Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

valla bende burda öğreniyorum yavaş yavaş :))) valla denemekte fayda var canım al bence ben daha yeni başladım bebek girişimlerine bu ay ateş olayını takip edecem bi dahaki ay olmazsa test almayı düşünüyorum bende :))))

boshayallersmileakannehir:umursamaz: evet galiba gücüm yok ama durmak yok yola devam:lepi:

yok evet devam yıldırmayacaklar bizi :lepi:

fatoş tatılde dimi oh allah içine sindirsin inşş

nihal kız neden öçlmedin önceki gün ateşini bakayımm

ebrar ekledi miki kenzül arş 5 tane okudum

kızlar ben çıkıyorum öğleden sonra olamayacağım akşama doğru gelirim hepinizi seviyorum öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Kızlar ben geldimmmmm.
Nasılsınız,hafta sonu nasıl geçti?

Ben sabah 6 dan bu yana ayaktayım.
8:30 DA sağlık ocağına gittim,ikili testim için arkadaşlarım yardım edeceklerdi.
Ancak testi yaptıracağım hastane önce ense kalınlığını görmek istiyormuş.
Kendi dr dan randevu almadığım için ablamın aracılığıyla SGK ya gittim,gelgelelim rezalet çok sinirlendim ağladım.
Ultrason için 29 Eylül e randevu verdiler.
Gerizekalılar bu herhangi bir ultrason değilki bu 4 gün içinde ikili testimin yapılması gerekiyor.
Çokkkkk sinirlendim çıktım hastaneden kendi dr a ma gittim.
Ense kalınlığı normal ancak kantesti çok önemli ona göre karar vereceğim dedi.
Öğleden sonra kan testine gideceğim.
İşte böleee

allah kolaylık versin bu sıcakta canım valla zor ssk lar böle ne yazıkki ... neyseki sorun çıkmamış inş kan testinde temiz çıkar canım ...

kolay gelsin mısracım sıcaklarda dikkat et kendine hayırlı haberler le gel bize inşş
ebrar dua tablosuna ekledinmi 5 kenzülarş

yok evet devam yıldırmayacaklar bizi :lepi:

fatoş tatılde dimi oh allah içine sindirsin inşş

nihal kız neden öçlmedin önceki gün ateşini bakayımm

ebrar ekledi miki kenzül arş 5 tane okudum

ya pazar gunu öğlene kadar uyudum saatide kurmayı unuttum

Nihal iftar menünde ne vardı cnm?

canımm sabah sabah yormuş mısrayı dr amcalar opuyorumnanaktan

menüm yayla çorba soslu biftek pilav z.yağlı sarma american salata közlenmiş kırmızıve yeşil biber göbek salata ortaya iftariyelik bişiler tavuk göğsudondurmalı haa resmini çetim masanın istersenız koyalım bakın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…