ii bakalım neyse bak çektiğin mesaj işe yaramış yinede demekki :)))))))
allah bozmasın aranızı ...
amin cnm hiçbirimizi
kız yok karnı şişmişte dün yorgunmuştaaa
bundan sonra çok yemek yok ona :roflol::roflol::roflol:
bak dün yemedi yemek yok çalışma var :roflol::roflol:
:))) adamı yemekten şişir sen yok börekler bilmem ne sonrada adam hareket edemesin sende kız ona :)) azar azar sık sık yiyin arada çalımalar olsun :)))))
günaydın şekerlerrrr nasılsınız ?
ii şeker sennn ??? dünki ziyafet nasıldı
evvelsi gün yemeklermmiymiş kaydirigubbakcemile3
cnm günaydınnn
evet silik çıktı gene ya alah allah kaydirigubbakcemile3
acaba 11. gün bugün şimdi yanımnda sabah 10 da yapın diyo saat 10 da tekrarlıycam
yakı yaptım dün çalışma oldu da aklinialirimsmile aman yakıyo ama o kadar da değil mışıl mışıl uyudum valla
banyo yaptım sabah tekrar taktık aynısını şu an gene takılı yakıyo ama olsun değer inş faydası olur 2 tane daha alcam 2 sefer daha yapıyım kaydirigubbakcemile3
günaydın şekerlerrrr nasılsınız ?
gittim saat 7 ye kadar aramadı kral faruk
otobüste mahvoldum her zaman alır benide arabayı sattı yeni alcak neyse
otobüste aradı açmadım kaydirigubbakcemile3
eve geldim surat on kantar bende hiç tın yattım geldi yanıma kedi gibi sıranışıyo
ben yüz vermedim
kalk yemeğe dışarı gidelim dedi gitmedim evde ne bulduysa yedi bende öyle kaydirigubbakcemile3:umursamaz:
sonra dayanamadı geldi bende balkonda ağladım ağlıycam kaydirigubbakcemile3
sonra çekti içeri aklinialirimsmile çalışma aklinialirimsmile
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
günaydın canımmmm kocaman mucuxsempatiksalakcinniopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
serpil02507+, cimcimes53, ebrar42, kumsal+ canlarım ben iyim nem fazla haftanın son iş günü idare ediyoruz sabah ofis kalabalıktı yazamadım aslında tapuda olamma lazım ama nasıl gideceğim onuda bilmiyorum arabsızlık işkence bakalım inşallhh kısa zamanda tekarar araba alırım ama en az 2 ay imkansız(((
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis çok tattalıısn ya çokkkkkkkkk:lepi::lepi::lepi:
serpil02507+, cimcimes53, ebrar42, kumsal+ canlarım ben iyim nem fazla haftanın son iş günü idare ediyoruz sabah ofis kalabalıktı yazamadım aslında tapuda olamma lazım ama nasıl gideceğim onuda bilmiyorum arabsızlık işkence bakalım inşallhh kısa zamanda tekarar araba alırım ama en az 2 ay imkansız(((
canım tablona göre yumurtan çatlamış hadi yakaldın canım benim silk çıkmasını kafana takmam silk çıkıncada yumurtlama oluyormuş ama sen çlaışmakra devam et canım 4 saat wc gitmiyorsun en az 2 saat sıvı almadan yapıyorsun ben bugün yapıcam testi bakklım bugün ne çıkacak
bende iyiyim canım
güzeldi yemeklerin hepsi zemuszemus yeni yapılmıştı kaydirigubbakcemile3
çorba
yaprak sarması
pilav
tavuk
börek
salata-karpuz -yoğurt
irmik helvası
vişneli hoşaf
busecan 4 saat wc yok 2 saat hiç sıvı yok aksi takdirde test negatif çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?