Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

evet canım yapmayız biz ve biz kendi aramızda bile defalarca her ay ateş mesela hep soruyoruz her konuyu ama kımse off yeter ya demedi demzzz süper insanlar var inan burda süperrrr kalıteli

evbarra gebelk bölümünde yakı bmlümü var bende hamileyimm tıla orda buseyi üzmüşler orda hazırlan siyah kuşağını alklava:

ay canım benim opuyorumnanaktan yoo şaşırdım birden o üzülsün yaptığından valla sorun değil bide yanlış anlama ama diyo kaydirigubbakcemile3 insanlık derecelerini gösteriyorlar böylece

yerim seni ben

aynennn yaaa bana kaç kere sorun yakıyı mesala lülülülülülü

koşkoşkoş klava:

:1ninca: :1ninca: korkmayın kızlar fadıl takipte :1ninca::1ninca:

ewt dimi bak nihalcim hiç ters yaptımı bana yapmazzzz kaydirigubbakcemile3

kızlar sağ olun tşkler neyse yarın devam ederiz kızcağız baya sinirlenmiş hayırlısını versin allah onada herkese öptüm sizi

kızlar esra her gebe yi tebrik eder her topiğe yazar çok genç bir kzı eşi sperm sorunu var deli gibii anne olmak istiyor çok duygusal acılar çektii ekimde tüp dneyecek onun arşatırmalrını yapıyor kötü kalpli asla değil sadce oruçlu galiba ters bir andaydıı bizler onun gençliğine ve stresine verlim zamanla yazılarını okuyunca anlarsınzı busecimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm seni seviyorumm tabbii hepinizzzzzzzzzzzz oda ayrı mesele

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

:1ninca: :1ninca: ayy çok güldüm kızlarr ebrarda gelmiş asayiş belkemal mi dedi sırnaşık şey

biz çok alemiz yaaaa

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ayy sorma vallhii harikayız fatooda olsaydıı koşardıı hahhahhahhahahahh ayyyyyyyyy öldüm gülmekten vallhiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiivereliniortak

cimcimeeeeeeeeeeeee dedikodunu yaptık çınladımı kulakların :)))

evet nihalim zamanla alışıyor ben daha yeni yeni aştım kendimi :)))) geç oldumu aştım işte :)))))))))))))

cimcime hem kk da yeni hem topicde kızcağız çakmamıştır davayı ama çok yakında bize fena ayak uyduracak :)))))))))))))))))))9 yakında prof olur şimdi asistan :))))))))))))))))))))

evet kızlar daha yeni olduğum için anlamıyorum topice nasıl geçecğim onuda anlamadım çözemedim bi türlü mesela ateş topiğine geçmek istiyorum ama nasıl yardım edin ateşimi yazacamda yarın :))

cimcime gebelk bölümü var anasayfada orda ilk sayfalarda ateş ölçme diye bir topic var canım kolay yani oryada ateşini koyarsın bizede biz oardanda takip ediyoruz orda dercelerden analayan dünya tattalısı insanlar var bıkmadan usanmadan yardımcı oluyorlar sağolsunnlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…