busecan o karşım yumurta geliştirtiyor erken çatlama olabilr doğru ateşine göre çatladı ama sen boş bırakma bebeğim bende yumurta büyünce baskı yapıyor sancılanıyorum sabah kıvrandımdurdumm bende hep sancı oluyor buda iyiye işaretmiş canım ama ne zaman yumurtlayacağımı bilemiyorum 2 testim kaldı işte bugün yapıcam tekarar bakalım ne çıkacak ben yine karamsar olmaya başladımnedense arakadşımın eşi için hayıt tohumunu yazdım msn den arkadşımda eşim hamile demezmii şok oldum tataldeydiler tatail yaramış sevindim ama birtuhaf oldumm nedense offfff alalhım içime kötülük fesatlık verme ne olur:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
busecan o karşım yumurta geliştirtiyor erken çatlama olabilr doğru ateşine göre çatladı ama sen boş bırakma bebeğim bende yumurta büyünce baskı yapıyor sancılanıyorum sabah kıvrandımdurdumm bende hep sancı oluyor buda iyiye işaretmiş canım ama ne zaman yumurtlayacağımı bilemiyorum 2 testim kaldı işte bugün yapıcam tekarar bakalım ne çıkacak ben yine karamsar olmaya başladımnedense arakadşımın eşi için hayıt tohumunu yazdım msn den arkadşımda eşim hamile demezmii şok oldum tataldeydiler tatail yaramış sevindim ama birtuhaf oldumm nedense offfff alalhım içime kötülük fesatlık verme ne olur:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
tmm serpil yola devam gün aşırı 20. güne kadar
aa serpil ne oluyo lütfen üzülme ama ne olurr inş seninde olcak bitanemmm
bence sende tatılde yapıp gelcen kaydirigubbakcemile3 uzun tatıl sonuçta tamda regl bitimi bak herşeyi şimdiden hazırla unutmak yok
ohh rahat kafa yat kalk yap aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
sakın ama sakın ihmal etme yappp bence seninde en kısa zamanda bebişin olcakk inancımızı allaha olan inancımızı unutmayalım mucizeler yaratan rabbim inş bizleride mutlu etcek ama güzel şeyler düşün herkesde her bitki aynı tesiri yapmayabilir bence
ilaç gibi herkesde aynı etki yapmıyo ve yan etkilerini düşün bence onungibi sende de regl düzenledi ve inş yakında olacak
tatıl için malzemeleri şimdien ufak çanta yap hazırla ok cnm aklinialirimsmile
Nbr ciciler?
Ben nöbetten çıktım test sonuçlarımı almak üzere hastaneye gittim oradan da sağlık ocağında beni takip eden ebeye uğradım.İkili test sonucun normal görünüyor dedi.
TSH ım da epeyce düşmüş şükür.Dr ma sonucu göstermek için gidecektim ama tansiyonum çok düşüktü kendimi iyi hissetmediğim için gitmedim.Öğleden sonra gitmeye çalışacağım.
Duşumu aldım,makineye çamaşır attım,bamyaları yıkayıp salona getirdim birazdan temizlemeye başlayacağım.Size bakmadan edemedim :)))
tamam canım öyle yapayımm :)))
Nbr ciciler?
Ben nöbetten çıktım test sonuçlarımı almak üzere hastaneye gittim oradan da sağlık ocağında beni takip eden ebeye uğradım.İkili test sonucun normal görünüyor dedi.
TSH ım da epeyce düşmüş şükür.Dr ma sonucu göstermek için gidecektim ama tansiyonum çok düşüktü kendimi iyi hissetmediğim için gitmedim.Öğleden sonra gitmeye çalışacağım.
Duşumu aldım,makineye çamaşır attım,bamyaları yıkayıp salona getirdim birazdan temizlemeye başlayacağım.Size bakmadan edemedim :)))
günaydın kızlar günaydın mısra
nasılsın canım erkencisin herzamanki gibi:))
kız az kaldı cinsiyetinin belli olmasına
benim 13. haftada demişti erkek diye
kontrole ne zaman gideceksin
kızlar fazla giremez oldum işler iyice
yoğunlaştı kaldı 1 ay denetime
çalışmalar son hız devam
hepinizi çok özledim öptm kocaman
canlarım günaydınn
mısra nöbetin biiti galiba şuan benim ofiste şıpışıpır terliyorum bu ne biçim ne ya ödürdü bizi
gittim saat 7 ye kadar aramadı kral faruk
otobüste mahvoldum her zaman alır benide arabayı sattı yeni alcak neyse
otobüste aradı açmadım kaydirigubbakcemile3
eve geldim surat on kantar bende hiç tın yattım geldi yanıma kedi gibi sıranışıyo
ben yüz vermedim
kalk yemeğe dışarı gidelim dedi gitmedim evde ne bulduysa yedi bende öyle kaydirigubbakcemile3:umursamaz:
sonra dayanamadı geldi bende balkonda ağladım ağlıycam kaydirigubbakcemile3
sonra çekti içeri aklinialirimsmile çalışma aklinialirimsmile
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende iyiyim canım
güzeldi yemeklerin hepsi zemuszemus yeni yapılmıştı kaydirigubbakcemile3
çorba
yaprak sarması
pilav
tavuk
börek
salata-karpuz -yoğurt
irmik helvası
vişneli hoşaf
gunaydin kizlar nasilsiniza.s.
cimcime canım haklsın çalışmalara devam yaradana kalmış bişi ama bazn sanki yorulduğumu hiisediyorum ben her yumurtlama döneminde bu sendurumu yaşıyorum millet adet döneminde yaşar ben yumurtlam döneminde :gitme::gitme:
Canım bu pazartesi gittim dr a cinsiyetini göremedi,yarın veya önümüzdeki pazartesi ikili testimi göstermek için gideceğim tekrar rica edeyim ultrason için.Erkek bebekler çok daha erken belli oluyormuş bu arada
Ben şemsiyeyle gittim geldim hastaneye gerçekten çokkkk sıcakk
Denizede gidemedim daha çatlayacağım,yarın sabah kesin gideceğim yetti gari :)))))
Biz kadınlardan korkulur valla:)))
Offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff sarmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,börekkkkkkkkkkkkkkkkkkkk,helvaaaaaaaaaaa bayılırımcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
İnşallah kızdır cnm
busecann rabbim kabul etsin okumanı oku canımm evet şelerden kayanaklanıyor bu sendurum bu gerçek yanii
mısracım evet sabah git denize bende akşam istedim ama yorgundumm uyudummm
entresan iyimiisn canım
cimcime acayip uykum var benim uyudum uyuyacağımm
fataooo inşallhh ttaail dönüşü hamile olur inşalalhhhhhhhhhhhhhhhhh
ebararımm belliki yoğunsun kuzu
duab sende katıl aramıza
busecann rabbim kabul etsin okumanı oku canımm evet şelerden kayanaklanıyor bu sendurum bu gerçek yanii
mısracım evet sabah git denize bende akşam istedim ama yorgundumm uyudummm
entresan iyimiisn canım
cimcime acayip uykum var benim uyudum uyuyacağımm
fataooo inşallhh ttaail dönüşü hamile olur inşalalhhhhhhhhhhhhhhhhh
ebararımm belliki yoğunsun kuzu
duab sende katıl aramıza
inşşşşşşşşşşşşşşşşİnşallah kızdır cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?