Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

honeyinde işi zor allahım şu mübarek günlerde yardım etsin herkese dermansız dert vermesin yarabbımm

dulaarımız ne oldu kızlarr???bilmiyorumkismile

:1no2: Rabbim bu mübarek günlerde o kardeşimizinde kucağını boş bırakmasın hayırlı bi evlat nasip etsin inş... :Saruboceq: :Saruboceq:

inşallah ebrarcım inşallahh

opuyorumnanaktan aminnn canımmm

aaaaaa çok sevndim kim canım ne kadardır istiyodu neler yaptı anlat bakem :))

busecan anlat bakalım giidp tebrik edelim hep topic basacak değiliz ya .))))))))))))))

ebarraım inşallhh dualarımızı rabiim kabul etsin

nihalim evet çok güldürüyordu sohbetini özledik onuda

esameralda güçlü bir kız atlatacak en azından sorunun ne olduğunu biliyorum ona göre çözümünü bulacak Alalhın izniyle

inşallah ebrarcım inşallahh

opuyorumnanaktan aminnn canımmm

aaaaaa çok sevndim kim canım ne kadardır istiyodu neler yaptı anlat bakem :))

valla detayını bilmiyorumkı rahım filmi çektirmiş hemen 1. ayda hamıle kalmış tam bilmiyorum
allah isteyen herkese nasıp etsin inşş

ewt hep topic mi bascaz bugünde tebriğe gidelimm :roflol::roflol::roflol::roflol:

ewt hep topic mi bascaz bugünde tebriğe gidelimm :roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: okudum rahim flminden hemen sonra kalmış benim kızkardeşimde öyle hemen hamile kaldı tek seferde hanii şu senin annenin dediği gibi tek ilşki .))))))))))))))))))))))))))))))))

ewt tek atış nokta atışı :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kız benim kocam asker sözüm ona bir türlü atışta başarıyı yakalayamdıı nasıl vatan millet kurtaracak bilmiyorum daha beni kurtaramadııdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

kız benim kocam asker sözüm ona bir türlü atışta başarıyı yakalayamdıı nasıl vatan millet kurtaracak bilmiyorum daha beni kurtaramadııdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ay serpill :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

nokta ateşi yapan şahıs 130 klo kızkardeşim 55 klo ahada sen düşün durumu çık işin içinden

ağırlığa mı bakıyo kız :roflol::roflol::roflol:
bizim yumurtalar la askerler çok nazlı çıktı yavaşlar iice ağırlar sanırım çok seçici ewt bas geç :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

nihalim bende geçen yıl çektirdim rahim flmi kanallar açık sadce sap tarafta biraz kanalın dar dedi dr sorun olurmu dedim yok pek olmaz dedi artı yumurta takibimde sağ yumurtamın tembell olduğu çıktı hep sol çalışıyor nedense buda sorunumu dedim biraz geciktirir gebeliği dedi dr yanii bana dr normal sex hayatınız nasıl dedi haftada en az 3 deneliisniz ben suustum :))) çüküüü evliliğimin ilk ayları iyidii sonrası ne yazıkkii yok utandım diyemedim yalan söyledim normal dedimm yaniii

busecan vallhiii öyle anacım benim kocam sözöüm ona manken gibi adama kapı gibi ama sonuç ortada :)))))))))))))))))))))))

cimcime rahim flmi kanalların açık olup olmadığını göstren bir flm çok önemli gebelikte

inş cnm bi gün atış denk gelcek sıvı verdilermi sana da

inş cnm bi gün atış denk gelcek sıvı verdilermi sana da

evet busecan verdiler ben çok korkarak gitmiştim ama dr süperdi sohbet ede ede çekti sonra minik bir kanma oldu canım bende adet sancısı gibi sancım oldu ama çok kolaydıı sıvı tüplerden hemen karın boşluğuna yayıldı yani kolay bir işlemdi benimiçin topiclerde okumuştum gözüm korkmuştu canım

ağustos ateşlerim
01/08 1.gün 36.2 regli
02/08 2.gün ölçmedim
03/08 3.gün ölçmedim
04/08 4.gün 36.4
05/08 5.gün 36.4
06/08 6.gün 36.5
07/08 7.gün 36.4
08/08 8.gün 36.4 çalışma
09/08 9.gün 36.4
10/08 10.gün 36.4
11/08 11.gün 36.5 çalışma
12/08 12.gün 36.4
13/08 13.gün 36.7çalışma
14/08 14.gün 36.3çalışma
15/08 15.gün ölçemedim
16.08 16.gün 36.4çalışma
17/08 17.gğn 36.5
18/08 18.gün 36.6

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…