:roflol::roflol::roflol::roflol: hep var her kekik tavukta, ette mutlaka salatada maydonoz roka
yok anam içten gelcek içten ben onun neden ağır aldığını biliyorum adım gibi hemde
aminnn cnmmm aminnn
iide gücüme gidiyoooooooooooooooooooguclubacismile
iide gücüme gidiyoooooooooooooooooooguclubacismile
cocuk istemedigi icinmi canim,,,bizimkini ikincisi icin ikna edene kadar anam agladi benimde,,,,maddi kaygilardan degil de manevi mesuliyeti agir geliyo esime,,yoksa istese tam olarak hemen tup yaptirirdik ahhhh,,,etrafima bakiyorum genelde erkek istiyo cucugu ,,,bizimki de biraz ters,,,
cocuk istemedigi icinmi canim,,,bizimkini ikincisi icin ikna edene kadar anam agladi benimde,,,,maddi kaygilardan degil de manevi mesuliyeti agir geliyo esime,,yoksa istese tam olarak hemen tup yaptirirdik ahhhh,,,etrafima bakiyorum genelde erkek istiyo cucugu ,,,bizimki de biraz ters,,,
benimkininde 2 oğlu var rabbim bağışlarsa onun için pek rahat bense anne olmak istiyorum dün bana böyle bakıyor:1ninca::1ninca::1ninca:CADIARZUCADIARZU
serpill sen 28. güne göre yap 11. gün başla teste bence
bence maddi yat sorumluluktan korkuyo ben artık buna kanaat getirdim ama banada yazık yanı kendi bilir cnm
ters insanlardn bıktım zaten biraz karşındakini mutlu etmelisin ben öyleyimdir ikili ilişkilerimde
ama malesef
işte geçen uğraş uğraş adam yola bu kıvama anca geldi
yok ya öyle bir adam bulcankı hayatındakı insan seni sendne çok mutlu etcek çırpıncak hisetceksin, senden çok delircek çocuk için yok anam yok şansımız yokk
:roflol::roflol:
ay bu adamları değiştirelim biz serpil bence :roflol::roflol:
korktugu basina gelir merak etme:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: hemde uc tane,,,,,,bizimki anlayisli genede sagolsun,sirf ben cok istiyom diye tamam diyo,,,ama test yapmiyo ....neyseeeeee hayirlisi canim bosver oluruna birak,daha yeni evlisin,,olur olur uzulme
zaten 3 tane kaldı elimde canım bugün yapmamayımmı ? bugün 10 cu gün
:roflol::roflol::roflol: vallhii yılbaşına kadar olmasaa değiştirelimm rus müşterim aklıma geldi kadın ahmileydi 38 yaşında sordum nasıl kaldın bende sorun yok olmadı diye oda partnerini değiş dedi :))))))))))))))))))))))))))))))))99 tek yolu bu demezmii
:roflol::roflol:
serbets meslek hatta şu saate kadar evdedir yatıyodur yanı düşün söylemiyim burda tam şimdi
yanı ağır işçi değil onu söyliyimde rahat iş neden sordun??
sonra kendi kendime üzülüyorum neden ben bu kadar istiyorumşartlar ortada neden böyle diye kahroluyorum aman neyse işte artık yormak istemiyorum kendimii
korktugu basina gelir merak etme:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: hemde uc tane,,,,,,bizimki anlayisli genede sagolsun,sirf ben cok istiyom diye tamam diyo,,,ama test yapmiyo ....neyseeeeee hayirlisi canim bosver oluruna birak,daha yeni evlisin,,olur olur uzulme
nihalimmm hoşgeldinn
busecan peki yarın yapacağım testii
cimcime bak neler yaşıyoruz
ebarraım yoğun
entersan bazan bıkkınlık geldi bana
kızlar o zaman bu bilgisayr hesaplamalrı yalnış 3 aylık siklus girince 25 günde adet diyor yumurtlama günleri 15 ila20 arası diyor koca bir yalan işte bende daha tık yok yavaş yavaş kasıklarımda hareketlilk var daha yumurtlamamma var demekii bilgisayr hesaplayıcılarıda yalnacıı :umursamaz:
anladım canıım bende ağır bi işimi varki diye sormuştum hani yoruluyordur filan ...sıcak bi yandan yorgunluk bi taraftan ciddi sıkıntı olabilir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?