yoo yüksek değil benim ateşimde böyle ellerim ayaklarım hep yanar hatta eşim yazın uzak durur kışın yapışır kaydirigubbakcemile3
bide belli olmuyo geçen ay daha düşük seyretti sonra yğkseldi 37 bile gördüm mesela
Ağustos
10 ağustos 1. Gün 36,6 regl
11 ağustos 2. Gün 36,5 regl
12 ağustos 3. Gün 36,6 regl
13 ağustos 4. Gün 36,5 regl
14 ağustos 5. Gün 36,5 çalışma
15 ağustos 6. Gün 36,4
16 ağustos 7. Gün 36,4
yoo yüksek değil benim ateşimde böyle ellerim ayaklarım hep yanar hatta eşim yazın uzak durur kışın yapışır kaydirigubbakcemile3
bide belli olmuyo geçen ay daha düşük seyretti sonra yğkseldi 37 bile gördüm mesela
Ağustos
10 ağustos 1. Gün 36,6 regl
11 ağustos 2. Gün 36,5 regl
12 ağustos 3. Gün 36,6 regl
13 ağustos 4. Gün 36,5 regl
14 ağustos 5. Gün 36,5 çalışma
15 ağustos 6. Gün 36,4
16 ağustos 7. Gün 36,4
:roflol::roflol::roflol: kelin merhemi olsa başına sürermiş hesabı benimki :roflol:
benimde öle valla busecan yazın uzak kışın dipdipe :))))
senle hemen hemen aynı ateşlerimiz 4. gün bitiyo seninde öyle sanırım
yazında kavuruyoruz biz uzak da kalamıyo ama ellerini çek hemen der onunda elleri sıcak ay çek diyorum hemen :roflol::roflol:
evet canım bugün 4. gün bitecek yarına temizim :)) ne zman çalışmalara başlıyım :)))
serpil ebrar nihal ne oldu sustunuzzzz
vereliniortak yarın başla canım çalışmalara :))
sanal kocamla tlf daydık beli kopmuş ayaklrı şişmiş berbat bir durumda tatil programını yapıyor bu arada sen hiç birşeyi düşünme uuzn bir tatil olacak dedii :)))
sanal kocamla tlf daydık beli kopmuş ayaklrı şişmiş berbat bir durumda tatil programını yapıyor bu arada sen hiç birşeyi düşünme uuzn bir tatil olacak dedii :)))
Kızlar nasılsınız ay bi konulşamadık bugün işlerden
serpilcim adetin erken gelmiş haydır inşallah canım kulladıngın içecekten olabilirmi acaba
nihalim canım nasılsın
nasılsınız kızlar
kızlar peki ateşin yüksek olması sorun yaratırmı ki acaba valla şuan adetliyim ateşim bu bu akşam temizlenecem inş yarın normal ateşimi ölçecem bakalım yine yazarım
cimcime kaç günde bir adet görüyorsun
canım nasılsınnasılsınız kızlar
serğilim oldum dün geldi kırmızılar baya ağrılı oluyor birde gözüm kötü birden batmaya başladı kızardı şimdide sanki şişiyor gibi hissediyorummkumsal adet oldunmu ttaile giitinmii aklımız hep sendeydiii
hoşbulduk canım iyiyim çok şükür sen nasılsn tatil güzeldi canım gezdik tozduk bol bol iyi geldiooo kumsal gelmişşş hoşgeldin canım nasılsın ? tatilin nasıl g eçti ?
canım zerdal hamile tebrik ettik darııs tüm isteyenlere evet zerdal iyi oldu umut oldu herkese :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?