:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
serpil aslında mantıklı her ay 25 tl nereye kadar vercez kaydirigubbakcemile3
süpersiniz kızlar vallhii mısra bir halay çekemedik ya yanarım ona yanarımm
busecan senin kral farukk öldürecek beni gülmekten
cimcime aslında bir kere para kıyacağız sonrası rahat olucak değilmi ??
entersan hoşgeldin durumlar nasıl
ebraraım b ugünlerde siyah kemeri askıya alalım .))) ama çok canımzı sıkılırsa kral faruğun icabına bakalım
nihal haklı buse ara bakalım bir adım git bakalım oda koşar sna hem bugün önemli bi gün senin için küs durma çift çizgiyi görürüsen bayanssulusmile
ebraraım b ugünlerde siyah kemeri askıya alalım .))) ama çok canımzı sıkılırsa kral faruğun icabına bakalım
ya bende ugrasmak istemiyom oyle olc cifti yakalarsan hurrrrraaa calis:hulya:...ay iyice karisiyom ben:bbo::bbo: ,,ama siz yapin kizlar
:roflol::roflol::roflol:tamam canım benim kemerler hep hazır her an çıkarabilirz kral prens farketmez uygularız :1ninca: guclubacismile
öle tabi kızlar ama şimdi tekrar bakınıyodumda 7 adet falan yazıyo digitalde galiba içindeki bişeyin değişmesi gerekiyo CADIARZUCADIARZUCADIARZU
ay dimi bide o var offf :roflol::roflol:
off valla bananee aramıycam evde hesaplaşırız kaydirigubbakcemile3
hepde yumurtalarımın zamanına denk :roflol::roflol:
ah ben kralı ne yapcam serpill ninjalar hazırlanın kaydirigubbakcemile3
valla koltuğunumu kırcazzz başka bi yerinimi bilemem
hazırlanın nınjalar göreve enişetenizin bi taraflarını kırmaya :roflol::roflol:
vallahi bu testler bu konuda işe yarıyor hurrra aa açalıştınmı bazan öööööööööööö geliyor ben geçmişte öyle çalışmıştım birabnn ne oluyoruz dedimm heyecanı kaybediyoruz
busecan heryerini kıralım tek bir yerini kırmayalımm:roflol::roflol::roflol:
bence eve bırakma hasap kitap uzun sürer şimdi adam yorulur sonra :roflol: :roflol:
:roflol::roflol::roflol:
ewt 7 tane diyo onda da ne iş oo a.s
busecan testi uygula baktın çiftçizgii bebek için sık dişini canım cicim kralım cariyenimm faan filan yappp .))))))))))))))))))))))))))) işimizii görelim sonra kırarraız onun malum yerlerini honeyin dedği gibi kesip balkondan atarız
cimcime valalhii oda işe yaramz 7 tane nekii ya şu ucuz olanlardan alalım 50 atne varmış ya iç.inde
test çubuğu içne konan bişey şeker ölçme aletlerinde varya onun gibi heralde ama o çubuklar kaç para acaba ???
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy delirdim gülmekten tamam serpoş ben önce test yapayım bakayım sonuca göre cilveleşirim :roflol::roflol::roflol::roflol:
değilse görür oo :roflol::roflol:
busee sen hamile kal biz kızlar topalnır ebarra siyah kuşağını takar topluca keser balkondan aşağı atarız rahat ol bu konuda a
busecan testi uygula baktın çiftçizgii bebek için sık dişini canım cicim kralım cariyenimm faan filan yappp .))))))))))))))))))))))))))) işimizii görelim sonra kırarraız onun malum yerlerini honeyin dedği gibi kesip balkondan atarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?