ohaaaaaa dövseymişşş :))) çok komik şimdi ben gidip sorayım mı :))))sureklı nasıl yapacaz dıe soracagınıza ılk sayfaları okusanız anlarsınız bence
yanlıs anlama defalarca anlatıyoruz
burda yazılı zaten nasıl yapacagı her gıren soruyor
adetın bıter bıtmz yapıstır yumurtlama gununde yapısık kalsın duslarda cıkar gerı takarsın
acırsa cıkarırsın neden cıkarması mumkun olmasınkı
temellı bır sey deıl ıstedıgın zamn cıkartabılırsın
ayrıca sıcaklarda zor olur bence ona dayanmak....
defalarcada ozelden mesaj gelıor bununlan ılgılı crazy anlatmıs zaten
AAA KIZLAR YAKI TOPİĞİNE YAZDIM NASIL YAPAYIM DİYE CEVABA BAKIN
iide sen neden bu kadar tepkilisin anlamadım sormaazmıyızzz
ben okudum ilk sayfayı anlamadım da değil netleştirmek istedim yeni yapanlardan sen cevap vermeseydın bu kadar tepkili cevap vereceğine hiç gerek yoktu arkadaşım yanı sorular sorulsun diye topicler açılıyo anladınm
BENDE BÖYLE CEVAP YAZDIM AAAA MANYAK ALAYINA MANYAK kaydirigubbakcemile3
aaaa sen izmir demiydim bilmiyordum ki kuzumm:)tabı alışıyo insan delirmiştim ilk günü ben izin dönüşü
aaa izmirdemi neden haberim yok bilmiyorumkismile
kumsalım hiç aksatma git belki mikrtop kapmıştır bendede sanki lens var gibi bir tabaka oluşmuş günlerdir başağrısı yaşıyordum aynada baktım tesadüf gördüm bugünde kızardı orası galiba benimkini ameliyat edrler böyle katarak değilde o tarz bişi oluşmuş gözümde başağrılarımdan farketim bende kolay kolay başağrısı oomazdı bu ara çatlıyor başım od a gözümdenmiş z bende astiamta var gözüm ağrıyınca başım ağrır ondan bildim
iide sen neden bu kadar tepkilisin anlamadım sormaazmıyızzz
ben okudum ilk sayfayı anlamadım da değil netleştirmek istedim yeni yapanlardan sen cevap vermeseydın bu kadar tepkili cevap vereceğine hiç gerek yoktu arkadaşım yanı sorular sorulsun diye topicler açılıyo anladınm
BENDE BÖYLE CEVAP YAZDIM AAAA MANYAK ALAYINA MANYAK kaydirigubbakcemile3
ohaaaaaa dövseymişşş :))) çok komik şimdi ben gidip sorayım mı :))))
:roflol::roflol::roflol: dayak yemediğne dua et :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ohaaaaaa dövseymişşş :))) çok komik şimdi ben gidip sorayım mı :))))
aaaa sen izmir demiydim bilmiyordum ki kuzumm:)
sorma canım ilerlemeden gidicem sanada çok geçmiş olsun serpilcim ama sende ihmal etme sakın neden ameliyat dedinki damla falan veriyorlar genelde bendede oluyor sanki bir parça doşaıyor gibi gözümün içinde
VALLA ne için açılıyo topişcler nerdeyse dövcek beni manyak dolu ya kaydirigubbakcemile3
sor kız nihal herkes sırayla sorsun delirtelim :roflol::roflol:
ii demişsin az bile :)))))))))))))
valla bizim topic süper kaç kere konuşuyoruz soruyoruzz herkes bibririne soruyo bir kere demedik niye on kere soruyon diyeee hepimizin sorunları var birbirimize destek oluyorzzzz ben burayı inanın çok çok seviyorummmmmmmmmmmmmm iyiki sizlerleyim zaten olmasaydınız böyle bende olmazdım burda böyle :roflol::roflol:
valla bizim topic süper kaç kere konuşuyoruz soruyoruzz herkes bibririne soruyo bir kere demedik niye on kere soruyon diyeee hepimizin sorunları var birbirimize destek oluyorzzzz ben burayı inanın çok çok seviyorummmmmmmmmmmmmm iyiki sizlerleyim zaten olmasaydınız böyle bende olmazdım burda böyle :roflol::roflol:
bende sorayım kim soruyoruz neyi soruyoruz :roflol:
ewttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttvereliniortak:lepi::roflol::roflol::roflol:hihoyyythihoyyyt harikasın bizde koşulsuz sevgi var
fesatlık yok
bıkmak yok
dostluk var
seviye var
arada birtakım ajanlar içimize sızsada çabucak ekarte oluyorlar kendilklerinden biz yine bişi yapmıyoruz
bende sorayım kim soruyoruz neyi soruyoruz :roflol:
Kimi dövemeye gidiyoruzz geldimmmklava:
:roflol::roflol::roflol:hihoyyythihoyyyt harikasın bizde koşulsuz sevgi var
fesatlık yok
bıkmak yok
dostluk var
seviye var
arada birtakım ajanlar içimize sızsada çabucak ekarte oluyorlar kendilklerinden biz yine bişi yapmıyoruz
evbarra gebelk bölümünde yakı bmlümü var bende hamileyimm tıla orda buseyi üzmüşler orda hazırlan siyah kuşağını alklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?