Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

busecimmm ne diyeceğmi şaşırdım bende yakıştıramadım zerdala hamilesin bide yaa kalp kırmakta ne allah aşkına ( hangi topik kopyala buraya bende gidicem

bunlar sürekli kavgadan tartışmadan hoşlanıyo ben anladım serpilcim saldırmadan duramıyolar ben girdim o varmış bu yokmuş diye değil sanışmak için aman allahım ben girersem tehdit ediyo ben girmem de gelmemmde ayy valla bunlarlamı uğraşcaz biz ya 5 yaşındaki kız çocuğu daha akıllı yaklaşır bence beyni gelişmemiş hala 3 ay öncesinde yaşıyor yazık

ewt çok kültürlü hamıle kaldı arkadaş Allah izin vermese kim ne derse desin kalabilcekmiydin sen acaba hamıle aldı cevaplarını benden otursun kıçının üstüne kaydirigubbakcemile3
Buse o laflar sana mıydı cnm?

ewt bana mısra malesef

BoşverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrRRRRRRRRRRRRRRRRR:teytey::dance::teytey::teytey::1hug::dance::teytey::teytey::teytey::teytey::sm_cool:hihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey::teytey:

ebrar bayılıyorum sana ya :)))

tüm hazırlıkları yapana kadar herkesler dağılıyor geç kalıyorummm kaydirigubbakcemile3

neyse sonuç güzelll zemuszemus

yaa bu arada bi haber okudum da dün kumsalın gözlerinden şikayeti vardı demi sorun neydi acaaba

İstanbulda öyle bi sıkıntı varmış istanbuldaki arkadaşlar dikkat edin lütfen sizde CADIARZU

İstanbul'da 'kanlı göz' salgını!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…