Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

iide gücüme gidiyoooooooooooooooooooguclubacismile

cocuk istemedigi icinmi canim,,,bizimkini ikincisi icin ikna edene kadar anam agladi benimde,,,,maddi kaygilardan degil de manevi mesuliyeti agir geliyo esime,,yoksa istese tam olarak hemen tup yaptirirdik ahhhh,,,etrafima bakiyorum genelde erkek istiyo cucugu ,,,bizimki de biraz ters,,,

bence maddi yat sorumluluktan korkuyo ben artık buna kanaat getirdim ama banada yazık yanı kendi bilir cnm
ters insanlardn bıktım zaten biraz karşındakini mutlu etmelisin ben öyleyimdir ikili ilişkilerimde
ama malesef
işte geçen uğraş uğraş adam yola bu kıvama anca geldi
yok ya öyle bir adam bulcankı hayatındakı insan seni sendne çok mutlu etcek çırpıncak hisetceksin, senden çok delircek çocuk için yok anam yok şansımız yokk

benimkininde 2 oğlu var rabbim bağışlarsa onun için pek rahat bense anne olmak istiyorum dün bana böyle bakıyor:1ninca::1ninca::1ninca:CADIARZUCADIARZU

korktugu basina gelir merak etme:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: hemde uc tane,,,,,,bizimki anlayisli genede sagolsun,sirf ben cok istiyom diye tamam diyo,,,ama test yapmiyo ....neyseeeeee hayirlisi canim bosver oluruna birak,daha yeni evlisin,,olur olur uzulme

:roflol::roflol:
ay bu adamları değiştirelim biz serpil bence :roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol: vallhii yılbaşına kadar olmasaa değiştirelimm rus müşterim aklıma geldi kadın ahmileydi 38 yaşında sordum nasıl kaldın bende sorun yok olmadı diye oda partnerini değiş dedi :))))))))))))))))))))))))))))))))99 tek yolu bu demezmii
:roflol::roflol:

entersan benimkide hevesli istiyor ama eşim asker görevi ağır 1 ay görmediğimiz anlar oldu evliliğimzde yani düşün bak biz 1 ay sonra çalışma yapabildik dün artık nasıl hamile kalacağım sen düşün meryem anayım diyorumda kimse inanmıyor hamile kalırsam meryem ana hesabı kalacağım ben bilmiyorumkismile

aman be bundan cacık olmaz gibi ama hadi bakalım hayırlısı kaydirigubbakcemile3
banada dr larada da tamam diyo sonra başbaşa kalınca saçma sapan şeyler diyo banane kendi bilir ewt baktım olmuyo hadi güle güle derim bende onlamı uğraşcam

zaten 3 tane kaldı elimde canım bugün yapmamayımmı ? bugün 10 cu gün

bence yarın yapp 28. gün normalde ise çünki silik çıkmadı çıksaydı ertesi günü tekrarla keşke ateş ölçseydin bide ordan derdik garantılerdik

sonra kendi kendime üzülüyorum neden ben bu kadar istiyorum şartlar ortada neden böyle diye kahroluyorum aman neyse işte artık yormak istemiyorum kendimii

nihalimmm hoşgeldinn

busecan peki yarın yapacağım testii

cimcime bak neler yaşıyoruz

ebarraım yoğun

entersan bazan bıkkınlık geldi bana

doğru söylemişş bunlar böyle çekilir mi kız ömür boyu düşünsene ne bu aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ne yapsak olmuyo
baktık olmadı herkes yoluna ben bebek için başka bir eş oda hayatını sorumsuzca yaşamaya baksın tek başına yalanmıı

serbets meslek hatta şu saate kadar evdedir yatıyodur yanı düşün söylemiyim burda tam şimdi
yanı ağır işçi değil onu söyliyimde rahat iş neden sordun??

anladım canıım bende ağır bi işimi varki diye sormuştum hani yoruluyordur filan ...sıcak bi yandan yorgunluk bi taraftan ciddi sıkıntı olabilir....

kızlar o zaman bu bilgisayr hesaplamalrı yalnış 3 aylık siklus girince 25 günde adet diyor yumurtlama günleri 15 ila20 arası diyor koca bir yalan işte bende daha tık yok yavaş yavaş kasıklarımda hareketlilk var daha yumurtlamamma var demekii bilgisayr hesaplayıcılarıda yalnacıı :umursamaz:

sonra kendi kendime üzülüyorum neden ben bu kadar istiyorum şartlar ortada neden böyle diye kahroluyorum aman neyse işte artık yormak istemiyorum kendimii

olan bize oluyo zaten onlar gayett rahattt ben sana diyimm
sabah evden çıkıyorum adam uyuyooo üşün kızgın ayrı yattım gece ağladım ağladım uyudum
gayet rahat uyuyo ohhh mis evde

aman 1 tane yapsın banada 3 tane si şurda dursun :roflol::roflol::roflol:

hyatım seninki erken geldi ya bence o erken geleni üstüne ekle
o değiştirdi yalan değil o hesplamalarda işteee

anladım canıım bende ağır bi işimi varki diye sormuştum hani yoruluyordur filan ...sıcak bi yandan yorgunluk bi taraftan ciddi sıkıntı olabilir....

aman taş ocağında çalışıyo kendileri kaydirigubbakcemile3
allahtan maden işçisi değilmiş :roflol::roflol: aaaa bakın gene şanslıyım :roflol:
ay orda çalışan adamlar bile istiyodur eşlerini yorgunum demiyordur kesinlikleeee çünki bu iş enerji verir insana mutlu eder bu bir gerçek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…