:roflol::lepi::roflol: cimcime zamnla prof olursun :))))))))))) vallhi bende anlamıyordum 40 dan sonra öğrendim bunları acaba şu testlerdenmi alsam yada bayarmada taile gideceğiz ya o zamanmı alsamm kullansamm ne dersin? onda ne zaman yumurtladığımızı tespit ediyoruz hahhahahahhahaha bari boşa kürek çekmeyiz:1closedeyes:
boshayallersmileakannehir:umursamaz: evet galiba gücüm yok ama durmak yok yola devam:lepi:
boshayallersmileakannehir:umursamaz: evet galiba gücüm yok ama durmak yok yola devam:lepi:
vazgeçmek olmaz devam tabi rabbim hayırlı zamanda hayırlı bir evlat verecektir isteyen herkese inş...
kızlar ben çıkıyorum öğleden sonra olamayacağım akşama doğru gelirim hepinizi seviyorum öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
[/URL][/IMG]
kızlar ben çıkıyorum öğleden sonra olamayacağım akşama doğru gelirim hepinizi seviyorum öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Kızlar ben geldimmmmm.
Nasılsınız,hafta sonu nasıl geçti?
Ben sabah 6 dan bu yana ayaktayım.
8:30 DA sağlık ocağına gittim,ikili testim için arkadaşlarım yardım edeceklerdi.
Ancak testi yaptıracağım hastane önce ense kalınlığını görmek istiyormuş.
Kendi dr dan randevu almadığım için ablamın aracılığıyla SGK ya gittim,gelgelelim rezalet çok sinirlendim ağladım.
Ultrason için 29 Eylül e randevu verdiler.
Gerizekalılar bu herhangi bir ultrason değilki bu 4 gün içinde ikili testimin yapılması gerekiyor.
Çokkkkk sinirlendim çıktım hastaneden kendi dr a ma gittim.
Ense kalınlığı normal ancak kantesti çok önemli ona göre karar vereceğim dedi.
Öğleden sonra kan testine gideceğim.
İşte böleee
allah kolaylık versin bu sıcakta canım valla zor ssk lar böle ne yazıkki ... neyseki sorun çıkmamış inş kan testinde temiz çıkar canım ...
yok evet devam yıldırmayacaklar bizi :lepi:
fatoş tatılde dimi oh allah içine sindirsin inşş
nihal kız neden öçlmedin önceki gün ateşini bakayımm
ebrar ekledi miki kenzül arş 5 tane okudum
Nihal iftar menünde ne vardı cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?