Pissssssssssler sölemeyin özel yiyecekleriklava:
?????Sayın Üyeler,
Sitemizde açılan tüm topikler her üyeye açıktır,her üye bütün topiklere girme,okuma ve yorum yazma hakkına sahiptir.
Yalnız belli başlı kurallarımız vardır,yorumlarda hakaret,saygısızlık,ikili tartışma yapılamaz.
Genel ahlaka aykırı küfürlü yazı, argo kabul edilen yazılar, hakaret benzeri yazılar yazılamaz. Aynı şekilde, başka bir forum katılımcısını yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici yazı yazılamaz.
Bu tür yorumlar yasaktır ve uyarı alma sebebidir.
Bu sebeple lütfen başka kullanıcılarla ilgili olumsuz yazılar yazmayınız,topiğinizi açılış amacına yönelik olarak kullanınız.
Saygılarımla,
Kadınlar Kulübü
kızlar sabah k.k dan uyarı gelmiş okudunuz dime ?
aslında dijital var 35 küsür onu al daha ii dimi
Cinsel Sağlık Ürünleri - Ovülasyon Gebelik Menapoz Testleri - Farmasağlık
serpil02507+, birsen29, cimcimes53, ebrar42, hpt_honey, Mısra+, nhlkpr+, sezen10+ akşama bana gelin size kadayıf dolması ikram edeyim kızlar
Hımmmmmmmmmmm birileri birilerini şikayet etmiş dimek.
Acep diğer cepheyede gönderildi mi bu?
nasıl iyi oldu dedin anlamadım bizi uyarmışlar biri şikayet etmiş ben öyle anladım canım ??patdon o gebelişkmişş
ovulasyon 109 tl dijıtal yuhkaydirigubbakcemile3
nihal evet ii oldu uyarı ohh
mısra gece gönderilmiş sabah karşımıza çıktı ilk saylarda yani bugünün ilk sayfası
bende yeni gördüm o yazıyı ....
Hımmmmmmmmmmm birileri birilerini şikayet etmiş dimek.
Acep diğer cepheyede gönderildi mi bu?
bakarızzz :1ninca: bugünün ilk sayfalarına hemn acan yollayalımm tizzz sefere çıkılsınnnn :roflol:
patdon o gebelişkmişş
ovulasyon 109 tl dijıtal yuhkaydirigubbakcemile3
nihal evet ii oldu uyarı ohh
bakarızzz :1ninca: bugünün ilk sayfalarına hemn acan yollayalımm tizzz sefere çıkılsınnnn :roflol:
evet gece ben bi ara girmiştim o nick i görmüştüm ama kimse yoktu çıktım sabah gördüm sonra yazılanı benden sonra yazılmış demekki :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?