busecim,,,demek bazi adamlar oyle oluyor,,,biz ilk evlendigimizde nefes aldirmazdi bizimki,simdi 7 senemizi doldurduk,cok yogun ve kafa yorucu bi isi var o yuzden son seneler bizde arayi uzatiyoruz,ama cilve milve yapinca eskisi gibi yine,,,sende oyle yapsan adamin basini dondur falan
kız ben cilevnin kurun alası var bende isteksizde değilim çok şükürrrr maşallahhhhh
adam yorgun yaşlı ablası kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kendi ne diyo bu duruma acaba,,
kendi ne diyo bu duruma acaba,,
evet o ne düşünüyo busecim
yorgun sa eğer o gün tamam bitmiştir herşey mesela o gün diyeliö araba yıkadı aman allahım yada yol gitti geldi aman allahım yorgun tamam bitmiştir
şimdi bide oruç ya tamam bide iş yaptıysa unut onu
kendi ne düşüncek halınden memnun kı ben tamam yapmayalım desem tamam başka zaman
bende başka zaman hatta hiç yapmasın ama şu an bebek için yapıyoruz yanı bizden bi parça olsun diye zorlayacak değilim adamı illla illa
ama adamın yorgunum demesi sinir bozucu ben o kadar çalışıp evde de işlenip hayır demiyorum
o bişey düşünmüyo ona göre normal kı umru değil kaç aydır
ben olsam adam rsmen neler yaparım macunlar var vs.
ben ne kadar cilvelide olsam yorgunum yorgunum derse benimde tepem atıyo yanı alsanaalsanasmile
aman yaa düzene sokuyorum tamam diyorum oda gün sayıyo aman yoruldum şöyle böyle hemen içimden diyorum tamam bugün iptal ama bak bizim dün yamamız gerekiyodu gün aşırı olması lazım belkide yumurtluyorum ben şimdi adam da iş olmazsa nasıl olcak bu
serpil02507+, busecan35+, ebrar42, enterasan slm kızlar geldim ne haberler geçmişi okudum
kumsal canım baradak olayını ve yakı olayını uygula ben uygulamıştım canım bir deneyeim bardak olayını bugün benim sekreter becerbiliyor bu iş yakı içinse hiç niyetli değilim havalar çok sıcak dayanamam
yorgun sa eğer o gün tamam bitmiştir herşey mesela o gün diyeliö araba yıkadı aman allahım yada yol gitti geldi aman allahım yorgun tamam bitmiştir
şimdi bide oruç ya tamam bide iş yaptıysa unut onu
kendi ne düşüncek halınden memnun kı ben tamam yapmayalım desem tamam başka zaman
bende başka zaman hatta hiç yapmasın ama şu an bebek için yapıyoruz yanı bizden bi parça olsun diye zorlayacak değilim adamı illla illa
ama adamın yorgunum demesi sinir bozucu ben o kadar çalışıp evde de işlenip hayır demiyorum
o bişey düşünmüyo ona göre normal kı umru değil kaç aydır
ben olsam adam rsmen neler yaparım macunlar var vs.
ben ne kadar cilvelide olsam yorgunum yorgunum derse benimde tepem atıyo yanı alsanaalsanasmile
aman yaa düzene sokuyorum tamam diyorum oda gün sayıyo aman yoruldum şöyle böyle hemen içimden diyorum tamam bugün iptal ama bak bizim dün yamamız gerekiyodu gün aşırı olması lazım belkide yumurtluyorum ben şimdi adam da iş olmazsa nasıl olcak bu
canim anliyorum seni gercekten zoralsanaalsanasmilebide benden,,,,bebek istiyorsa caliscak varmi oyle yaa
busecim sana hak veriyorum bebek istreken bu tarz kaprisler hiç çekilmiyor inan
busecim sana hak veriyorum bebek istreken bu tarz kaprisler hiç çekilmiyor inan
isteyen adam bunu yapmaz bence 7 aydır oyalıyo beni kaydirigubbakcemile3
çalışıyorum ya bence eve nasıl bakarım derdinde o regl olunca seviniyo üzüldüğünü görmedim hiç
e tabı hamıle kalcam ev nasıl bakcakkk istiyor mu evet istiyorum ama nafile çalışma
neyse gene beni üzdü ya alacağı olsun
başka konu konuşalımda ii ce sinirlenmiyim
isteyen adam bunu yapmaz bence 7 aydır oyalıyo beni kaydirigubbakcemile3
çalışıyorum ya bence eve nasıl bakarım derdinde o regl olunca seviniyo üzüldüğünü görmedim hiç
e tabı hamıle kalcam ev nasıl bakcakkk istiyor mu evet istiyorum ama nafile çalışma
neyse gene beni üzdü ya alacağı olsun
başka konu konuşalımda ii ce sinirlenmiyim
kızlar klo alabilmemm için ne yapamm lazım laelaelaelaelae
evet bencede konuyu değişelim sen sinirlenme akşama yinede ho tut adamı o içmiyosa gizli içir macunları sende dopingle anam adamı :))))
evet bencede konuyu değişelim sen sinirlenme akşama yinede ho tut adamı o içmiyosa gizli içir macunları sende dopingle anam adamı :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?