busecimmm ne diyeceğmi şaşırdım bende yakıştıramadım zerdala hamilesin bide yaa kalp kırmakta ne allah aşkına( hangi topik kopyala buraya bende gidicem
ay allahım ben de mi var ya bişey hakketten yaaa bu nedir allah aşkına
busecan canını sıkma bebeğim ne olur hamilelik rabbimin izniyle oluyor burda biri birilerine sadce fikir beyan ediyor mısranın hamilliğini hayıta bağladık mesla zeytinin kini sık çalışma kimi soğan kürüne kimi ovolsyon testine ama sadce tek şey var rabbim iizn verdi onlar hamile kaldıı Allah sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin ama bu kin bu nefret çok iğrençç zerdal yakışmadıı geshenge yakışır ama zerdala yakışmadıı ne seni ne başkasını kimse kırmaya hakkı yok artı bu kuluğ hiçkimsenin tekelinde değil onlar mısrayı tebrik etmediler ama biz girdik tebrik ettikk müslümanlığada bu yakışır benim haytımda hiç dikkate almayacağım tek insan var onuda açıkca beyan etmiştim bunlar sinir bozucu şeylerr sen moralini bozma
ewt çok kültürlü hamıle kaldı arkadaş Allah izin vermese kim ne derse desin kalabilcekmiydin sen acaba hamıle aldı cevaplarını benden otursun kıçının üstüne kaydirigubbakcemile3yazdıkları cümlelerle engin kültürlerini ortaya koymuşlar zaten fazlasını bekleme busecim insan sözüyle ölçülür ....değeri görünüşü ailesi varlığı değil davranışı düşünceleri ve sözleridir....
Buse o laflar sana mıydı cnm?
Serpil özeline bak cnm
neyse tatlıya bağlanmış olay a.s
cimcimeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ebrar bayılıyorum sana ya :)))
tünaydın tatlı hatunlar nasılsınız bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?