Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Klübü yine engellemişler ama ben bir yolunu bulup giriyorum.
Ohh canıma değsin:dance:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisŞenizŞenizŞenizohaoldumsmileohaoldumsmile dövelimii onlarıı mısra şimdi kankim gelecek malumm şb müdr vardıya çay içmeye geliyor özlemiş beni :)) eşi hamile hala oluyorsun diyor 4 aylık şuan :)))

Ben geldimmmm

şöyle güzel bi haber duysak bugünlerde yaaa olumunekankayizsmile

serpill busecann bu ay testli mestli tam techizatsınız bn sizden güzelll haberler bekliyorumm inş..

favorisiniz yanee

nihalimde çalışmlar tam gaz devam ediyor muhteşem üçlüden güzel haber alırız inş.:CüvCüv:

kızlar benim ateş tabloma yorum yok ne zamn çalışmalıyım sizce daha erken dimi netteki testte çıkan tarihe göre daha erken yumurtlama içn yani ölçmeye devam dediler sadece :))))

kız ben meryem anayım akşam tv de vardı ahada ben dedim alalhım mucize ver dedim :))))) teçhizat tamamada eee koca nerede şekerimm

Yok be cnm IP Yİ nasıl değiştireyim mümkün değil.
Şöyle yapıyorum normalde kk sık kullanılanlarda benim oradan giriyordum şimdi giremiyorum.
Google a hayıt tohumu yazıyorum ordaki linkten giriyorum :))

Şimdi bu yazdığımıda okurlarmış:)))

AY inş cnm hepimiz inşşşş hamile olalımmm:CüvCüv:

kızlar benim ateş tabloma yorum yok ne zamn çalışmalıyım sizce daha erken dimi netteki testte çıkan tarihe göre daha erken yumurtlama içn yani ölçmeye devam dediler sadece :))))
sen çalışma yapmıyomusun kız yap içerde bekleyen olsun her an olabilir herşey içerde de olsun sen gün aşırı çalış tembel kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kız ben meryem anayım akşam tv de vardı ahada ben dedim alalhım mucize ver dedim :))))) teçhizat tamamada eee koca nerede şekerimm
ayy serpilll güldürdün benii inş kocayı bi sıkıçtır kaçamasın Şeniz:roflol:

:roflol::roflol::roflol:

ESmeraldacım nolur üzülme tatlım.
Umudunu kaybetme ben çokkkkkkkk inanıyorum ki senin bebişin olacak aynen avatarındaki gibi.

çalış canım sen gun aşırı sağlam olsun :)))ü

Canım çalıştığım kurumda genel bir ağ var Ankara dan Genel Müdürlük ten yönetiliyor.
Sitelerin çoğuna engel koyuyorlar giremeyelim diye.

hımmmm uyanıklar bizim şirket hala çözemedi nereye takıldığımı :)))))

mısracım harikasın vallhii :)))))))))))))))))))))))))))))9

busecan vallhi kocayı sıkıştıracak inan modda değilim o koşsun peilmden yoruldum bu zaaafımı kullanıyor o yüzden kendimi kullantırtmaya niyetli değilim istre olsun istre olmasın tınnnnnnnnnnnnnnnnnn :))))))))))))))))))))))))

BENCEDE inş dank eder kafasıda takıbe başlar peşinden

valla canım zaten dün banyo yaptım regl bitti ya evet bu sıcakta biraz tembellikte var yani sölemesi ayıp :roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…