Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

şu dünkü yazılan listede kekikler tarçınlar falan vardı yemeklere bolca koy canım ...

ben geldimmmm ayyy geçmişi okumaya çalıştım birazcık busecim eşin ne iş yapıyor canım senin ?

serpilcim hoşgeldin canım kalorisi yüksel şeyler tüketebilirsin asitlilerden uzak durmakta kilo yapar yatarken yemek ye zayıflayanlar nelerden kaçıyosasen onları yap bence balım ...kaydirigubbakcemile5

cimcime enterasan siz nasılsınız şekerler ....

saol canım iyiyim çok şükür sen nasılsın...

ebraraım 20 günde bakayım ne kadar klo alacağım ama tatilde rabbim nasip ederse toparlarım ama 20 gün de muhakak klo almalyım bu ara iştahım şükür açıldı inşallhh böyle gider

şu dünkü yazılan listede kekikler tarçınlar falan vardı yemeklere bolca koy canım ...

:roflol::roflol::roflol::roflol: hep var her kekik tavukta, ette mutlaka salatada maydonoz roka
yok anam içten gelcek içten ben onun neden ağır aldığını biliyorum adım gibi hemde

kızlar Alalhım ateşlerinizi nazardan korusun göbüşlerinize bekk kondursun hepinize

aminnn cnmmm aminnn

serbets meslek hatta şu saate kadar evdedir yatıyodur yanı düşün söylemiyim burda tam şimdi
yanı ağır işçi değil onu söyliyimde rahat iş neden sordun??

esmeralda biz varken gelsede ona birşeyler sorsak ya ( deli olucam ben adetimi neye göre hesaplayacağım bunu kim bilir anlamış değilim ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…