Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ii bakalım neyse bak çektiğin mesaj işe yaramış yinede demekki :)))))))
allah bozmasın aranızı ...

amin cnm hiçbirimizi
kız yok karnı şişmişte dün yorgunmuştaaa
bundan sonra çok yemek yok ona :roflol::roflol::roflol:
bak dün yemedi yemek yok çalışma var :roflol::roflol:

amin cnm hiçbirimizi
kız yok karnı şişmişte dün yorgunmuştaaa
bundan sonra çok yemek yok ona :roflol::roflol::roflol:
bak dün yemedi yemek yok çalışma var :roflol::roflol:

:))) adamı yemekten şişir sen yok börekler bilmem ne sonrada adam hareket edemesin sende kız ona :)) azar azar sık sık yiyin arada çalımalar olsun :)))))

:))) adamı yemekten şişir sen yok börekler bilmem ne sonrada adam hareket edemesin sende kız ona :)) azar azar sık sık yiyin arada çalımalar olsun :)))))

ewtt kız hemen yiyo herşeyi ben napıyımm sonra sodaya dayanıyo kaydirigubbakcemile3
bencede çalışmalar olmalı aklinialirimsmile:roflol:

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
busecan35, cimcimes53, ebrar42+, kumsal+, serpil02507+

kızlarrr naberrropuyorumnanaktan

ii şeker sennn ??? dünki ziyafet nasıldı
evvelsi gün yemeklermmiymiş kaydirigubbakcemile3

bende iyiyim canım

güzeldi yemeklerin hepsi zemuszemus yeni yapılmıştı kaydirigubbakcemile3

çorba
yaprak sarması
pilav
tavuk
börek
salata-karpuz -yoğurt
irmik helvası
vişneli hoşaf

canım tablona göre yumurtan çatlamış hadi yakaldın canım benim silk çıkmasını kafana takmam silk çıkıncada yumurtlama oluyormuş ama sen çlaışmakra devam et canım 4 saat wc gitmiyorsun en az 2 saat sıvı almadan yapıyorsun ben bugün yapıcam testi bakklım bugün ne çıkacak

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis çok tattalıısn ya çokkkkkkkkk:lepi::lepi::lepi:

serpil02507+, cimcimes53, ebrar42, kumsal+ canlarım ben iyim nem fazla haftanın son iş günü idare ediyoruz sabah ofis kalabalıktı yazamadım aslında tapuda olamma lazım ama nasıl gideceğim onuda bilmiyorum arabsızlık işkence bakalım inşallhh kısa zamanda tekarar araba alırım ama en az 2 ay imkansız (((

inş. canım en kısa zmanda tekrarda alırsın Rabbim bereketli bol kazanç versin :Saruboceq::Saruboceq:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis çok tattalıısn ya çokkkkkkkkk:lepi::lepi::lepi:

sendeeeeopuyorumnanaktan

inş en kısa zamanda alırsın cnm opuyorumnanaktan

ben 2 bardak çay içtim bişey olurmu 10 da yapın diyo testi yapmıyımmıbilmiyorumkismile

ewtt 9. gün olmuş yumurtlama erken oldu bu ay acaba 16. gün tekrar ikincimi olcakkı bilmiyorumkismile

bal tarçın işemi yaradıkı acepppbilmiyorumkismile

bende iyiyim canım

güzeldi yemeklerin hepsi zemuszemus yeni yapılmıştı kaydirigubbakcemile3

çorba
yaprak sarması
pilav
tavuk
börek
salata-karpuz -yoğurt
irmik helvası
vişneli hoşaf

oh oh maşallah daha ne olsun afiyet bal şeker olsunn yarasın topiş bir bebek olsun kaydirigubbakcemile3

kızlar şimdii arkadşımla yazıştım ikinci bebeği istiyorlardı 1 yıldır olammaıştıı tataile çıkmışlardıı eşi hamile düşünün tatail çok insana yarıyor

günaydın kızlar nasılsınız hepinize hayırlı cumalar
serpilim günaydın canım nasılsın bugün son gün inşallah soruzsuz bir gün olur serpilim inşallah en kısa zamanda yeniden araba alırsın hayırlısıyla rabbim sağlık versin
kızlar ben çok uykusuzum ya gözümü kapattığım anda gidiyorum
dün adetim bitti ve annem belime bardak yaptı bakalım bu ay ne olucak iki kere daha yapıcaz hayırlsıyla bebişme vesile olur inşallah bu günlerin hürmetine hepimiz güzel hbaerler alırız inşalah kızlar
ebrarcım nasılsın canım
cimcime nasılsın
mısracım göbüşün çok tatlı maşallah nasılda büyümüş miniğin allah nazarlardn saklasın
busecim nasılsın canım
nihalim nasılsın
kılar fatoş nerde ya göremedim onu ne zamandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…