım eşim tugayda bakıcakk :)))))))))))))))))))))) aman alalhımm bir bebeğim oluyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yaşsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…