Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

benimde öle valla busecan yazın uzak kışın dipdipe :))))

senle hemen hemen aynı ateşlerimiz 4. gün bitiyo seninde öyle sanırım

sanal kocamla tlf daydık beli kopmuş ayaklrı şişmiş berbat bir durumda tatil programını yapıyor bu arada sen hiç birşeyi düşünme uuzn bir tatil olacak dedii :)))

afferin ona yapsın programı bakayım
eşim dediki bayraj sonra izin al bayramla beraber tatıle çıkalım ama biz izmire yakın ilçelerine gitcez uzaklara açılmıycaz bizde tatıldeyiz kaydirigubbakcemile3 inş izinde alırsam süper olcak

Kızlar nasılsınız ay bi konulşamadık bugün işlerden
serpilcim adetin erken gelmiş haydır inşallah canım kulladıngın içecekten olabilirmi acaba
nihalim canım nasılsın

iyi canım haberler sende nerelere gittin nasıl geçti

nasılsınız kızlar

bilmiyorumkismile susadım yine (

kızlar peki ateşin yüksek olması sorun yaratırmı ki acaba valla şuan adetliyim ateşim bu bu akşam temizlenecem inş yarın normal ateşimi ölçecem bakalım yine yazarım

ölç canım sen yüksek olmasının sorun olduğunu sanmıyorum çen ay benimse hep yüksek devam etmişti kafamçokkarıştı

nasılsınız kızlar
canım nasılsın
kumsal adet oldunmu ttaile giitinmii aklımız hep sendeydiii
serğilim oldum dün geldi kırmızılar baya ağrılı oluyor birde gözüm kötü birden batmaya başladı kızardı şimdide sanki şişiyor gibi hissediyorumm((
ooo kumsal gelmişşş hoşgeldin canım nasılsın ? tatilin nasıl g eçti ?
hoşbulduk canım iyiyim çok şükür sen nasılsn tatil güzeldi canım gezdik tozduk bol bol iyi geldi
canım zerdal hamile tebrik ettik darııs tüm isteyenlere evet zerdal iyi oldu umut oldu herkese :))

aminnnnnnn inşallah canımmm :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…