kızlar giitim ateş topiğnde size baktım :))))
kız ona ben nasıl zorla içircem içmedi inadından keçiboynuzu suyunu yemiyoda
ama yemek olarak herşey yaparım kılo aldı evlendiğinden beri
ne tatlısı ne böreği ne keki eklsik olmaz ama böyle böyle bende onları yapmaktan sıkılıyorum inan içimden gelmiyo desem yalan olmazzzzzz
bana kimse yorum yapmıyo ben ne zamn yumurtlayacam serpilll(((((((
yaptım ya sana ben senin daha erken ondan kimse bişey demiyo sen gün aşırı çalış bence
bana kimse yorum yapmıyo ben ne zamn yumurtlayacam serpilll(((((((
ben geldimmmm ayyy geçmişi okumaya çalıştım birazcık busecim eşin ne iş yapıyor canım senin ?
serpilcim hoşgeldin canım kalorisi yüksel şeyler tüketebilirsin asitlilerden uzak durmakta kilo yapar yatarken yemek ye zayıflayanlar nelerden kaçıyosasen onları yap bence balım ...kaydirigubbakcemile5
cimcime enterasan siz nasılsınız şekerler ....
canım benim senin için henüz çok erken zamanı gelince yorum yapılacak sen ölçmeye devam et bebeğim bak kızlar hep prof oldum yorumlarız daha var senin için değilmi entresann busecan
şu dünkü yazılan listede kekikler tarçınlar falan vardı yemeklere bolca koy canım ...
kızlar Alalhım ateşlerinizi nazardan korusun göbüşlerinize bekk kondursun hepinize
ben geldimmmm ayyy geçmişi okumaya çalıştım birazcık busecim eşin ne iş yapıyor canım senin ?
serpilcim hoşgeldin canım kalorisi yüksel şeyler tüketebilirsin asitlilerden uzak durmakta kilo yapar yatarken yemek ye zayıflayanlar nelerden kaçıyosasen onları yap bence balım ...kaydirigubbakcemile5
cimcime enterasan siz nasılsınız şekerler ....
canım benim senin için henüz çok erken zamanı gelince yorum yapılacak sen ölçmeye devam et bebeğim bak kızlar hep prof oldum yorumlarız daha var senin için değilmi entresann busecan
evet daha erken,,,,
:roflol::roflol::roflol::roflol: hep var her kekik tavukta, ette mutlaka salatada maydonoz roka
yok anam içten gelcek içten ben onun neden ağır aldığını biliyorum adım gibi hemde
aminnn cnmmm aminnn
neden ağırdan alıyo kıs biliyonda neden sıkıyon kendini canım benim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?