günaydın kızlar nasılsınız güzel bir gün diliyorum huzur dolu inşallahhh
günaydın serpilcim nasılsın canım
esmeralde canım üzülme allah büyük durumunuz çokta kötü değil daha kötüleri var inşallah değerleriniz en kısa zamanda normale döner bakarsın o kadar bekletmeden miniğin süpriz yapar sana allah büyük neler okuyoruz burda sabret canımm ol deyince olacakkopuyorumnanaktan:Saruboceq:
cimcime günaydın canım burada hava kapalı zaten nem berbat insanın ruhunu karatıyor inan ban[/QU
günaydın canım valla burdada çok açık değil hava ama sıcak ve nem felaket keşke yağmur yapsada rahatlasa biraz hava ...
cimcime bugün 2ci testi uygulayacağım bakalım ne çıkacak merak ettim biraz araştırdım sıvı tüketmemliymişiz 4 saat idarra tutmalıymışız bugün birde böyle deneyeceğim
günaydın kızlarrr
Ağustos
10 ağustos 1. Gün 36,6 regl
11 ağustos 2. Gün 36,5 regl
12 ağustos 3. Gün 36,6 regl
13 ağustos 4. Gün 36,5 regl
14 ağustos 5. Gün 36,5 çalışma
15 ağustos 6. Gün 36,4
16 ağustos 7. Gün 36,4 çalışma
17 ağustos 8. Gün 36,5
18 ağustos 9. Gün 36,3
evet 4 saat sıvı tüketilmemeli vayy be bu sıcakta neyse dayanayım bakayım 4 saat içmeden :))) nasıl çekliecekse
dünya tatlısı günaydınnn busecim nasılsın hormonal kankim benimm :)))
sen akşama yapsana serpil neden akşam uygulamıyosun en sağlıklısı oyle miş
dün akşam sağ kasığımda hareketlenmeler başladı bugün itibariyle zaten takvıme göre yumurtlama dönemine girdim dün meraktan test yapayım dedim yaptım ikinci çizgi silik çıktı negatif sanırım koyulaşması gerekiyor sendbilmiyorumkismilee de ikinci çizgi çıktımı serpil
günaydınn şekerlernasılsınız ?
günaydın canım iyiyiz sen nasılsın a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?