Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Ohh iyiymiş masanın açılması :)))
Çokkk uykum var ben biraz uzanayım kızlar hepinizi çokkk öpüyorummm

Çokkkkkkkkk cücel olmuş nihalcim ellerine sağlık:))))
Hemen ekliyorum

hımm güzell şık bi masa olmuş tatlım kalabalık olunca sıkışık olması normal yaa

tatlının resmini çekmemişsinde dondurmalaı üzerindemi servis ettin aralarınamı rulo yaptınn bende haftasonuna tavuk göğsü düşünüyorum da :uhm:

ebrarcım pasta tabağına koydum t.göğsunu normal dilim olarak küçük kup şeklinde dondurma kaplarım var onuda tabağın içine koydum ama yanyana da koyabılırsın ayrıcaa eşimşin halası gelirken irmik tatlısı yapmış bizim tarifle aynı ama içine bol hindistan cevizi koymuş harika olmuş üstünüde hind.cevizle süslemiş :)) onuda yapabilirsin

hımm anladım nette bi tarif gördümde tavuk göğsü üstüne iki renk dondurma koymuşlar öylemi yapsam diye düşündüm ama eriyince tadları değişik olabilir :uhm: yanına koymakta güzel fikir belki bende öyle yaparım

bol hindistan cevizi güzel fikir bide rulo yapıp içine cevizle sarmışlar üzerine hindistan cevizi oda güzel olmuş .. bi menüye karar verebilsem akannehirakannehir

hoşgeldin cnm

ellerine sağlık nihal valla baya kalabalık ağırlamışsın toptan hepsini alıyım mı dedin kaydirigubbakcemile3

canım görüyorsun değilmi biizm kızları maşllhları var hepsininn

ebreararım bebeğim ne haberr

masalımm hasretim bir ses ver ya

mısracım maceralı ve gergin birgün geçirmmişsin bende sabah ağladım nedense erken yumurtluyorum diye .)))

evet hamile haberi bekliyoruz arkadşımız adet olmmaış inşallhhhhhhhhhhhhh olmaz birsennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallhhhhhhhhhhh olmassınn

ewt bizim kızlar hepimiz hamaratızzz :hooray:

ben bu ara hiç kimseye hiçbirşey hazırlamıyorum (

bizim iki tarafta yok burda zaten aman bi taraf olmasın zaten isteyen yok alan varsa vereyim kaydirigubbakcemile3
kocişime hazırlıyorum iftar sofraları
olsun serpilcimm hazırlarsın düzenin otursun da kaydirigubbakcemile5

iyiyim tatlım sen nasılsın çılgın nasıl ? a.s

şekerler bana menü konusunda yardım edinde hep beraber menüyü ayarlayaım .... çok karasız kaldımm bide bu benim ilk davetim olunca herşeyin güzel uyumlu olmasını istiyorum zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…