günaydın kızlar nasılsınız hepinize hayırlı cumalar
serpilim günaydın canım nasılsın bugün son gün inşallah soruzsuz bir gün olur serpilim inşallah en kısa zamanda yeniden araba alırsın hayırlısıyla rabbim sağlık versin
kızlar ben çok uykusuzum ya gözümü kapattığım anda gidiyorum
dün adetim bitti ve annem belime bardak yaptı bakalım bu ay ne olucak iki kere daha yapıcaz hayırlsıyla bebişme vesile olur inşallah bu günlerin hürmetine hepimiz güzel hbaerler alırız inşalah kızlar
ebrarcım nasılsın canım
cimcime nasılsın
mısracım göbüşün çok tatlı maşallah nasılda büyümüş miniğin allah nazarlardn saklasın
busecim nasılsın canım
nihalim nasılsın
kılar fatoş nerde ya göremedim onu ne zamandır
günaydın serpilim iyiyiz çok şükür bin şükürsezenim uğurlu hamişim karpuuzmuz tatatlanmıştır inşallhh kucuuğumuz iyiidir annesi
kumsal fatoşş tatailde canım inşallhh bu tatil ona yarar bardak işi çok iyi sonra birde yakı yap kumsalım inşallahh bu mübarek günlerin hurmetine rabbimmm tezzamanda verir meleğini birtanemmm
busecan sabah test yapmayın diyor testekii bölüm öğleden sonra yapın diyor evet bence yalnış yapmışsın canımm
kızlar şimdii arkadşımla yazıştım ikinci bebeği istiyorlardı 1 yıldır olammaıştıı tataile çıkmışlardıı eşi hamile düşünün tatail çok insana yarıyor
cimcime loveli sana yorum yazmış gün aşırı çalışman lazımmış canım ona göre
günaydın serpilim iyiyiz çok şükür bin şükür
bugün öğlen yazlığa gideceğiz yine bol bol yüzeceğiz inşallah..
tamam canım merak ettim bende göremeyince inşallah bebişinle döner:Saruboceq:kumsal fatoşş tatailde canım inşallhh bu tatil ona yarar bardak işi çok iyi sonra birde yakı yap kumsalım inşallahh bu mübarek günlerin hurmetine rabbimmm tezzamanda verir meleğini birtanemmm
canım baksana yapmadığımız kalmıyor rabbim hayırlısyla bizede nasip eder inşallah anneliği allahım şu mübarek günlerde hepimizi sevindirsin ne zman yapıştırdın sen yakıyı adet bitmimi yımurtlama dönemimiinş fatoş süprizle gelirrr
nasıl yanlış yaptım bilmiyorumkismile
şimdi saat kaçta yapayım
sabah10-akşam 20.00 arası diyo valla sabah 10 da yapılan testler ii miş yapılan araştımaya göre
ne zaman yapayım serpil şimdi ben bilmiyorumkismile
kumsalcım süper bardak işi olmuş inş seninde vesilen o olur bebğin gelir cnm ama ümit kesmek yok olmazsa bi daha kı aya tekrarlarız opuyorumnanaktan
bende yakı yaptımmm inşş faydasını görürüzzzemuszemus
kumsal inşallhhh tez zamöanda bizede yaradan versin
busecan öğleden sonra yap diyeceğimm ama sanki ateşine göre yumurtan çatladıı
sezeninmmm karpuuzmuza iyi bak
cimcime loveli muhteşem bir hamileidr hiç bıkmadan herkese yardıum ediyor
tamam canım merak ettim bende göremeyince inşallah bebişinle döner:Saruboceq:
evet bencede iyi oldu serpilim bu yakıyı ne zaman yapsam acaba bir fikriniz varmı
aminn inşallah inşallah hepimize canım benimopuyorumnanaktan
canım baksana yapmadığımız kalmıyor rabbim hayırlısyla bizede nasip eder inşallah anneliği allahım şu mübarek günlerde hepimizi sevindirsin ne zman yapıştırdın sen yakıyı adet bitmimi yımurtlama dönemimi
yanı yapmıyım mı diyosun??? bekliyim belki ikinci yumurtalama olur çalışmalardan kaçırmamışımdır inşşş yaabilmiyorumkismile
evet loveli hiç bıkmadan terslemeden yılmadan cvp veriyo maşallahh allah razı olsun ondan
günaydın kızlar nasılsınız hepinize hayırlı cumalar
serpilim günaydın canım nasılsın bugün son gün inşallah soruzsuz bir gün olur serpilim inşallah en kısa zamanda yeniden araba alırsın hayırlısıyla rabbim sağlık versin
kızlar ben çok uykusuzum ya gözümü kapattığım anda gidiyorum
dün adetim bitti ve annem belime bardak yaptı bakalım bu ay ne olucak iki kere daha yapıcaz hayırlsıyla bebişme vesile olur inşallah bu günlerin hürmetine hepimiz güzel hbaerler alırız inşalah kızlar
ebrarcım nasılsın canım
cimcime nasılsın
mısracım göbüşün çok tatlı maşallah nasılda büyümüş miniğin allah nazarlardn saklasın
busecim nasılsın canım
nihalim nasılsın
kılar fatoş nerde ya göremedim onu ne zamandır
canım çalışmaların gayet iyi giidyor bu testerde bu ay deneme zaten sen devam et çalışmaya bebeğim inşallhh ben bbu ay senden umutluyum rabbim yüzünün güldrsün
ya kızlar ben arkadşımı kıskandım galiba sankii kıskandım bu duyguya ilk defa kapıldımbilmiyorumkismilebilmiyorumkismileohaoldumsmile kendime inanamıyorumm
kumsal inşallhhh tez zamöanda bizede yaradan versin
busecan öğleden sonra yap diyeceğimm ama sanki ateşine göre yumurtan çatladıı
sezeninmmm karpuuzmuza iyi bak
cimcime loveli muhteşem bir hamileidr hiç bıkmadan herkese yardıum ediyor
valla kumsalcım entersan oldu ben 9. gün yumurtladım sanırımama akıntım uzayan gelmedi daha kasık ağrım oldu akıntım var ama
ateşe göre 9.gün bende dün çalışma sonrası yapııştırdı eşim sabah banyo tekrar aynısını yapıştırdık yumurtalarıda çatlatıyomuş ya tutunmasını sağlıyomuş inş bizede vesile olur
bal tarçın çörek otu yedim acaba diyorum omu erken yaptı oda yumurta geliştirip arttırıyomuş bakalım 16. güne kadar ne olcak belkide ikincimi olcak 16. günbakcaz bakalım neler olcak bende merak ettim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?