:lepi: kızlar eşim aradı rezervasyon tamammış bayramda bozcaadayızz netten baktım şimdi harıka bir yer :lepi:
süperrrrr süprizlere bayılrım ama eşim saklayamaz :)))))süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr benimki devlet sıırı gibi saklıyor yeri sürprizmiş söylemiyor banahihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
:lepi: kızlar eşim aradı rezervasyon tamammış bayramda bozcaadayızz netten baktım şimdi harıka bir yer :lepi:
BENCEDE inş dank eder kafasıda takıbe başlar peşinden
süperrrrr süprizlere bayılrım ama eşim saklayamaz :)))))
Yok be cnm IP Yİ nasıl değiştireyim mümkün değil.
Şöyle yapıyorum normalde kk sık kullanılanlarda benim oradan giriyordum şimdi giremiyorum.
Google a hayıt tohumu yazıyorum ordaki linkten giriyorum :))
Şimdi bu yazdığımıda okurlarmış:)))
kızlar ben bebek sevdası yüüznden kendimden fazla ödün vermişim farkında olmadan benki asi ruhlu biriyken sakin kimseler karışmayan artı asosoyal olmuşum bebek uğruna farkına varmadan acayip değişmişim klo kaybettim vs vs vs deli gibi mücadelenin içine girmiştim bunların farkında değilidm evet şuan yine anne olmayı arzu ediyorum ama eskisii kadar takıntılı değilim şimdi kendime döndüm kuföre giidyorum sağlıklı beslaeniyorum güzelce uyuyorum vs vs vs eşim burada ama ne yazıkii birilkte değiliz ve benim yine özel günlerim hiç umurumda değil dün sadce ağladım oda sabret herşey güzel olacak dedi yani lafla peynir gemisii hikayesi benimkisi artık aştım yavaş yavaş ben evlimiyim bekarmıyım dulmuyum ne olduğumu bilmiyorum kızlar o yüzdenn artık taviz veremeyeceğim eğer bebek eşimden olacaksa bir şeklde olacak olmayacaksada bir engel çıkacak şimdiye kadar engeller çıktı demkki var bir hikmet bu işte
valla canım zaten dün banyo yaptım regl bitti ya evet bu sıcakta biraz tembellikte var yani sölemesi ayıp :roflol::roflol::roflol:
kızlar ben bebek sevdası yüüznden kendimden fazla ödün vermişim farkında olmadan benki asi ruhlu biriyken sakin kimseler karışmayan artı asosoyal olmuşum bebek uğruna farkına varmadan acayip değişmişim klo kaybettim vs vs vs deli gibi mücadelenin içine girmiştim bunların farkında değilidm evet şuan yine anne olmayı arzu ediyorum ama eskisii kadar takıntılı değilim şimdi kendime döndüm kuföre giidyorum sağlıklı beslaeniyorum güzelce uyuyorum vs vs vs eşim burada ama ne yazıkii birilkte değiliz ve benim yine özel günlerim hiç umurumda değil dün sadce ağladım oda sabret herşey güzel olacak dedi yani lafla peynir gemisii hikayesi benimkisi artık aştım yavaş yavaş ben evlimiyim bekarmıyım dulmuyum ne olduğumu bilmiyorum kızlar o yüzdenn artık taviz veremeyeceğim eğer bebek eşimden olacaksa bir şeklde olacak olmayacaksada bir engel çıkacak şimdiye kadar engeller çıktı demkki var bir hikmet bu işte
benimki maşallhhhhhhhhhhhh sımsıkı bir ağıza sahip galiba görevi gereği iyi dersine çalışmışhihoyyytboshayallersmilehihoyyyt tadını çıkart tatailin canım ne zaman çıkacaksınız yola
vantilatör :roflol::roflol:a.sa.sa.s:roflol::roflol:a.sa.s:çok :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: çatladımmmmmmmmmmmmmmmm
kaydirigubbakcemile3 buse ile benim yöntemimvantilatör :roflol::roflol:a.sa.sa.s:roflol::roflol:a.sa.s:çok :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: çatladımmmmmmmmmmmmmmmm
çalış çalış seninde olur kaydirigubbakcemile3 tembelliği unut bak vantilatörü aç geç karşısına :roflol::roflol:
ohh sefan olsun cnm güzeldir bozcaada tv de gördümmm
canım oruç tuttuğunuz için arife gece yarısı gıbı çıkıcaz 6yada 7 saat suruyo kısmetse bayram sabahı ordayız delikafadulden
kaydirigubbakcemile3 buse ile benim yöntemim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?