Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

günaydın kızlar nasılsınız güzel bir gün diliyorum huzur dolu inşallahhh
günaydın serpilcim nasılsın canım
esmeralde canım üzülme allah büyük durumunuz çokta kötü değil daha kötüleri var inşallah değerleriniz en kısa zamanda normale döner bakarsın o kadar bekletmeden miniğin süpriz yapar sana allah büyük neler okuyoruz burda sabret canımm ol deyince olacakkopuyorumnanaktan:Saruboceq:

kumsalcım günaydın iyim kuzu ne olsun iş güç öyle kar kara düşünüyorum işlerimizde hepimize kolaylık versin yaradan umarım sende iyiisndir gözüne dikkaet et cididi bir salgınmış canım

günaydın kızlar esmeralda ben yeniyim burda tanışmıyoruz ama allah büyüktür canım dua etmekten başka çare yok rabbim büyük bu mübarek günlerde inş gönlünden geçtiği gibi olur herşey....

cimcime bugün 2ci testi uygulayacağım bakalım ne çıkacak merak ettim biraz araştırdım sıvı tüketmemliymişiz 4 saat idarra tutmalıymışız bugün birde böyle deneyeceğim

günaydın kızlarrr

Ağustos
10 ağustos 1. Gün 36,6 regl
11 ağustos 2. Gün 36,5 regl
12 ağustos 3. Gün 36,6 regl
13 ağustos 4. Gün 36,5 regl
14 ağustos 5. Gün 36,5 çalışma
15 ağustos 6. Gün 36,4
16 ağustos 7. Gün 36,4 çalışma
17 ağustos 8. Gün 36,5
18 ağustos 9. Gün 36,3

evet 4 saat sıvı tüketilmemeli vayy be bu sıcakta neyse dayanayım bakayım 4 saat içmeden :))) nasıl çekliecekse

sen akşama yapsana serpil neden akşam uygulamıyosun en sağlıklısı oyle miş
dün akşam sağ kasığımda hareketlenmeler başladı bugün itibariyle zaten takvıme göre yumurtlama dönemine girdim dün meraktan test yapayım dedim yaptım ikinci çizgi silik çıktı negatif sanırım koyulaşması gerekiyor sendbilmiyorumkismilee de ikinci çizgi çıktımı serpil

canım bendeki dün yaptığım tek çizgiydi ikinci çizgi yoktu kuzu akşam erken uyuyorum yapamam vallhii .)))) bugün bakalım ne çıkacak bende yumurtlama dönemindeyim bugün akıntım yoğunlaştı cuma gününe kadar yumurtlama diyor bilgisayar :)) ben onun yalancısıyım:roflol::roflol::roflol:

günaydın busecan ben de ateş tablomu yazayım :))

14/08 1. gün 36,6 regl
15/08 2. gün 36,6 regl
16/08 3. gün 36,7 regl
17/08 4. gün 36,4 leke
18/08 5. gün 36,1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…