Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

tamm kızlar ogünlere önem vereceğim ama serpilim benimde senin gibi dengesizlik olduğu için emin değilim bide haziran ayı regl günümü tam hatırlamıyorum neyse bu ay ateşte ölçüyoz nasılsa bakacaz artık deneyecez bi dahaki ay daha kesin bilgilerle hareket ederim olmazsa :))))

günaydın cnm opuyorumnanaktan
işten ayrılma mevzumu mu diyorsun fisfisfis

evet canım onu soruyorum inşallhh düzelir diye düşündüm yani ne bileyim işte hani kimseninde işisz kalmasında istemiyorum sıkıntılı olmasınıda yaşam şartları ağır zor elbette rabimm bir kapıyı kapar bir kapıyı açarda aklım sende kaldı

nhlkpr, cimcimes53, ebrar42+, Mısra+, serpil02507+, şeker-leblebi

canlarrr gunaydın a.s.

esmeralda gelmiş a.s. canımmm üzme ne olur kendini mubarek aylarda herşey yoluna girer umarım

inşallhh busecan çiftçizgiyide göreceksin inanıyoruz buna inşallhh en kısa zamanda :)))) hormonal kankimmm benim

inş cnm hep beraber görelim inşşşşşşşşşşşşşşşşş

canlarrr gunaydın a.s.

esmeralda gelmiş a.s. canımmm üzme ne olur kendini mubarek aylarda herşey yoluna girer umarım

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ewt testlendik biz ama varya kızlarr test de biri tam diğeri silik çıkınca hamılelik testi yapmış kadar heyecanlandımm :roflol::roflol::roflol:

inş. canım o günlerde yakındır :1hug:

canlarrr gunaydın a.s.

günaydın nihalcim esmeraldaya ne olmuş ? :uhm:

ebarcım dun gece yazmış

kızlar honeyy nerde yahu çok salladı bizi klava:

nihal honey bir ara bir cafeden girip bize yazdı yaşadığı şoku atlatmanın yollarını arıyor canım 6 yıldan sonra gelen yalancı mutluluk onu hırpaladı bir müddet daha gezecekmiş nihalcim sonra gelicem dedi cep nosu var ben arraım yakında birde takvimini kaldırmamaızı istiyor ama onun için şifresi gerekiyormuş honeyin yaşlı teyzesinin muhabetlerini ölzedimm hatırlıyormusun bokböcekleri ......... demiştii komşularına ayy o gün gülmekten karnım çatlamıştı:roflol::roflol:

ebarcım dun gece yazmış

ay cnm ya allahh inş şu ramazan mübarek günlerde esmeraldamızında yüzünü güldürsün inşşşşşş

kızlar poizitfi ol pozitif gör topiğindeki bi arkadaş daha hamıle bugün öğrendik maşallahh paylaşmak istedim sizlerlede

hatırlamazıyım yaa çok gulduruyodu bizi özledim walla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…