Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ohaaaaaa dövseymişşş :))) çok komik şimdi ben gidip sorayım mı :))))

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkiskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bebbeiş herkes bizmii ? sankimmm

tabı alışıyo insan delirmiştim ilk günü ben izin dönüşü
aaa izmirdemi neden haberim yok bilmiyorumkismile
aaaa sen izmir demiydim bilmiyordum ki kuzumm:)

sorma canım ilerlemeden gidicem sanada çok geçmiş olsun serpilcim ama sende ihmal etme sakın neden ameliyat dedinki damla falan veriyorlar genelde bendede oluyor sanki bir parça doşaıyor gibi gözümün içinde

ii demişsin az bile :)))))))))))))

:roflol::roflol::roflol: dayak yemediğne dua et :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ohaaaaaa dövseymişşş :))) çok komik şimdi ben gidip sorayım mı :))))

VALLA ne için açılıyo topişcler nerdeyse dövcek beni manyak dolu ya kaydirigubbakcemile3
sor kız nihal herkes sırayla sorsun delirtelim :roflol::roflol:

bende sankilens var beyaz tabakanın üstünde beyaz bölümde lens gibi saydam bişi ve ağrı yapıyor cnm sanada banada geçmiş olsun senden gözden giitin bende gözden giitim ikimiz aynı anda hamile kalacağız galiba .))))))))))))))))))))))))) adetlerded yakaldık birbirimiizi sen geç ben erkenopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ii demişsin az bile :)))))))))))))

valla bizim topic süper kaç kere konuşuyoruz soruyoruzz herkes bibririne soruyo bir kere demedik niye on kere soruyon diyeee hepimizin sorunları var birbirimize destek oluyorzzzz ben burayı inanın çok çok seviyorummmmmmmmmmmmmm iyiki sizlerleyim zaten olmasaydınız böyle bende olmazdım burda böyle :roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:hihoyyythihoyyyt harikasın bizde koşulsuz sevgi var
fesatlık yok
bıkmak yok
dostluk var
seviye var
arada birtakım ajanlar içimize sızsada çabucak ekarte oluyorlar kendilklerinden biz yine bişi yapmıyoruz

valla ben aranızda yeniyim allah razı olsun hepinizden hiç biriniz ters tepki vermediniz belki aynı soruları sordum ama cvp verdiniz yinede bundan sonra bende hep burdayım bi aksilik olmazsa birbirimize destek olmalıyız dimi ama :)))

evbarra gebelk bölümünde yakı bmlümü var bende hamileyimm tıla orda buseyi üzmüşler orda hazırlan siyah kuşağını alklava:

ewttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttvereliniortak:lepi:
bende sorayım kim soruyoruz neyi soruyoruz :roflol:

ay ebrarcım yakı topiğine soruyoruz yakı nasıl yapılıyor kaçıncı gün yapıyım :roflol::roflol::roflol:

aynennn yaaa bana kaç kere sorun yakıyı mesala lülülülülülü

Kimi dövemeye gidiyoruzz geldimmm klava:

koşkoşkoş klava:

:1ninca: :1ninca: korkmayın kızlar fadıl takipte :1ninca::1ninca:

evbarra gebelk bölümünde yakı bmlümü var bende hamileyimm tıla orda buseyi üzmüşler orda hazırlan siyah kuşağını alklava:

tamam bütün kuşaklarımı techizatlarımı aldım gidiyorum alsanaalsanasmile alsanaalsanasmilekimmiş bizim busemize öyle yamuıh yapan :1ninca: :1ninca:
bütün topik toplanıp baskına mı gidiyoruz şimdi klava: klava: klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…