- 14 Temmuz 2008
- 8.382
- 497
- 198
şekerleblebi canım nasılsın ne yaptın işi birtanem
günaydın cnm opuyorumnanaktan
işten ayrılma mevzumu mu diyorsun fisfisfis
biz bu ay busecanla ovolosyon testi deniyoruz .)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ewt testlendik biz ama varya kızlarr test de biri tam diğeri silik çıkınca hamılelik testi yapmış kadar heyecanlandımm :roflol::roflol::roflol:
ewt testlendik biz ama varya kızlarr test de biri tam diğeri silik çıkınca hamılelik testi yapmış kadar heyecanlandımm :roflol::roflol::roflol:
nhlkpr, cimcimes53, ebrar42+, Mısra+, serpil02507+, şeker-leblebi
canlarrr gunaydın a.s.
esmeralda gelmiş a.s. canımmm üzme ne olur kendini mubarek aylarda herşey yoluna girer umarım
canlarrr gunaydın a.s.
esmeralda gelmiş a.s. canımmm üzme ne olur kendini mubarek aylarda herşey yoluna girer umarım
inşallhh busecan çiftçizgiyide göreceksin inanıyoruz buna inşallhh en kısa zamanda :)))) hormonal kankimmm benim
canlarrr gunaydın a.s.
canlarrr gunaydın a.s.
ebarcım dun gece yazmışKızlar merhaba;
Öncelikle sizi biraz merakta bıraktığım için özür dilerim ama pisikolojim çok kötüydü o nedenle bir türlü girip yazamadım.. Eşimin test sonuçları pek içaçıcı çıkmadı sayımız iyi ama hız ve morfolojide sorun var ümitsiz vaka değil ama çok çok da iyi değil.. Bir ilaç verdi şimdi onu kullanıyor o ilçta epey pahalı kutusu 110tl ve en az 3-6 ay kullanılması gerekiyor... Çok kötü oldum çok ağladım içim yandı ama herşey rabbimden elbet o en hayırlı zamanı biliyordur... Birkez aşılama yaptırmayı düşünüyorum önümüzdeki aylarda ama onunda başarı şansı biliyorsunuz normal ilişkiden bile az... Ne diyeceğimi ne yazacağımı bilemiyorum kızlar çok ağladım halada ağlıyorum gizli gizli , gerçekten iç dünyamda çok perişan durumdayım herşeyi deniyorum denedim ama resmen köşeye sıkıştım ve duvara toslatım ben garip bir kulum sadece elimden gelen bu gerisi rabbimin takdiri olacak... dilerim rabbim bu mubarek ramazan ayının rahmeti, bereketi ve tüm güzellikleriinde bir pay sizlere ve bana da nasip eder....
Okuduğum kadarıyla ovülasyon testi gündemde bu aralar ben çok uzun süredir kullanıyorum her ay da çift çizgiyi yakalıyorum.. Eğer birşeyler sormak isteyenler olursa seve seve cevap yazarım... Bu arada aylardır 10-11. günde yumurtluyordum ancak son iki aydır 26 günde bir regl olmama rağmen yumurtlamam 13-14. gün gibi oluyor.. Yakalıyorum ve boş geçirmiyorum ama rabbim ol demeden olmuyor işte... Hepinizi çok öpüyorum.. Allah yar ve yardımcınız olsun...
kızlar honeyy nerde yahu çok salladı biziklava:
ebarcım dun gece yazmış
ebarcım dun gece yazmış
hatırlamazıyım yaa çok gulduruyodu bizi özledim wallanihal honey bir ara bir cafeden girip bize yazdı yaşadığı şoku atlatmanın yollarını arıyor canım 6 yıldan sonra gelen yalancı mutluluk onu hırpaladı bir müddet daha gezecekmiş nihalcim sonra gelicem dedi cep nosu var ben arraım yakında birde takvimini kaldırmamaızı istiyor ama onun için şifresi gerekiyormuş honeyin yaşlı teyzesinin muhabetlerini ölzedimm hatırlıyormusun bokböcekleri ......... demiştii komşularına ayy o gün gülmekten karnım çatlamıştı:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?