Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Sen de çok yorulmuşsun cnm kıyamam.
Bugün müsait olursan sen gel bana Serpil cim

sana katılıyorum mısra şokk oldum abartı ya vallhii inanamıyorumm pessssssssssss

BENDE İNANMIYORUM BU KDAR ANLAMSIZ İNSANLAR OLAY KAÇ AY OLDU NE KİN BE KARDEŞİM ki haksızlar yanı heryerde bi laf sokuyorlar hala uzatıyorlar bunlar müslüman değil ben kanaat getirdim artık ne bu ya

busecan kk kimsenin tekelinde değil gerkirse şikayet edrsin yani bu konuyu kimsenin saçöçma sapan davaranmasına gerek yok bozuk plak gibi takılıp kalmanında sallla gitsinn

alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile :1ninca: :1ninca: :1ninca:

bugün hangi topiğe gidiyoruz baskına sengözlerimebaksanab

şaka bi yana hakkat güzel saçmalamış kız,ne garip insanlr var ya o topiktekileri tanımıyorum ama ciddi sorunları olduğu uzaktan bile belli oluyor bunların kişilikleri oturmamış

saçmalama hayatımmm senin aslliğin ortda boşver kk dan çıkan çıksın sen niye çıkıyorsun kii komedii

bu ne serpil allah aşkına baksana hala nerdee yaşıyorlar pes diyorum pesss her yere el atmışlar bizden kimse giremezz onlar varsa biz yokuz ne bu saçmalaık çocuk gibi yaa

heryer onların bir yere giremeyiz biz kaydirigubbakcemile3
yoksa bilgilerini engin kültürlerini paylaşmayacaklar bizle

busecan canını sıkma bebeğim ne olur hamilelik rabbimin izniyle oluyor burda biri birilerine sadce fikir beyan ediyor mısranın hamilliğini hayıta bağladık mesla zeytinin kini sık çalışma kimi soğan kürüne kimi ovolsyon testine ama sadce tek şey var rabbim iizn verdi onlar hamile kaldıı Allah sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin ama bu kin bu nefret çok iğrençç zerdal yakışmadıı geshenge yakışır ama zerdala yakışmadıı ne seni ne başkasını kimse kırmaya hakkı yok artı bu kuluğ hiçkimsenin tekelinde değil onlar mısrayı tebrik etmediler ama biz girdik tebrik ettikk müslümanlığada bu yakışır benim haytımda hiç dikkate almayacağım tek insan var onuda açıkca beyan etmiştim bunlar sinir bozucu şeylerr sen moralini bozma

siyahh kuşağını taktınmı .)))))))))))))))))))))))))))))))))) ayyyyyyyyyyyyyy öleceğimmm gülmektenn

heryer onların bir yere giremeyiz biz kaydirigubbakcemile3
yoksa bilgilerini engin kültürlerini paylaşmayacaklar bizle

yazdıkları cümlelerle engin kültürlerini ortaya koymuşlar zaten fazlasını bekleme busecim insan sözüyle ölçülür ....değeri görünüşü ailesi varlığı değil davranışı düşünceleri ve sözleridir....

siyahh kuşağını taktınmı .)))))))))))))))))))))))))))))))))) ayyyyyyyyyyyyyy öleceğimmm gülmektenn

taktımmmm canımmmmm

ayy görende beni kavgacı dövüşcü biri sanacak eşim görse der artık vayy be bizim hanımda neler varmış :roflol: :roflol: :roflol: :1ninca: :1ninca:

fadıll nerelerde kaldıkiiii? nihalll nerdesin hadii çıkıyoruzzz :lepi::lepi:

mısra evet busecanymış

merak ettim vallhii buse gelside hangi topic bakıcamm

nihalim doğru kk milletin tekeline geçmiş galiba haberimiz yokmuş öğrendikk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…