iyiyim tatlım sen nasılsın çılgın nasıl ? a.s
şekerler bana menü konusunda yardım edinde hep beraber menüyü ayarlayaım .... çok karasız kaldımm bide bu benim ilk davetim olunca herşeyin güzel uyumlu olmasını istiyorum zemuszemus
fırında tavuk butları poşette
pilav
çorba
taze fasulye zeytınyağlı
salata çoban
havuç yoğurtlu
patlıcan yoğurtlu
revanı dondurma
yada kazandıbı dondurma
çay kahve
daha ne olsun
slmmm aşklarımmmmmmmmmmmmmmmmm masalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
herkese merhaba opuyorumnanaktan
aklım sizlerde ama maalesef günlerdir evle uğraşmaktan bir türlü giremedim...
her akşam yorgun düşüyorum...gündüzleri de evle uğraşıyorum..:bbo:
evi kiraladık (Allah herkese kendi evini almayı nasip etsin öncelikle)..eşyam yoktu...ankarada siteleri bilen vardır aranızda işte orda haftalarca mobilya için gezdik..iki yerde karar verdim...eşim gidip pazarlık yaptı...ama çok fahiş fiyatları çok indirince,bi de adamlar "teşhirdeki malı vermiyoruz yenisini yaptıracaz" diyince eşim "iyiyi gösterip kötüyü verecekler" diye vazgeçti...ve gittik dünyanın parasına kıyıp 7 yıl garantili,bilinen bir mağazadan aldık nihayet eşyaları...o kadar gezme boşa gitti sempatiksalakcinni
ya ev döşemek ne zormuş...mobilyalar,halılar,perdeler,lambalar,...beyaz eşya mutfak......................kafamçokkarıştı Allah ev düzenlerin yardımcısı olsun...
serpilim Allah 500 yasinimizi kabul etsin...canımın içi Allah gönlündekini tez zamanda versin..Allah senden ve okuyan tüm arkadaşlardan razı olsun....:Saruboceq:
honeyimiz bebeğini mi kaybetti bulamadım okuyamadım???
zerdal ve tualina gebe çok şükür Allah bereket versin....:hooray:
mısram ve bebek iyililer çok şükür....
herkesi yüreğinden öpüyorum...hayırlı ramazanlar,Allah elilerinizi kapısından boş çevirmesin...
sizler için fetih ve kenzülarş okuyorum her akşam...tek yapabildiğim bu...Rabbim sesimizi duyar elbet...bu mübarek ayda yüzümüzü de güldürür....
görüşmek üzere opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
herkese merhaba opuyorumnanaktan
aklım sizlerde ama maalesef günlerdir evle uğraşmaktan bir türlü giremedim...
her akşam yorgun düşüyorum...gündüzleri de evle uğraşıyorum..:bbo:
evi kiraladık (Allah herkese kendi evini almayı nasip etsin öncelikle)..eşyam yoktu...ankarada siteleri bilen vardır aranızda işte orda haftalarca mobilya için gezdik..iki yerde karar verdim...eşim gidip pazarlık yaptı...ama çok fahiş fiyatları çok indirince,bi de adamlar "teşhirdeki malı vermiyoruz yenisini yaptıracaz" diyince eşim "iyiyi gösterip kötüyü verecekler" diye vazgeçti...ve gittik dünyanın parasına kıyıp 7 yıl garantili,bilinen bir mağazadan aldık nihayet eşyaları...o kadar gezme boşa gitti sempatiksalakcinni
ya ev döşemek ne zormuş...mobilyalar,halılar,perdeler,lambalar,...beyaz eşya mutfak......................kafamçokkarıştı Allah ev düzenlerin yardımcısı olsun...
serpilim Allah 500 yasinimizi kabul etsin...canımın içi Allah gönlündekini tez zamanda versin..Allah senden ve okuyan tüm arkadaşlardan razı olsun....:Saruboceq:
honeyimiz bebeğini mi kaybetti bulamadım okuyamadım???
zerdal ve tualina gebe çok şükür Allah bereket versin....:hooray:
mısram ve bebek iyililer çok şükür....
herkesi yüreğinden öpüyorum...hayırlı ramazanlar,Allah elilerinizi kapısından boş çevirmesin...
sizler için fetih ve kenzülarş okuyorum her akşam...tek yapabildiğim bu...Rabbim sesimizi duyar elbet...bu mübarek ayda yüzümüzü de güldürür....
görüşmek üzere opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
canımmmmmmmmm serpilimmmmmmmmmmm
geziniyordum seni gördüm serpilim ben bu mesajı gönderene kadar "masalım" der dedim...
canım benim adetin yeni bitmiş...hayırlısı olsun inşallah serpilim...köpiş almışsın sanırım bir de...fotoğrafını da koymuş mısra ama ben göremedim senağlama
çok ösledim seni canımın içi...sohbetlere katılamıyorum uzun zamandır...güzel haberle alıyorum ama kötü haber almak hiiiiç istemiyorum bu sayfadan...
kızlar 3 gündür ateş ölçüyorum buraya ne zamn yazmalıyım ben anlamıyorumda çünkü ?
aaaaaaaaaaaa benim nette sorun varr kızlar bağlantı sürekli kopuyoo
canım hergün yaz buradn takip edelim durumu
boshayallersmile oyyy uyuz oldum yaaagaliba sitede sorun var yazmakta zor oluyor canım nedense
epey yüksek ateşin canım hastamısın acabatamam canım
14/08 ilk gün 36,6
15/08 2.gün 36,6
16/08 3.gün 36,6
epey yüksek ateşin canım hastamısın acaba :)):CüvCüv:tamam canım
14/08 ilk gün 36,6
15/08 2.gün 36,6
16/08 3.gün 36,6
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?