Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kızlar ben bebek sevdası yüüznden kendimden fazla ödün vermişim farkında olmadan benki asi ruhlu biriyken sakin kimseler karışmayan artı asosoyal olmuşum bebek uğruna farkına varmadan acayip değişmişim klo kaybettim vs vs vs deli gibi mücadelenin içine girmiştim bunların farkında değilidm evet şuan yine anne olmayı arzu ediyorum ama eskisii kadar takıntılı değilim şimdi kendime döndüm kuföre giidyorum sağlıklı beslaeniyorum güzelce uyuyorum vs vs vs eşim burada ama ne yazıkii birilkte değiliz ve benim yine özel günlerim hiç umurumda değil dün sadce ağladım oda sabret herşey güzel olacak dedi yani lafla peynir gemisii hikayesi benimkisi artık aştım yavaş yavaş ben evlimiyim bekarmıyım dulmuyum ne olduğumu bilmiyorum kızlar o yüzdenn artık taviz veremeyeceğim eğer bebek eşimden olacaksa bir şeklde olacak olmayacaksada bir engel çıkacak şimdiye kadar engeller çıktı demkki var bir hikmet bu işte

mısra bir adam 7 sinde neyse 70 ddede o ne yazıkii fark yok canım bildiğin gibi aynıı pantolon alıcam bir sürü talimat verdi bol olsun vsvvsvsvsvv vsvsvsvvs güldüm sadce ben yine bildiğimi aldım :)))

bu yolla g,reb,lmen güzell ama site engelli olsa giremzsinki canım bence senin cookilerin dolu o yüzden sık kullananalardan giremiyorsun eğer bloke olmuş olsa hiç bi linkten açılmaz bu benim fikrim çünkü benimde blokeye alınmış 3-4 sitem vardı hiç bi yolla açılmıyolardı a.s

:lepi: kızlar eşim aradı rezervasyon tamammış bayramda bozcaadayızz netten baktım şimdi harıka bir yer :lepi:

süper canımm güzell eğlenceli hoş bi tatil olur inş. senin için...
opuyorumnanaktan

yerimseniben Görelim Mevlam Neyler Neylerse Güzel EYLER....:1hug:

valla canım zaten dün banyo yaptım regl bitti ya evet bu sıcakta biraz tembellikte var yani sölemesi ayıp :roflol::roflol::roflol:

çalış çalış seninde olur kaydirigubbakcemile3 tembelliği unut bak vantilatörü aç geç karşısına :roflol::roflol:
:lepi: kızlar eşim aradı rezervasyon tamammış bayramda bozcaadayızz netten baktım şimdi harıka bir yer :lepi:

ohh sefan olsun cnm güzeldir bozcaada tv de gördümmm

evet inş herşey güzel olacak bununda bir sebebi vardır inş güzel günler gelecek ardından sabır denemesi bence

vantilatör :roflol::roflol:a.sa.sa.s:roflol::roflol:a.sa.s:çok :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: çatladımmmmmmmmmmmmmmmm

canım oruç tuttuğunuz için arife gece yarısı gıbı çıkıcaz 6yada 7 saat suruyo kısmetse bayram sabahı ordayız delikafadulden

ahsen hoşgeldin canım hamilelrimiz sanki bzii terk etti tualina az giriyor efnanim yok sezen artık girmiyor bugüz zeytinde yok yaniii

çalış çalış seninde olur kaydirigubbakcemile3 tembelliği unut bak vantilatörü aç geç karşısına :roflol::roflol:

ohh sefan olsun cnm güzeldir bozcaada tv de gördümmm

vantilatör sabaha kadar açık zaten canım yoksa uyunmuyor zaten valla benim adama kalsa her gece çalışcaz da ben tembellik ediyom :)))))

canım oruç tuttuğunuz için arife gece yarısı gıbı çıkıcaz 6yada 7 saat suruyo kısmetse bayram sabahı ordayız delikafadulden

süperr canımmmm iyi eğlen canım bend e tlf dahi götürmeyeceğim 15 gün biiznm tatil sürecek kısmetse biraz uuzn olacak çünkü çok yorulduk biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…