ateş topiğne giitimm orda sizlere baktımm:)))) canlarımm
burdayızz canım biraz ateşe kadar gidip geliyoz :)))
? ? nasıl anlamadımKlübü yine engellemişler ama ben bir yolunu bulup giriyorum.
Ohh canıma değsin:dance:
Klübü yine engellemişler ama ben bir yolunu bulup giriyorum.
Klübü yine engellemişler ama ben bir yolunu bulup giriyorum.
Ben geldimmmm
şöyle güzel bi haber duysak bugünlerde yaaa olumunekankayizsmile
serpill busecann bu ay testli mestli tam techizatsınız bn sizden güzelll haberler bekliyorumm inş..
favorisiniz yanee
nihalimde çalışmlar tam gaz devam ediyor muhteşem üçlüden güzel haber alırız inş.:CüvCüv:
? ? nasıl anlamadım
kız ben meryem anayım akşam tv de vardı ahada ben dedim alalhım mucize ver dedim :))))) teçhizat tamamada eee koca nerede şekerimm
Canım çalıştığım kurumda genel bir ağ var Ankara dan Genel Müdürlük ten yönetiliyor.
Sitelerin çoğuna engel koyuyorlar giremeyelim diye.
Ben geldimmmm
şöyle güzel bi haber duysak bugünlerde yaaa olumunekankayizsmile
serpill busecann bu ay testli mestli tam techizatsınız bn sizden güzelll haberler bekliyorumm inş..
favorisiniz yanee
nihalimde çalışmlar tam gaz devam ediyor muhteşem üçlüden güzel haber alırız inş.:CüvCüv:
sen çalışma yapmıyomusun kız yap içerde bekleyen olsun her an olabilir herşey içerde de olsun sen gün aşırı çalış tembel kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kızlar benim ateş tabloma yorum yok ne zamn çalışmalıyım sizce daha erken dimi netteki testte çıkan tarihe göre daha erken yumurtlama içn yani ölçmeye devam dediler sadece :))))
ayy serpilll güldürdün benii inş kocayı bi sıkıçtır kaçamasın Şeniz:roflol:kız ben meryem anayım akşam tv de vardı ahada ben dedim alalhım mucize ver dedim :))))) teçhizat tamamada eee koca nerede şekerimm
Yok be cnm IP Yİ nasıl değiştireyim mümkün değil.
Şöyle yapıyorum normalde kk sık kullanılanlarda benim oradan giriyordum şimdi giremiyorum.
Google a hayıt tohumu yazıyorum ordaki linkten giriyorum :))
Şimdi bu yazdığımıda okurlarmış:)))
kızlar benim ateş tabloma yorum yok ne zamn çalışmalıyım sizce daha erken dimi netteki testte çıkan tarihe göre daha erken yumurtlama içn yani ölçmeye devam dediler sadece :))))
Canım çalıştığım kurumda genel bir ağ var Ankara dan Genel Müdürlük ten yönetiliyor.
Sitelerin çoğuna engel koyuyorlar giremeyelim diye.
mısracım harikasın vallhii :)))))))))))))))))))))))))))))9
busecan vallhi kocayı sıkıştıracak inan modda değilim o koşsun peilmden yoruldum bu zaaafımı kullanıyor o yüzden kendimi kullantırtmaya niyetli değilim istre olsun istre olmasın tınnnnnnnnnnnnnnnnnn :))))))))))))))))))))))))
AY inş cnm hepimiz inşşşş hamile olalımmm:CüvCüv:
sen çalışma yapmıyomusun kız yap içerde bekleyen olsun her an olabilir herşey içerde de olsun sen gün aşırı çalış tembel kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayy serpilll güldürdün benii inş kocayı bi sıkıçtır kaçamasın Şeniz:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?