Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kumsal fatoşş tatailde canım inşallhh bu tatil ona yarar bardak işi çok iyi sonra birde yakı yap kumsalım inşallahh bu mübarek günlerin hurmetine rabbimmm tezzamanda verir meleğini birtanemmm

kumsal fatoşş tatailde canım inşallhh bu tatil ona yarar bardak işi çok iyi sonra birde yakı yap kumsalım inşallahh bu mübarek günlerin hurmetine rabbimmm tezzamanda verir meleğini birtanemmm

inş fatoş süprizle gelirrr

busecan sabah test yapmayın diyor testekii bölüm öğleden sonra yapın diyor evet bence yalnış yapmışsın canımm

nasıl yanlış yaptım bilmiyorumkismile
şimdi saat kaçta yapayım
sabah10-akşam 20.00 arası diyo valla sabah 10 da yapılan testler ii miş yapılan araştımaya göre
ne zaman yapayım serpil şimdi ben bilmiyorumkismile

kumsalcım süper bardak işi olmuş inş seninde vesilen o olur bebğin gelir cnm ama ümit kesmek yok olmazsa bi daha kı aya tekrarlarız opuyorumnanaktan
bende yakı yaptımmm inşş faydasını görürüzzzemuszemus

günaydın serpilim iyiyiz çok şükür bin şükür
bugün öğlen yazlığa gideceğiz yine bol bol yüzeceğiz inşallah..

canım benim evet en güzel sporu yapıyorsun canım güzelce yüz inşallah doğumun çok rahat geçer aminn bugün dua edeceğiz hepimize birtanemm tadını çıkartın yazlığın

kumsal inşallhhh tez zamöanda bizede yaradan versin

busecan öğleden sonra yap diyeceğimm ama sanki ateşine göre yumurtan çatladıı

sezeninmmm karpuuzmuza iyi bak

cimcime loveli muhteşem bir hamileidr hiç bıkmadan herkese yardıum ediyor

tamam canım merak ettim bende göremeyince inşallah bebişinle döner:Saruboceq:
evet bencede iyi oldu serpilim bu yakıyı ne zaman yapsam acaba bir fikriniz varmı
aminn inşallah inşallah hepimize canım benimopuyorumnanaktan
canım baksana yapmadığımız kalmıyor rabbim hayırlısyla bizede nasip eder inşallah anneliği allahım şu mübarek günlerde hepimizi sevindirsin ne zman yapıştırdın sen yakıyı adet bitmimi yımurtlama dönemimi

yanı yapmıyım mı diyosun??? bekliyim belki ikinci yumurtalama olur çalışmalardan kaçırmamışımdır inşşş yaabilmiyorumkismile

evet loveli hiç bıkmadan terslemeden yılmadan cvp veriyo maşallahh allah razı olsun ondan

kumsalcım bence yakıyı bardak olayından sonra yap çünkü senin yumurtlaman ne zaman zor buluyoruz yanii genelde geç yumurtluyorsun bence bardak işi bitince 2 gün yakı yapıştır sonra zaten ateş ölçüyorsun ya birde yumurtlamana yakın yapıştır ben sana onu tavsiye edrim bebebğim rabbimmmm kurban olayım Alalha inşallhhhhhhhhh vesilen olur senin hamile kalmanı çok istiyorum tabbikii bütün kızlarınnn da

valla kumsalcım entersan oldu ben 9. gün yumurtladım sanırım ama akıntım uzayan gelmedi daha kasık ağrım oldu akıntım var ama
ateşe göre 9.gün bende dün çalışma sonrası yapııştırdı eşim sabah banyo tekrar aynısını yapıştırdık yumurtalarıda çatlatıyomuş ya tutunmasını sağlıyomuş inş bizede vesile olur
bal tarçın çörek otu yedim acaba diyorum omu erken yaptı oda yumurta geliştirip arttırıyomuş bakalım 16. güne kadar ne olcak belkide ikincimi olcak 16. gün bakcaz bakalım neler olcak bende merak ettim valla

canım çalışmaların gayet iyi giidyor bu testerde bu ay deneme zaten sen devam et çalışmaya bebeğim inşallhh ben bbu ay senden umutluyum rabbim yüzünün güldrsün

saol canım iyiyiz valla ne olsun seni sormalı

canım çalışmaların gayet iyi giidyor bu testerde bu ay deneme zaten sen devam et çalışmaya bebeğim inşallhh ben bbu ay senden umutluyum rabbim yüzünün güldrsün

bilmemki serpil inş umudumuz gerçekleşirr allah inş herkselere umut versin ve yaşatsın inşş cuma mübarek günü dünya üzerinde hangi anne adayı evlat hasretiyle tutuşan isteyen herkese hayırlı sağlıklı bebekler güzel soylar nasıp etsin inşşşş aminnnnnnnn

ya kızlar ben arkadşımı kıskandım galiba sankii kıskandım bu duyguya ilk defa kapıldımbilmiyorumkismilebilmiyorumkismileohaoldumsmile kendime inanamıyorumm

busecan o karşım yumurta geliştirtiyor erken çatlama olabilr doğru ateşine göre çatladı ama sen boş bırakma bebeğim bende yumurta büyünce baskı yapıyor sancılanıyorum sabah kıvrandımdurdumm bende hep sancı oluyor buda iyiye işaretmiş canım ama ne zaman yumurtlayacağımı bilemiyorum 2 testim kaldı işte bugün yapıcam tekarar bakalım ne çıkacak ben yine karamsar olmaya başladım nedense arakadşımın eşi için hayıt tohumunu yazdım msn den arkadşımda eşim hamile demezmii şok oldum tataldeydiler tatail yaramış sevindim ama birtuhaf oldumm nedense offfff alalhım içime kötülük fesatlık verme ne olur:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…