aaa ne guzel gelirsen mutlaka görüşürüz caeneee
:
ama ben öyle güzel oldu anlamında demek istemiştim ohaoldumsmile
:umursamaz: naniknanik iyi oldu ama pekişti açıklamayla :roflol:
hoş geldin canım...
yok bizde tık yok ve fos durumlar :roflol:
yap hayataım bende yapcam bu akşam bakalım evdeki beyfendi nasıl karşılayacak beni kral faruk :roflol::roflol:
hoşgeldin sezen ii maşallahhh
oh ne güzel hayırlı haberlerle gel cnm bizlere yarınnn
kral faruk :roflol: :roflol: :roflol: ayyy çok guldum seni allah kahretmesin nerden buldun bu lafı :roflol:
teşekürler tatlım inşşlah bidahakine bebeciğim cee yapmıcak gelcek allahın izniyle .hepimize inşşlhhhhhhhh
Ohhh süper leylekler havada ne güzel.Benim yerimede gezin hepiniz.
2011 Ocak ayının ortasına kadar işyerindeyim ben(
Yıllık iznimi kullanmayacağım doğumdan sonra lazım olacak.
:roflol: :roflol: :roflol: kızım gülmekten gözümden yaş geldi :roflol: :roflol:kral faruk sadrazamın şeyi :roflol::roflol::roflol:
prens çarlsss :roflol:
daha neler neler :roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
serpil bizimki ne benim hamıle kalmadan ayva bi göbek var ayva olcak ne olcak :roflol::roflol:
busecan cimcime nihal ebrar ben ve diğer hamiş olmayanlar esmeralda xayşex kumsal sevds entersan bizlerde düz duvar göbekkk hahhahahhhahhahahhahahhhahahhahh restore edilmiş misafir bekleyen göbecikler bizkiler bazıları halendaha restorasyonu devam ediyor :kedi:
:roflol: :roflol: :roflol: kızım gülmekten gözümden yaş geldi :roflol: :roflol:
çok şirin göbeeennnnnn benimkisini görsen korkarsın 6 aylık gibi oldu heheheh kilodan inşşlah vercek önümde 3 AYIM KALDI BOL SOĞAN SUYU FOLİK ASİT HAYT SUYU POLEN BAL YAPCAM ..
busecan benim medsmart test seninkidemi aynı
ya şu netetn ortaklaşa laskya test daha ucuz ayyy bir fikir verin
serpil02507+, birsen29, cimcimes53, ebrar42, hpt_honey, Mısra+, nhlkpr+, sezen10+ akşama bana gelin size kadayıf dolması ikram edeyim kızlar
kızlar sabah k.k dan uyarı gelmiş okudunuz dime ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?