kızlar gelidm cehhennem gibi sıcak dışarsıı dilim dışarıda bir şeklde ofise attım kendimi bu arda test yaptım negatif ikinci çizgi silkti busecan sen yaptınmı test ben elimdekiler bitinceye kadar yapıcamm :)) zaten 2 tanme kaldıı
merkezdesin anladık merammı selçukmu mevlanamı :roflol::roflol:
ewt etli ekmek kafalılar gerçekten :roflol::roflol:
Ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar gelidm cehhennem gibi sıcak dışarsıı dilim dışarıda bir şeklde ofise attım kendimi bu arda test yaptım negatif ikinci çizgi silkti busecan sen yaptınmı test ben elimdekiler bitinceye kadar yapıcamm :)) zaten 2 tanme kaldıı
:umursamaz:
bilemedinizzz karatay yasakkelime
yani mevlanaya 15-20 dk biliyomusun konyayı gelirmisiniz ?
Ve sen yine denendiğinde
ve yine kalbin daraldığında
ve yine bütün kapılar yüzüne kapandığında
ve yine ne yapman gerektiğini bilemediğinde
Uzun uzun düşünve hatırla Yaradanını!
Allah kuluna kâfi değil mi?
(Zümer/36)
:asigim: :asigim: :asigim:
bu ayette beni çok ferahlatır.... herşeyi siler adeta beynimdenn
ayyyy çok şirin mısraaa maşallah canım
maşaallah Mısracım çok tatlı olmuşsun sağlıkla hayırlısıyla büyüdüğünü doğduğunuda görürüz inş.. :Saruboceq::Saruboceq:
buseee yazabildimmm aklinialirimsmile
nihal napıyosun tatlımmm bugün bi ara siteye girdim baktım zencefiller tarçınlar havada uçuşuyo maşaallah profluğun yanınmda aktarlıkta var sende kaydirigubbakcemile3
maşallah hayırlısıyla kucağına al inşallah :)))
hoşgeldin cnmm
pidenin çok çok incesi nihal ama süper kaydirigubbakcemile3
Nihalcim etli ekmek pide demek cnm :))))))
hoşgeldin canımm ? demekki yumurtlamaya az kaldııı :lepi:kızlar gelidm cehhennem gibi sıcak dışarsıı dilim dışarıda bir şeklde ofise attım kendimi bu arda test yaptım negatif ikinci çizgi silkti busecan sen yaptınmı test ben elimdekiler bitinceye kadar yapıcamm :)) zaten 2 tanme kaldıı
hoşgeldin canımm ? demekki yumurtlamaya az kaldııı :lepi:
nihalllcim buda etliekmek resmi
buse bilmiyordumm ünv. burda okuduğunu hımm enişte konyalı üniversite konyada evlilik anlşıldı merkez kaydirigubbakcemile3
mısracım hoşgeldin
nihalim özledim seni
cimcime keyfin n nasıl
busecan evet sağ ve sol yumurtalığım ağrı yapıyor dün yapmadınmı test akşammı yapacaksın bana muhahha yaz çünkü elimde iki tane test kaldıı onları adam gibi değerlendirmeliyim
ooooooooooooooo ne ka güzel canım çektii yaa sempatiksalakcinnihoşgeldin canımm ? demekki yumurtlamaya az kaldııı :lepi:
nihalllcim buda etliekmek resmi
buse bilmiyordumm ünv. burda okuduğunu hımm enişte konyalı üniversite konyada evlilik anlşıldı merkez kaydirigubbakcemile3
hımmm evde mi yapıyolar peki tarifini ver ebrarrr aklinialirimsmile
hımmm evde mi yapıyolar peki tarifini ver ebrarrr aklinialirimsmile
mısracım hoşgeldin
nihalim özledim seni
cimcime keyfin n nasıl
busecan evet sağ ve sol yumurtalığım ağrı yapıyor dün yapmadınmı test akşammı yapacaksın bana muhahha yaz çünkü elimde iki tane test kaldıı onları adam gibi değerlendirmeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?