aklımdaydın arayacaktım ama itiraf edeyimkii dün arabnın devri vardı o işlemler beni yordu malum adres muhabetii var bende ev taşıdım ya noterde devir yapamdık nufusa yeni kayıtla uğraştım notre vs vs yani bayğı o sıcakta hem gergin hem yorgundum birde araba satışları noter devredildi ya onlın sisitemi sisitem sorunu yaşadık sistemler bir giidyor bir geliyor anaaaaaaaaaaaa deli oldum dün savaştan çıkmış bir hadeydim canım
Su testisi su yolunda kırılır.
İnsanların gerçek yüzleri bir şekilde ortaya çıkar.
Ya inanın kk dan çıkcam ben
bu kadar da olmaz kı yaaa
sana katılıyorum mısra şokk oldum abartı ya vallhii inanamıyorumm pessssssssssss
saçmalama hayatımmm senin aslliğin ortda boşver kk dan çıkan çıksın sen niye çıkıyorsun kii komedii
alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile :1ninca: :1ninca: :1ninca:
bugün hangi topiğe gidiyoruz baskına sengözlerimebaksanab
şaka bi yana hakkat güzel saçmalamış kız,ne garip insanlr var ya o topiktekileri tanımıyorum ama ciddi sorunları olduğu uzaktan bile belli oluyor bunların kişilikleri oturmamış
alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile :1ninca: :1ninca: :1ninca:
bugün hangi topiğe gidiyoruz baskına sengözlerimebaksanab
şaka bi yana hakkat güzel saçmalamış kız,ne garip insanlr var ya o topiktekileri tanımıyorum ama ciddi sorunları olduğu uzaktan bile belli oluyor bunların kişilikleri oturmamış
heryer onların bir yere giremeyiz biz kaydirigubbakcemile3
yoksa bilgilerini engin kültürlerini paylaşmayacaklar bizle
kızlar beni tanımıyolar söleyin gidim veriyim ağızlarının payınıklava: klava: klava:
siyahh kuşağını taktınmı .)))))))))))))))))))))))))))))))))) ayyyyyyyyyyyyyy öleceğimmm gülmektenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?