valla ben aranızda yeniyim allah razı olsun hepinizden hiç biriniz ters tepki vermediniz belki aynı soruları sordum ama cvp verdiniz yinede bundan sonra bende hep burdayım bi aksilik olmazsa birbirimize destek olmalıyız dimi ama :)))
evbarra gebelk bölümünde yakı bmlümü var bende hamileyimm tıla orda buseyi üzmüşler orda hazırlan siyah kuşağını alklava:
tamam bütün kuşaklarımı techizatlarımı aldım gidiyorum alsanaalsanasmile alsanaalsanasmilekimmiş bizim busemize öyle yamuıh yapan :1ninca: :1ninca:
bütün topik toplanıp baskına mı gidiyoruz şimdiklava: klava: klava:
aynennn yaaa bana kaç kere sorun yakıyı mesala lülülülülülü
koşkoşkoşklava:
:1ninca: :1ninca: korkmayın kızlar fadıl takipte :1ninca::1ninca:
tamam bütün kuşaklarımı techizatlarımı aldım gidiyorum alsanaalsanasmile alsanaalsanasmilekimmiş bizim busemize öyle yamuıh yapan :1ninca: :1ninca:
bütün topik toplanıp baskına mı gidiyoruz şimdiklava: klava: klava:
:1ninca: :1ninca: ayy çok güldüm kızlarr ebrarda gelmiş asayiş belkemal mi dedi sırnaşık şey
biz çok alemiz yaaaa
cimcime anlaamadı mevzuyuu o gelmedi bizimle galiba onu görmedim ??
ewettt zamanla alışıyo insan :)))cimcime hem kk da yeni hem topicde kızcağız çakmamıştır davayı ama çok yakında bize fena ayak uyduracak :)))))))))))))))))))9 yakında prof olur şimdi asistan :))))))))))))))))))))
cimcimeeeeeeeeeeeee görüyon değilmi biizm kızları :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
cimcime hem kk da yeni hem topicde kızcağız çakmamıştır davayı ama çok yakında bize fena ayak uyduracak :)))))))))))))))))))9 yakında prof olur şimdi asistan :))))))))))))))))))))
cimcimeeeeeeeeeeeee dedikodunu yaptık çınladımı kulakların :)))
evet nihalim zamanla alışıyor ben daha yeni yeni aştım kendimi :)))) geç oldumu aştım işte :)))))))))))))
kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşmalar hayırlı iftarlarr opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?