hımm neyse bakalım ilk defa ölçüyorum bu ay bi bakım ateşim ne gösteriyo olmadı bidahaki ay yumurtlama testide alacam ikisni bir yaparım artık :))))
ekimde hamile kalmak istiyorum:)) allahın izni ile...
önceside çalışma olcak içerde bekleyenler olmalı ateş düştüğünde yumurtluyosun sanırım tekrar çalışma olcak yükselsede içerde hep olcak yanı yükseldiğinde ise çatlama yaşanıyor bence ateş olunca hatta yakı yapıştır diyolar ateş sıcaklaık sağlıyo bence mantığım öyle ateş yğkseldikçede hamıle isen devam ediyomuş
ama tabıkı ateşi düşüpte hamıle olduğunu öğrenen bir kız örneğide gördük kaydirigubbakcemile3
galiba olmuş :) sen kaçınmcı günde regl oluyosun
:1ninca: :1ninca: anladığım kadarıyla ateş ölçmeye başlıycan sanki ?hatta en belirgin korunma yöntemlerinden birisiymiş yüksek ateşşş.... bilmiyorumkismile
bengeldimmmmmmmmmmmmmmmmm
mısracım canım duş al bebğim nem çok fazla dikkaet et kendine dün seni bekledim ama gelmedin(
cincime ateş tablonu buse gibi nihal gibi yaz canım
ebararım sende denesen iyi olur en azından bir bilgi olur
şekerleblemim uykunmu var kzuu havalardandır salak gibi oldukk vallhii
kumsalım dün tv de gösterdi ciiid bir salgın varmış büyük ihtimalle o salgın sanada bulaştıu bebbeğim inşallhh kısa zamanda atlatırsın benim gözümle alaklı benim dr gitmem lazım bendeki mikrop değil resmen lens gibi bişi saydamm ve ağrı yapıyor
busecan canım benim dün neydi o maceramız ebrarra çok güldmm siyahh kuşağını takmışya bayıldımmm
:1ninca: :1ninca: anladığım kadarıyla ateş ölçmeye başlıycan sanki ?
bende düştüğünde oluyo diye anlamıştım wallayoo şöyle bi bakıyım dedim ateş topiğinede ben burdayken ateş düştüğünde yumrtanıyo diye anlamıştım ( ben yanlış anlamış olabilirmde) ama ateş topiğinde ve nette baktım ateş yükselince oluyomuş bulduğum bilgiyi paylaşmak istedim belki ben gibi bilmeyn varsa öğrensin diye olumunekankayizsmile
bende düştüğünde oluyo diye anlamıştım walla
sen çok tatlısın ebrarım birimiz hepimiz hepimiz birimiz için
Kumsalcım dün yaptırdığım ikili test sonucum yarın akşamüzeri çıkacak.Cuma gün inş dr a göstereceğim.
Bugün yaptırdığım tiroid hormonlarımda perşembe akşamüzeri çıkacak.
Serpil dün o kadar yorgun ve yoğundum ki tamamen unuttum.Arasaydın ya((
her zmana şekerim yerimseniben
zerdal;14715856]Arkadaşlar burda olmasını istemediğim bazı kişiler bu topinke girmeye başladı bu durumda ben size faydalı olamam, ovulasyonlar konusunda başka topikten geshenk arkadaşım bana çok yardımcı olmuştur, onun sayesinde hamile kaldım. Hem onu sevmeyip onun verdiği bilgileri ben burda onun izni olmadan kullanamam. Bu şahıs buraya girerse yazmaya devam etmiyeceğim. saygılarımla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?