Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ateşin yüksek olduğu gün yumurtlama oluyor

Beden derecesi ile her sabah alınan beden ısısı devamlı olarak bir takvime kaydedilir. Beden ısısının hafif yükselme yaptığı gün (çoğunlukla adetin 15. ve 16. günlerine rastlar) kadının yumurtladığı gündür.

OVULASYONUN GERÇEKLEŞTİĞİ NASIL ANLAŞILIR ?
1 – Göğüslerde hassasiyet

2 - Karın bölgesi ve kasıklarda ağrı , rahatsızlık hissi

3 - Vaginal akıntıların artması

a.s ateş düşüyorsa regl belirtisi ama sabitleniyorsa hamileleik belirtisi olarak algılanabileceği gibi tersi durumlarda söz konusudur...

bengeldimmmmmmmmmmmmmmmmm

mısracım canım duş al bebğim nem çok fazla dikkaet et kendine dün seni bekledim ama gelmedin (

cincime ateş tablonu buse gibi nihal gibi yaz canım

ebararım sende denesen iyi olur en azından bir bilgi olur

şekerleblemim uykunmu var kzuu havalardandır salak gibi oldukk vallhii

kumsalım dün tv de gösterdi ciiid bir salgın varmış büyük ihtimalle o salgın sanada bulaştıu bebbeğim inşallhh kısa zamanda atlatırsın benim gözümle alaklı benim dr gitmem lazım bendeki mikrop değil resmen lens gibi bişi saydamm ve ağrı yapıyor

busecan canım benim dün neydi o maceramız ebrarra çok güldmm siyahh kuşağını takmışya bayıldımmm

kızlar ben 22 günde regl gördüm 14 çıkarttığımda bugün yumurtlama günüm oluyor ve kasıuklarımda ağrı var ateş vs vs yapmıyorum bu ay bakalım ne olacak göle mayamı çalacağız tutarsa hesabı .)))) bu aralar yine ne yazıkki bebk krizndeyim

hoş geld,nnn canımmmm :1hug: nasılsın balım ateş yöntemine pek gerek yok yaa ben bilsemde bizimkiyle pek denk gelmiyo yumurtlama günlerimiz kaydirigubbakcemile3

kuşakları taktıkta tatlıya bağlamışsınız yerimseniben her zman hazırız ama birimiz hepimiz için hepimiz birimiziçin olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

nihalim günaydın tatlım menüdki kararsızlık hala netleşmedi boshayallersmile tatlı olayı kaldı aslında cumartesi gününde ben sütlü tatlı diyorum eşim şerbetli kaydirigubbakcemile3

:1ninca: :1ninca: anladığım kadarıyla ateş ölçmeye başlıycan sanki ?

yoo şöyle bi bakıyım dedim ateş topiğinede ben burdayken ateş düştüğünde yumrtanıyo diye anlamıştım ( ben yanlış anlamış olabilirmde) ama ateş topiğinde ve nette baktım ateş yükselince oluyomuş bulduğum bilgiyi paylaşmak istedim belki ben gibi bilmeyn varsa öğrensin diye olumunekankayizsmile

Kumsalcım dün yaptırdığım ikili test sonucum yarın akşamüzeri çıkacak.Cuma gün inş dr a göstereceğim.
Bugün yaptırdığım tiroid hormonlarımda perşembe akşamüzeri çıkacak.

Serpil dün o kadar yorgun ve yoğundum ki tamamen unuttum.Arasaydın ya ((

bende düştüğünde oluyo diye anlamıştım walla

zerdal;14715856]Arkadaşlar burda olmasını istemediğim bazı kişiler bu topinke girmeye başladı bu durumda ben size faydalı olamam, ovulasyonlar konusunda başka topikten geshenk arkadaşım bana çok yardımcı olmuştur, onun sayesinde hamile kaldım. Hem onu sevmeyip onun verdiği bilgileri ben burda onun izni olmadan kullanamam. Bu şahıs buraya girerse yazmaya devam etmiyeceğim. saygılarımla.[/QUOTE]

sen ne saçma bir insansın inanmıyorum sana ya hamıle değilmisin sen ne biçim insansın utan insanlığından bi kere konu sahibi sen misin de benim nereye gireceğime karışıyorsun resmen utan kendinden hala uzattığın olaya bak sen hala oralardamı yaşıyosun geç bunları ZERDAL GEÇÇÇ KENDİNE GEL HAMILE BAYAAANNN
SEN FAYDALI OLMA BAŞKALARI OLSUN BIRAKDA BANA FAYDALI OZAMAN AY GSHENK KENDİNE FAYDASI YOK SANAMI OLDU İNANMIYORUM SEN GSHENK DİYECEĞİNE ALLAHINA DUA ET ONDAN DOLAYI HAMILE KALDIN
BU YAZDIKLARINA İNANMIYORUM BEŞ YAŞINDAKİ ÇOCUK YAZMAZDI BU YAZDIKLARINI kaydirigubbakcemile3

AY KIZLAR OVULASYON TESTİYLE İLGİLİ TOPİĞE GİRDİM YAAA ZERDALIN YAPTIĞINA BAKIN AY NERDE OLSAM NEREYE GİRSEM KARIŞTIRIYORLAR HALA BU OLAYLA YAŞIYORLAR AY PES İNANIN PES DİYORUM YAA

aklımdaydın arayacaktım ama itiraf edeyimkii dün arabnın devri vardı o işlemler beni yordu malum adres muhabetii var bende ev taşıdım ya noterde devir yapamdık nufusa yeni kayıtla uğraştım notre vs vs yani bayğı o sıcakta hem gergin hem yorgundum birde araba satışları noter devredildi ya onlın sisitemi sisitem sorunu yaşadık sistemler bir giidyor bir geliyor anaaaaaaaaaaaa deli oldum dün savaştan çıkmış bir hadeydim canım

sen ne saçma bir insansın inanmıyorum sana ya hamıle değilmisin sen ne biçim insansın utan insanlığından bi kere konu sahibi sen misin de benim nereye gireceğime karışıyorsun resmen utan kendinden hala uzattığın olaya bak sen hala oralardamı yaşıyosun geç bunları ZERDAL GEÇÇÇ KENDİNE GEL HAMILE BAYAAANNN
SEN FAYDALI OLMA BAŞKALARI OLSUN BIRAKDA BANA FAYDALI OZAMAN AY GSHENK KENDİNE FAYDASI YOK SANAMI OLDU İNANMIYORUM SEN GSHENK DİYECEĞİNE ALLAHINA DUA ET ONDAN DOLAYI HAMILE KALDIN
BU YAZDIKLARINA İNANMIYORUM BEŞ YAŞINDAKİ ÇOCUK YAZMAZDI BU YAZDIKLARINI kaydirigubbakcemile3

AY KIZLAR OVULASYON TESTİYLE İLGİLİ TOPİĞE GİRDİM YAAA ZERDALIN YAPTIĞINA BAKIN AY NERDE OLSAM NEREYE GİRSEM KARIŞTIRIYORLAR HALA BU OLAYLA YAŞIYORLAR AY PES İNANIN PES DİYORUM YAA[/QUOTE]

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa harbiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaaaaaa kız şaşırdımı zerdall iannamıyorumm şokk oldumm tövbe tövebeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…