nihal honey bir ara bir cafeden girip bize yazdı yaşadığı şoku atlatmanın yollarını arıyor canım 6 yıldan sonra gelen yalancı mutluluk onu hırpaladı bir müddet daha gezecekmiş nihalcim sonra gelicem dedi cep nosu var ben arraım yakında birde takvimini kaldırmamaızı istiyor ama onun için şifresi gerekiyormuş honeyin yaşlı teyzesinin muhabetlerini ölzedimm hatırlıyormusun bokböcekleri ......... demiştii komşularına ayy o gün gülmekten karnım çatlamıştı:roflol::roflol:
:1no2: Rabbim bu mübarek günlerde o kardeşimizinde kucağını boş bırakmasın hayırlı bi evlat nasip etsin inş... :Saruboceq: :Saruboceq:
ay cnm ya allahh inş şu ramazan mübarek günlerde esmeraldamızında yüzünü güldürsün inşşşşşş
kızlar poizitfi ol pozitif gör topiğindeki bi arkadaş daha hamıle bugün öğrendik maşallahh paylaşmak istedim sizlerlede
inşallah ebrarcım inşallahh
opuyorumnanaktan aminnn canımmm
aaaaaa çok sevndim kim canım ne kadardır istiyodu neler yaptı anlat bakem :))
busecan anlat bakalım giidp tebrik edelim hep topic basacak değiliz ya .))))))))))))))
ebarraım inşallhh dualarımızı rabiim kabul etsin
nihalim evet çok güldürüyordu sohbetini özledik onuda
esameralda güçlü bir kız atlatacak en azından sorunun ne olduğunu biliyorum ona göre çözümünü bulacak Alalhın izniyle
ewt hep topic mi bascaz bugünde tebriğe gidelimm :roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: okudum rahim flminden hemen sonra kalmış benim kızkardeşimde öyle hemen hamile kaldı tek seferde hanii şu senin annenin dediği gibi tek ilşki .))))))))))))))))))))))))))))))))
ewt tek atış nokta atışı :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
nihal sen rahim flmi çektirmişmiydin?
kız benim kocam asker sözüm ona bir türlü atışta başarıyı yakalayamdıı nasıl vatan millet kurtaracak bilmiyorum daha beni kurtaramadııdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
kız benim kocam asker sözüm ona bir türlü atışta başarıyı yakalayamdıı nasıl vatan millet kurtaracak bilmiyorum daha beni kurtaramadııdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
nokta ateşi yapan şahıs 130 klo kızkardeşim 55 klo ahada sen düşün durumu çık işin içinden
nihalim bende geçen yıl çektirdim rahim flmi kanallar açık sadce sap tarafta biraz kanalın dar dedi dr sorun olurmu dedim yok pek olmaz dedi artı yumurta takibimde sağ yumurtamın tembell olduğu çıktı hep sol çalışıyor nedense buda sorunumu dedim biraz geciktirir gebeliği dedi dr yanii bana dr normal sex hayatınız nasıl dedi haftada en az 3 deneliisniz ben suustum :))) çüküüü evliliğimin ilk ayları iyidii sonrası ne yazıkkii yok utandım diyemedim yalan söyledim normal dedimm yaniii
busecan vallhiii öyle anacım benim kocam sözöüm ona manken gibi adama kapı gibi ama sonuç ortada :)))))))))))))))))))))))
cimcime rahim flmi kanalların açık olup olmadığını göstren bir flm çok önemli gebelikte
inş cnm bi gün atış denk gelcek sıvı verdilermi sana da
:roflol:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?