busecim canım nasılsın
bayanssulusmile neden kıskandırıyosunnnn benim kocamda rez yapmış 4 gün bayram tatili yapıcaz aklinialirimsmile
ohh bayram sonra bizim topic boş kimse kalmıycak desenize döndüğümüzde de topic te bayram olsun inşşşşşşşşşşşşşşşşşş çifter çifter döneriz inşşşşşşşşşşşşşkaydirigubbakcemile3
izmirdeydim canım çok güzel geçti bol bol gezip dinlendik:)iyi canım haberler sende nerelere gittin nasıl geçti
bilmiyorumkismile susadım yine(
ölç canım sen yüksek olmasının sorun olduğunu sanmıyorum çen ay benimse hep yüksek devam etmişti kafamçokkarıştı
kumsal hoşgeldin cnm nasıldı tatıllll:1hug:
izmirdeydim canım çok güzel geçti bol bol gezip dinlendik:)
hoşbulduk canım çok güzeldi canım valla işe zor geldim bugün rahata alışınca :)
nihalimm sana tatil yakışır ama benim çok ihtiyacım var :)) yoksa sonumun nersi olduğunu iyi biliyorsun :)))))))))))))))))))))))
kumsalım tatilinin iyi geçtiğine çok sevindim aklımız inan sendeydii kızlar hep seni merak etiii benimde gözüm kızradı gözümde sorun oluştu galiba
:roflol::roflol: saçmalama serpilllll kaydirigubbakcemile3
ohh bayram sonra bizim topic boş kimse kalmıycak desenize döndüğümüzde de topic te bayram olsun inşşşşşşşşşşşşşşşşşş çifter çifter döneriz inşşşşşşşşşşşşşkaydirigubbakcemile3
nihalimm sana tatil yakışır ama benim çok ihtiyacım var :)) yoksa sonumun nersi olduğunu iyi biliyorsun :)))))))))))))))))))))))
kızlar vallhii tatil dönüşü patalama olursa hiç şaşırmamam :)))) ben tam teçhizat gidecğim derece test karışım arıpoleni sankii savaşa gidiyor olucamm :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))9
aaa canım oruçtan ağrıyo olabılır baş ağrısı yapıyokumsalım hiç aksatma git belki mikrtop kapmıştır bendede sanki lens var gibi bir tabaka oluşmuş günlerdir başağrısı yaşıyordum aynada baktım tesadüf gördüm bugünde kızardı orası galiba benimkini ameliyat edrler böyle katarak değilde o tarz bişi oluşmuş gözümde başağrılarımdan farketim bende kolay kolay başağrısı oomazdı bu ara çatlıyor başım od a gözümdenmiş z bende astiamta var gözüm ağrıyınca başım ağrır ondan bildim
sureklı nasıl yapacaz dıe soracagınıza ılk sayfaları okusanız anlarsınız bence
yanlıs anlama defalarca anlatıyoruz
burda yazılı zaten nasıl yapacagı her gıren soruyor
adetın bıter bıtmz yapıstır yumurtlama gununde yapısık kalsın duslarda cıkar gerı takarsın
acırsa cıkarırsın neden cıkarması mumkun olmasınkı
temellı bır sey deıl ıstedıgın zamn cıkartabılırsın
ayrıca sıcaklarda zor olur bence ona dayanmak....
defalarcada ozelden mesaj gelıor bununlan ılgılı crazy anlatmıs zaten
AAA KIZLAR YAKI TOPİĞİNE YAZDIM NASIL YAPAYIM DİYE CEVABA BAKIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?