Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

vantilatör sabaha kadar açık zaten canım yoksa uyunmuyor zaten valla benim adama kalsa her gece çalışcaz da ben tembellik ediyom :)))))

ooooooooo enişteme bak

süperr canımmmm iyi eğlen canım bend e tlf dahi götürmeyeceğim 15 gün biiznm tatil sürecek kısmetse biraz uuzn olacak çünkü çok yorulduk biz

ohhhhhh en guzeli canım herşeyi bırak ve git kaydirigubbakcemile2

vantilatör sabaha kadar açık zaten canım yoksa uyunmuyor zaten valla benim adama kalsa her gece çalışcaz da ben tembellik ediyom :)))))

ay bak hep bu işler tersıne kımının adam tembel kadın ister kaydirigubbakcemile3
kız senin adam isterken yap çalış gitsin kızarız heeelmaz::roflol:

kaydirigubbakcemile3 buse ile benim yöntemim

ewt vantilatörrr al mutlu ol :roflol::roflol::roflol:

Ohhhhhhh nihalcim git bakalım bozcaadalara güzelce dinlen,aşk dolu günler geçir.

Serpil cim valla senin eşinin nereye götüreceğinden şüpheliyim,kaplıcalara falan gitmeyesiniz:)))

Ebrarcım şimdi kk nın ismini yazıp google danda giremiyorsun,.......................tarafından engellenmiştir diyor ya da ingilizce bloke olmuştur diyor.

hay allahım kk yı sevmemişler mi kaydirigubbakcemile3

kaplıca ????? kışın fena olmaz haa birde bır arkadaşım var kaplıcaya gidip hamile kalmıştı çok insan gidiyomuş yumurtlama donemi eşle birlikte çalışmalar orda oluyo :)))

ooooooooo enişteme bak

ohhhhhh en guzeli canım herşeyi bırak ve git kaydirigubbakcemile2

sorma valla öle aslında kızlar ben size bi derdimi daha anlatıyım önceden ben daha çok isterdim sonradan isteksizlik geldi bana birden neden anlamadım acaba doğum kontrol hapındanmı dedim yılbaşından beri kullnamıyorum ama fazla düzelme olduğunu söleyemeyecem valla napmalıyım

kaplıca ????? kışın fena olmaz haa birde bır arkadaşım var kaplıcaya gidip hamile kalmıştı çok insan gidiyomuş yumurtlama donemi eşle birlikte çalışmalar orda oluyo :)))

heehhh tamam bu kalmıştı denemedik bütün topic kaplıcaya gidiyoruz tutanlar bu ay kalsın tutmayanlar öbür aya kaplıcalara kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

allah allah ilaç etkilemiştir düzene girer belkii nihal macun karışımı yapsın sana

canım kafana fazla takma stresten olabilir rahat ol yani

allah allah ilaç etkilemiştir düzene girer belkii nihal macun karışımı yapsın sana

iwettt mantıklı olabilir mesela tarçın :asigim:

slm kızlar işlerim yoğun giremiyorum ama okumaya çalışıyorum
ahsen_81+, cimcimes53, ebrar42, nhlkpr serpil nasılsınız kızlarr
cimcime keçi boynuzu pekmezini dene iyi bir enerji verici :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…