tamam bekliyoruz yerimseniben
sen atlattın sıra bende haftasonu bende amcamları babamlkarı filan alıcam a.s
fotodaki masada 14 tane tabak var diğer 4 tabak için mutfakta hazırladım yani kendime bide genç kızlara :)) masa normalde 6 kişi goruntusunde açılıyo ortasındanYalnız bişey dikkatimi çekti Nihalcim masan epeyce büyükmüş ,o kadar tabak nasıl sığdı?
aman nazar değmesin tatlım rabbim daim etsin çokk sevindimmm :1hug:
Çokkkkkkkkk cücel olmuş nihalcim ellerine sağlık:))))
Hemen ekliyorum
Çokkkkkkkkk cücel olmuş nihalcim ellerine sağlık:))))
Hemen ekliyorum
slmmm aşklarımmmmmmmmmmmmmmmmm masalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ebrarcım pasta tabağına koydum t.göğsunu normal dilim olarak küçük kup şeklinde dondurma kaplarım var onuda tabağın içine koydum ama yanyana da koyabılırsın ayrıcaa eşimşin halası gelirken irmik tatlısı yapmış bizim tarifle aynı ama içine bol hindistan cevizi koymuş harika olmuş üstünüde hind.cevizle süslemiş :)) onuda yapabilirsin
hoşgeldin cnm
ellerine sağlık nihal valla baya kalabalık ağırlamışsın toptan hepsini alıyım mı dedin kaydirigubbakcemile3
canım görüyorsun değilmi biizm kızları maşllhları var hepsininn
ebreararım bebeğim ne haberr
masalımm hasretim bir ses ver ya
mısracım maceralı ve gergin birgün geçirmmişsin bende sabah ağladım nedense erken yumurtluyorum diye .)))
evet hamile haberi bekliyoruz arkadşımız adet olmmaış inşallhhhhhhhhhhhhh olmaz birsennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallhhhhhhhhhhh olmassınn
ben bu ara hiç kimseye hiçbirşey hazırlamıyorum(
canım görüyorsun değilmi biizm kızları maşllhları var hepsininn
ebreararım bebeğim ne haberr
masalımm hasretim bir ses ver ya
mısracım maceralı ve gergin birgün geçirmmişsin bende sabah ağladım nedense erken yumurtluyorum diye .)))
evet hamile haberi bekliyoruz arkadşımız adet olmmaış inşallhhhhhhhhhhhhh olmaz birsennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallhhhhhhhhhhh olmassınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?