Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

fırında tavuk butları poşette
pilav
çorba
taze fasulye zeytınyağlı
salata çoban
havuç yoğurtlu
patlıcan yoğurtlu

revanı dondurma
yada kazandıbı dondurma

çay kahve

daha ne olsun

herkese merhaba opuyorumnanaktan

aklım sizlerde ama maalesef günlerdir evle uğraşmaktan bir türlü giremedim...
her akşam yorgun düşüyorum...gündüzleri de evle uğraşıyorum..:bbo:

evi kiraladık (Allah herkese kendi evini almayı nasip etsin öncelikle)..eşyam yoktu...ankarada siteleri bilen vardır aranızda işte orda haftalarca mobilya için gezdik..iki yerde karar verdim...eşim gidip pazarlık yaptı...ama çok fahiş fiyatları çok indirince,bi de adamlar "teşhirdeki malı vermiyoruz yenisini yaptıracaz" diyince eşim "iyiyi gösterip kötüyü verecekler" diye vazgeçti...ve gittik dünyanın parasına kıyıp 7 yıl garantili,bilinen bir mağazadan aldık nihayet eşyaları...o kadar gezme boşa gitti sempatiksalakcinni
ya ev döşemek ne zormuş...mobilyalar,halılar,perdeler,lambalar,...beyaz eşya mutfak......................kafamçokkarıştı Allah ev düzenlerin yardımcısı olsun...

serpilim Allah 500 yasinimizi kabul etsin...canımın içi Allah gönlündekini tez zamanda versin..Allah senden ve okuyan tüm arkadaşlardan razı olsun....:Saruboceq:

honeyimiz bebeğini mi kaybetti bulamadım okuyamadım???

zerdal ve tualina gebe çok şükür Allah bereket versin....:hooray:

mısram ve bebek iyililer çok şükür....

herkesi yüreğinden öpüyorum...hayırlı ramazanlar,Allah elilerinizi kapısından boş çevirmesin...
sizler için fetih ve kenzülarş okuyorum her akşam...tek yapabildiğim bu...Rabbim sesimizi duyar elbet...bu mübarek ayda yüzümüzü de güldürür....

görüşmek üzere opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

fırında tavuk butları poşette
pilav
çorba
taze fasulye zeytınyağlı
salata çoban
havuç yoğurtlu
patlıcan yoğurtlu

revanı dondurma
yada kazandıbı dondurma

çay kahve

daha ne olsun

pazar gününe çorba pilav karnıyarık ( taze fasulyeyi pek sevmez bzimkiler ) fırına baget vericez odun ateşiyle daha lezzetli oluyor ... salaata vs. tatlıda kararsızım bitek tabi sarmada var

cumartesi etli ekmek olunca çorba kesin varda başak ne yapsam ki boshayallersmile

slmmm aşklarımmmmmmmmmmmmmmmmm masalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

canımmmmmmmmm serpilimmmmmmmmmmm
geziniyordum seni gördüm serpilim ben bu mesajı gönderene kadar "masalım" der dedim...
canım benim adetin yeni bitmiş...hayırlısı olsun inşallah serpilim...köpiş almışsın sanırım bir de...fotoğrafını da koymuş mısra ama ben göremedim senağlama

çok ösledim seni canımın içi...sohbetlere katılamıyorum uzun zamandır...güzel haberle alıyorum ama kötü haber almak hiiiiç istemiyorum bu sayfadan...

hımmmm oruç ayı belli ediyor...tarifler yemekler kızlar hepinize maşallah...
hiç yetenek yok bende böyle...tarif bakmadan nerdeyse yumurta kıramam o kadar yeteneksiz bişeyim

canım ev işlerinin ne kadr ağır ve meşakatli bir iş olduğunu benden iyi bilen olmaz herhalde tatlım okuduğun kenzülarşalrı ve diğer dularını ve dualrımızı rabbim kabul etsin elinden gelni zaten yapıyorsun canım gerisi yaradanın takdiri birtanem seni hep özlüyoruz hep sayfalarımızdasın bebğim uğramasanda burda gibsin seni çok seviyoruz masalımmm benimm masalkızımız biizim masal çok şkür 3 cü 500 yasinimiz oldu galiba yad 2 pardon 2 oldu bi 4444 müz oldu birde gizmele ortaklaşa okuduğumuz4444 hepsini rabbm o güzel katında kabul etsin herkesin koları boş kalamsın aminnnn lütfen çok özletme kendinini canım

sağol cnm duların için teşekkrler

canımsın benim sana çok hak veriyorum bugün nedense bende yine krizlere girdim bebek krizi neden bilmiyorum belkişde bu krizden hiç çıkmıyorum bende çok yoruldum zaman akarşı yarışımda eli kolu bağlı oturuyorum bazan bu nasıl kader diyorum yada insanlar tercihleriyle yaşar bu yaşam tarzını ben seçtim galiba yanii gel gitler hat safhada bende bayramda bende uzaklaşacağım ne bileyim biraz kafamı dağıtacağım dağıtabilrsem masalımmmmmmmmmm belkide sıbır sınavındayız ama bazan içimi acıtıyor bu sınav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…