Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ebararım ellerin dert görmesin bugünküü duamızı rabbim kabul etsin evet bundan sonra okunacaklar yazılsın bugün nihalle busecanın okumuşluğu vardıı

Ey, Rabbim! Gayb ilminle ve halk üzerine kudretinle, hayatı benim için hayırlı gördükçe beni yaşat, ölümü benim için hayırlı gördüğün zaman da beni vefât ettir. Ey Rabbim! Gizlide ve açık da senden haşyetini istiyorum. Rızâ hâlinde de, gadab hâlinde de ihlâs sözünden ayırmamanı istiyorum, fakirlikte de zenginlikte de i’tidâlden ayırmamanı istiyorum. Sen’den tükenmez bir ni’met, kesilmez bir göz ferahlığı (yüzde açıkça görülen neş’e ve huzûr) istiyorum. Sen’den beni kazâna râzı kılmanı, ölümden sonra yaşamanın serinliğini istiyorum. Sen’den yüzüne bakmanın lezzetini; Sana kavuşmanın şevkini istiyorum. Bütün bunları zarar vericinin zararından, saptırıcı bir fitneden uzak olarak vermeni istiyorum. Ey Rabbim! Bizi îmân zîynetiyle süsle, bizi doğru yolda olan hidâyet rehberleri kıl.”

Okuduğunuz sureler ve yaptığınız güzel duaları Rabbim kabul buyursun hepsine yürekten binlerce kere amin.....

kumsal mısra sana menü yazdıı nihal hanımın menüsü bekleniliyor henüz teşrif edemedi sabahata ebarraın dünkü misafirlikteki menü var ahaaa kocapopou hamişde geldii bir menüde o pataltır :)))))

okuduğunuz fetih meryem ve kenzül arşları tekrar yazarsanız ben düzelteyim karışmasın

2 kenzül arş 1 fetih cnm

serpil şimdi yapayım mı testi sence
ovulasyonda bi kıza sordum
dün silikse ve tekrarla aynı saate akşam yap o zamnan dedi eğer silik azaldıysa yumurtlaman bitmiş eğer netleşirse daha yumurtlamamışsın dedi
ateşe göre yumurtladım benbilmiyorumkismile
acaba benim 7,gün yapmam lazımdı dimi testi 24-48 saat gösteriyomuş ya

sağol canım aminnnnn opuyorumnanaktan

:Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hepimizden birtanemmmm hepimizee bundann bu ara fena krizlerdeyimm
ne oldu serpilcim hayırdır ne krizi
mısracım harikasın tam benlik bu menü sağol canımmm
kumsalcım bende mnunu yazayım

yayla çorba

et kavurma

pilav

yunanistan kısırı

göbek salata

irmik tatlısı olabilir

değişik orta meze tarifleri alabilirim kızlarrrr
nihalcim maşalalh sende döktürmüşsün canımm süper

gördüm canım sağolsunlar o kadar güzel şeyler yazdılarki daha çok kafam karıştı -tatlicadiarzu- çok hamarat bu hatunlar yawopuyorumnanaktanseviyom sizi

ebarcım hoşgeldin naıslsın seninde cuman mübarek olsunnn

benim aklımdakileri yazıyım hemen
süzme mercimek çorbası
zeytinyağlı barbunya&zeytinyağlı biber dolması fırın
karnıyarık
pilav cacık
salata
tatlı

serpil02507+, ahsen_81+, cimcimes53, ebrar42, kumsal+, Mısra+, nhlkpr+, sweet_drop, şeker-leblebi yeni arkadaşlar hoşgeldiiler dualarımzıda herkes var herkese rabbim güzel şeyler nasip etsinn

kumnsalım bu kızlar çok marifetlii canım benim bbek kriizm tuutuu

busecan bende 2 tane kalmıştı bugün yapıcam yarın son elimde kalmayacak ( dünkü silkti bendede

bak sen bize bize habarat diyo sende az döktürmemişşin yani tatlı ne yapıcan canım ?

şimdi kafam karıştı ne oldu böyle
ben yumurtlamadım mı yoksa yumurtladım mı yoksa yumurtluyormuyuım kaydirigubbakcemile3

bende de 2 kaldı 12. gün yapıyım 13. gün yapıyım tamam rahata ereyim kaydirigubbakcemile3

yakaladın mı busee

ne oldu şimdi nihal 9. gün yanı ateş düştü 10. gün ateş yükseldi ben 9. gün yaptım silik şimdi daha belirgin 11. gün yapan 29. gün adet günü değilmi
şimdi ne oldu ben anlamadım bilmiyorumkismile
acaba yanlış saatte ölçtüm akşam ları ondan mıkı sabah10,00- akşam 20,00 arası diyo ya kağıtta ben gece 9,30 da yaptım omu yanlış silik çıkarttı kı acep bilmiyorumkismile

slm kızlar nasılsınız herkezin cuması mübarek olsun.dalarınıza canı gönülden ammiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn diyorum.Allah gönüllerinizden geçeni en yakın zamanda versin inşallah.

ooo menüler verilmiş....benimde yarın misafirim var akannehir

çorba -
yaprak sarması
etliekmek
rus salatası
acılı ezme
normal salata
yalancı ekmek kadayıfı ( etimekli ) onu yapıcam

nihalcim rus salatası olabilir ortaya bide dün acılı ezme vardı oda baya iştah açıcı ve renk katmış sofraya deneyebilirwsin ben yarın deneyecem :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…