vantilatör sabaha kadar açık zaten canım yoksa uyunmuyor zaten valla benim adama kalsa her gece çalışcaz da ben tembellik ediyom :)))))
süperr canımmmm iyi eğlen canım bend e tlf dahi götürmeyeceğim 15 gün biiznm tatil sürecek kısmetse biraz uuzn olacak çünkü çok yorulduk biz
vantilatör sabaha kadar açık zaten canım yoksa uyunmuyor zaten valla benim adama kalsa her gece çalışcaz da ben tembellik ediyom :)))))
kaydirigubbakcemile3 buse ile benim yöntemim
bilmem kısacık giriyor tualina
ay bak hep bu işler tersıne kımının adam tembel kadın ister kaydirigubbakcemile3
kız senin adam isterken yap çalış gitsinkızarız heee lmaz::roflol:
ewt vantilatörrr al mutlu ol :roflol::roflol::roflol:
Ohhhhhhh nihalcim git bakalım bozcaadalara güzelce dinlen,aşk dolu günler geçir.
Serpil cim valla senin eşinin nereye götüreceğinden şüpheliyim,kaplıcalara falan gitmeyesiniz:)))
Ebrarcım şimdi kk nın ismini yazıp google danda giremiyorsun,.......................tarafından engellenmiştir diyor ya da ingilizce bloke olmuştur diyor.
ayyy çok guldummm
kaplıca ????? kışın fena olmaz haa birde bır arkadaşım var kaplıcaya gidip hamile kalmıştı çok insan gidiyomuş yumurtlama donemi eşle birlikte çalışmalar orda oluyo :)))Ohhhhhhh nihalcim git bakalım bozcaadalara güzelce dinlen,aşk dolu günler geçir.
Serpil cim valla senin eşinin nereye götüreceğinden şüpheliyim,kaplıcalara falan gitmeyesiniz:)))
Ebrarcım şimdi kk nın ismini yazıp google danda giremiyorsun,.......................tarafından engellenmiştir diyor ya da ingilizce bloke olmuştur diyor.
ooooooooo enişteme bak
ohhhhhh en guzeli canım herşeyi bırak ve git kaydirigubbakcemile2
kaplıca ????? kışın fena olmaz haa birde bır arkadaşım var kaplıcaya gidip hamile kalmıştı çok insan gidiyomuş yumurtlama donemi eşle birlikte çalışmalar orda oluyo :)))
kaplıca ????? kışın fena olmaz haa birde bır arkadaşım var kaplıcaya gidip hamile kalmıştı çok insan gidiyomuş yumurtlama donemi eşle birlikte çalışmalar orda oluyo :)))
sorma valla öle aslında kızlar ben size bi derdimi daha anlatıyım önceden ben daha çok isterdimsonradan isteksizlik geldi bana birden neden anlamadım acaba doğum kontrol hapındanmı dedim yılbaşından beri kullnamıyorum ama fazla düzelme olduğunu söleyemeyecem valla napmalıyım
evet benim bi yengem var oda öle der bana kaplıcaya git diye :)))))))
sorma valla öle aslında kızlar ben size bi derdimi daha anlatıyım önceden ben daha çok isterdimsonradan isteksizlik geldi bana birden neden anlamadım acaba doğum kontrol hapındanmı dedim yılbaşından beri kullnamıyorum ama fazla düzelme olduğunu söleyemeyecem valla napmalıyım
allah allah ilaç etkilemiştir düzene girer belkii nihal macun karışımı yapsın sana
canım kafana fazla takma stresten olabilir rahat ol yani
iwettt mantıklı olabilir mesela tarçın :asigim:
tamam ebrar kaplıca lsitesi yaparmısın tutmayanlar lar kaplıca ya gidiyoruzzz öbür aya
allah allah ilaç etkilemiştir düzene girer belkii nihal macun karışımı yapsın sana
hımmm öyle okumuştum bir yerde aklinialirimsmilebal +tarçın+çörekotu yiyorum bende 12. gün kesicem
tarçın istek mi arttırıyooo kaydirigubbakcemile3
canım kafana fazla takma stresten olabilir rahat ol yani
iwettt mantıklı olabilir mesela tarçın :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?