Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

aminn canımmm
sen devam et çalışmalarına sende tatile gidecen bak içini ferah tut rabbim güldürecek yüzünü merak etme ...

Nbr ciciler?
Ben nöbetten çıktım test sonuçlarımı almak üzere hastaneye gittim oradan da sağlık ocağında beni takip eden ebeye uğradım.İkili test sonucun normal görünüyor dedi.
TSH ım da epeyce düşmüş şükür.Dr ma sonucu göstermek için gidecektim ama tansiyonum çok düşüktü kendimi iyi hissetmediğim için gitmedim.Öğleden sonra gitmeye çalışacağım.

Duşumu aldım,makineye çamaşır attım,bamyaları yıkayıp salona getirdim birazdan temizlemeye başlayacağım.Size bakmadan edemedim :)))

tmm serpil yola devam gün aşırı 20. güne kadar

aa serpil ne oluyo lütfen üzülme ama ne olurr inş seninde olcak bitanemmm
bence sende tatılde yapıp gelcen kaydirigubbakcemile3 uzun tatıl sonuçta tamda regl bitimi bak herşeyi şimdiden hazırla unutmak yok
ohh rahat kafa yat kalk yap aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
sakın ama sakın ihmal etme yappp bence seninde en kısa zamanda bebişin olcakk inancımızı allaha olan inancımızı unutmayalım mucizeler yaratan rabbim inş bizleride mutlu etcek ama güzel şeyler düşün herkesde her bitki aynı tesiri yapmayabilir bence
ilaç gibi herkesde aynı etki yapmıyo ve yan etkilerini düşün bence onungibi sende de regl düzenledi ve inş yakında olacak
tatıl için malzemeleri şimdien ufak çanta yap hazırla ok cnm aklinialirimsmile

tamam canım öyle yapayımm :)))

hoşgeldin canım testlerin güzel çıktıoğına sevindim bu havada dışarı çıkmak işkence zaten mısra

cimcime canım haklsın çalışmalara devam yaradana kalmış bişi ama bazn sanki yorulduğumu hiisediyorum ben her yumurtlama döneminde bu sendurumu yaşıyorum millet adet döneminde yaşar ben yumurtlam döneminde :gitme::gitme:

tamam canım öyle yapayımm :)))

ohh tamam üzme kendini durduk yere ok cnm

maşallahh mısra test sonucun güzel çıkmış gözün aydın cnm opuyorumnanaktan

kızlar sabah bnyo yaptım abdestliyim hala 1 kenzül arş okudum
okumaya devam etcem inş
ebrar eklersin cnm opuyorumnanaktan

Canım bu pazartesi gittim dr a cinsiyetini göremedi,yarın veya önümüzdeki pazartesi ikili testimi göstermek için gideceğim tekrar rica edeyim ultrason için.Erkek bebekler çok daha erken belli oluyormuş bu arada

canlarım günaydınn

mısra nöbetin biiti galiba şuan benim ofiste şıpışıpır terliyorum bu ne biçim ne ya ödürdü bizi

Ben şemsiyeyle gittim geldim hastaneye gerçekten çokkkk sıcakk
Denizede gidemedim daha çatlayacağım,yarın sabah kesin gideceğim yetti gari :)))))

Biz kadınlardan korkulur valla:)))
bende iyiyim canım

güzeldi yemeklerin hepsi zemuszemus yeni yapılmıştı kaydirigubbakcemile3

çorba
yaprak sarması
pilav
tavuk
börek
salata-karpuz -yoğurt
irmik helvası
vişneli hoşaf

Offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff sarmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,börekkkkkkkkkkkkkkkkkkkk,helvaaaaaaaaaaa bayılırımcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

gunaydin kizlar nasilsiniza.s.

günaydın cnmmm nasılsın

canım benim eşlerimizin sayesinde yaşıyoruz sendromları inş herşey tatılden sonra düzene yoluna gircek sıkma canını ne olurrropuyorumnanaktan

evet korksunlar kadınlardan öcüüüükaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

mısra yoksa kızmı ayyyy ne güzel ne cici opuyorumnanaktan

busecann rabbim kabul etsin okumanı oku canımm evet şelerden kayanaklanıyor bu sendurum bu gerçek yanii

mısracım evet sabah git denize bende akşam istedim ama yorgundumm uyudummm

entresan iyimiisn canım

cimcime acayip uykum var benim uyudum uyuyacağımm

fataooo inşallhh ttaail dönüşü hamile olur inşalalhhhhhhhhhhhhhhhhh
ebararımm belliki yoğunsun kuzu

duab sende katıl aramıza

valla canım bende aynı durumdayım uyumak istiyorummmm :))))))

cimcime sıcaklardan öleceğiz uykusuzluğumuz ondan

entersan evet ben okdum ateş topiğinde canım inşallhhh pozitif görür kızlar

amin cnm hepimiz için okuyoruzzz inş rabbim kabul eder

İnşallah kızdır cnm
inşşşşşşşşşşşşşşşş

duba sen niye katılmıyorsun bakıyorsun çıkıyrosun cnm gel hoşgeldin a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…