dün sinirden yapmadım kaydirigubbakcemile3
bugün yapıcam
sende 11. gün tekrarla 12. gün zaten 13. gün
28 gün se 14. gün bitiyo
honeyyy hoşgeldinnnnnnn a.s.
kimde ne var ne yok :lepi:
he geldim vala nihalim off ağzım sulandı yaaaaaaa ne bu bölben buna bide limon sıkarım delikafadulden
hemen tarif iste sen de kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kız yaptırıyolar fırınlarda malzeme hazırlıyorlar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tembel konyalı karıları dermişim :roflol::roflol:
yok canım evde yapılmıyor ...dışarıda yenildiği gibi evde yapılması içinde burda bi fırın olayı var mesela bizim oralarda bu tarz fırınları hiç yok .... yani ekmek satılan yer değil böyle böret etliekmek yapılan özel fırınlar mesela ordan yaptırıyosun ister malzemeni kendin ayarlıyosun ister orda ayarlanıyor ama acil misafir için çok pratik bişey canım güzelde oluyor tadı eee Konyalıularında vazgeçilmeiz yerimseniben
valla bizde bi as bi papaz var
kız bişey yok gene fos bizdekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bi tualina hamıle o kadar
aaa meraklıyım biliyosun ama bayanssulusmile
tamam canım şimdi fırının numarasını verde arıyım sipariş için cokacimcoook
aaa meraklıyım biliyosun ama bayanssulusmile
tamam canım şimdi fırının numarasını verde arıyım sipariş için cokacimcoook
hoşgeldin canımmm nasılsın ??evet biraz limon azıcık maydonoz süpperr olurr...
he geldim vala nihalim off ağzım sulandı yaaaaaaa ne bu bölben buna bide limon sıkarım delikafadulden
:roflol: :roflol: gene fos haa
:roflol: :roflol: gene fos haa
benden :ilk reglim bitti bissmillah ilk orucumu tutuyorum çok sıcak tekrar tatil istiyorum ev sıkıcı kilo aldım başkaa valla geze geze yemek yapmayı unuttum daha yemek yapmadım bile doğru dürüst ..
dimi yaa açıktık ondandır yaa kesin geldin mi şimdi b daha gidicen mi ohaoldumsmile
:hulya: :hulya: :hulya: boş yani :)))))))))))
fos değilmi fossssss kaydirigubbakcemile3
hatta tık yok da diyebilirzzzkaydirigubbakcemile3
oh oh maşallahhh
amn yapma sıcakta yenmiyo zaten valla bizde yemiyoruz sıcaktan
inşallah canım seninde yolun istanbula düşerse beraber lahmancun yeriz birlikte kaydirigubbakcemile5vereyim yada bi gün Konyaya yolunuz düşerse beraber yeriz olumunekankayizsmile
hoşgeldin canımm ? demekki yumurtlamaya az kaldııı :lepi:
nihalllcim buda etliekmek resmi
buse bilmiyordumm ünv. burda okuduğunu hımm enişte konyalı üniversite konyada evlilik anlşıldı merkez kaydirigubbakcemile3
amamnn aman mann geçmişi okumaya dalmışken kimler b gelmiş kimlerr honeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy seni yalı teyzeni özledikk
şimdi bu icon çalışmayla özdeşletiya :hulya:
çalış ççalış boş yani :roflol:
:roflol: sırnaşık şey
inşallah canım seninde yolun istanbula düşerse beraber lahmancun yeriz birlikte kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?