Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

hoşgeldin cnm demekki başladı sen de de ok ben akşama yapıcam gene

hjoşgeldinnn hadi çızgiler belli olmaya başlamış yarın tam çıkıcak herhalde kaydirigubbakcemile5

süper harika nutkum tutuldu resmen

ayyyy çok şirin mısraaa maşallah canım

maşallah hayırlısıyla kucağına al inşallah :)))

Saolun arkadaşlar Allah sizlerede nasip etsin inşallahhhhh

hoşgeldin canımm ? demekki yumurtlamaya az kaldııı :lepi:

nihalllcim buda etliekmek resmi

buse bilmiyordumm ünv. burda okuduğunu hımm enişte konyalı üniversite konyada evlilik anlşıldı merkez kaydirigubbakcemile3

mısracım hoşgeldin

nihalim özledim seni
cimcime keyfin n nasıl
busecan evet sağ ve sol yumurtalığım ağrı yapıyor dün yapmadınmı test akşammı yapacaksın bana muhahha yaz çünkü elimde iki tane test kaldıı onları adam gibi değerlendirmeliyim

sorma o zamandan bulmadım kızz kaç sene önce okudum 10 sene önce mezun oldum yaşımda çıktı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

enişte burdan bulundu konyalı etli ekmek kafalı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

saol canım iyiyiz çok şükür hadi inş çift çizgiyi görürsün :)))

ooooooooooooooo ne ka güzel canım çektii yaa sempatiksalakcinni

hımmm evde mi yapıyolar peki tarifini ver ebrarrr aklinialirimsmile

hemen tarif iste sen de kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kız yaptırıyolar fırınlarda malzeme hazırlıyorlar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tembel konyalı karıları dermişim :roflol::roflol:

hımmm evde mi yapıyolar peki tarifini ver ebrarrr aklinialirimsmile

yok canım evde yapılmıyor ...dışarıda yenildiği gibi evde yapılması içinde burda bi fırın olayı var mesela bizim oralarda bu tarz fırınları hiç yok .... yani ekmek satılan yer değil böyle böret etliekmek yapılan özel fırınlar mesela ordan yaptırıyosun ister malzemeni kendin ayarlıyosun ister orda ayarlanıyor ama acil misafir için çok pratik bişey canım güzelde oluyor tadı eee Konyalıularında vazgeçilmeiz yerimseniben

dün sinirden yapmadım kaydirigubbakcemile3
bugün yapıcam
sende 11. gün tekrarla 12. gün zaten 13. gün
28 gün se 14. gün bitiyo

honeyyy hoşgeldinnnnnnn a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…