okuduğunuz fetih meryem ve kenzül arşları tekrar yazarsanız ben düzelteyim karışmasın
bendede o baskı oluyor doktorum yumurtanın büyüdüğünü iyi çalıştığını gösteriyor hiiisetmen çok güzel demişti bu sabah hem belim hek kasıklarım kopuyordu resmen bugünkii testim bakalım ne diyecek nihal sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
sağol canım aminnnnn opuyorumnanaktan
Ey, Rabbim! Gayb ilminle ve halk üzerine kudretinle, hayatı benim için hayırlı gördükçe beni yaşat, ölümü benim için hayırlı gördüğün zaman da beni vefât ettir. Ey Rabbim! Gizlide ve açık da senden haşyetini istiyorum. Rızâ hâlinde de, gadab hâlinde de ihlâs sözünden ayırmamanı istiyorum, fakirlikte de zenginlikte de itidâlden ayırmamanı istiyorum. Senden tükenmez bir nimet, kesilmez bir göz ferahlığı (yüzde açıkça görülen neşe ve huzûr) istiyorum. Senden beni kazâna râzı kılmanı, ölümden sonra yaşamanın serinliğini istiyorum. Senden yüzüne bakmanın lezzetini; Sana kavuşmanın şevkini istiyorum. Bütün bunları zarar vericinin zararından, saptırıcı bir fitneden uzak olarak vermeni istiyorum. Ey Rabbim! Bizi îmân zîynetiyle süsle, bizi doğru yolda olan hidâyet rehberleri kıl.
Okuduğunuz sureler ve yaptığınız güzel duaları Rabbim kabul buyursun hepsine yürekten binlerce kere amin.....
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Ey, Rabbim! Gayb ilminle ve halk üzerine kudretinle, hayatı benim için hayırlı gördükçe beni yaşat, ölümü benim için hayırlı gördüğün zaman da beni vefât ettir. Ey Rabbim! Gizlide ve açık da senden haşyetini istiyorum. Rızâ hâlinde de, gadab hâlinde de ihlâs sözünden ayırmamanı istiyorum, fakirlikte de zenginlikte de i’tidâlden ayırmamanı istiyorum. Sen’den tükenmez bir ni’met, kesilmez bir göz ferahlığı (yüzde açıkça görülen neş’e ve huzûr) istiyorum. Sen’den beni kazâna râzı kılmanı, ölümden sonra yaşamanın serinliğini istiyorum. Sen’den yüzüne bakmanın lezzetini; Sana kavuşmanın şevkini istiyorum. Bütün bunları zarar vericinin zararından, saptırıcı bir fitneden uzak olarak vermeni istiyorum. Ey Rabbim! Bizi îmân zîynetiyle süsle, bizi doğru yolda olan hidâyet rehberleri kıl.”
Okuduğunuz sureler ve yaptığınız güzel duaları Rabbim kabul buyursun hepsine yürekten binlerce kere amin.....
busecim 4 sattw c gitmeidysen yap canım ebnde akşam 4 gibi yapıcamm
ne oldu serpilcim hayırdır ne krizihepimizden birtanemmmmhepimizee bundann bu ara fena krizlerdeyimm
mısracım harikasın tam benlik bu menü sağol canımmmKumsalcım ben yemek davetlerimde soğuk meze,aperatiflere,zeytinyağlılara ağırlık veririm.
Bu iftar sofrası olduğu için çorba şart görünüyor.
En güzel hangi çorbayı yapıyorsan yine onu yap.
Örn;
Domates çorbası (benim tercihim olurdu)
Şehriye çorbası
Yayla çorbası
Mercimekçorbası
Tarhana çorbası
Sonra;
-Közlenmiş patlıcan ve kırmızı biber salatası
Veya şakşuka(karışık kızartma bol domates-sarımsak soslu)
-Zeytinyağlı fasülye
-Zeytinyağlı biber dolması
-Gavurdağı salatası(Bildiğin domates salatasına sumak-nar ekşisi ve ceviz ekleyeceksin)
-Tavuk sote (mantarda ekleyebilirsin içine)
İrmikli tatlı
Tabi ben misafirlerini tanımadığım için kafadan bir menü yazdım,et severlerse et yemeği,şerbetli tatlı severlerse öyle bir tatlı belirleyebiliriz cnm
nihalcim maşalalh sende döktürmüşsün canımm süperkumsalcım bende mnunu yazayım
yayla çorba
et kavurma
pilav
yunanistan kısırı
göbek salata
irmik tatlısı olabilir
değişik orta meze tarifleri alabilirim kızlarrrr
kumsal mısra sana menü yazdıı nihal hanımın menüsü bekleniliyor henüz teşrif edemedi sabahata ebarraın dünkü misafirlikteki menü var ahaaa kocapopou hamişde geldii bir menüde o pataltır :)))))
bak sen bize bize habarat diyo sende az döktürmemişşin yani tatlı ne yapıcan canım ?ebarcım hoşgeldin naıslsın seninde cuman mübarek olsunnn
benim aklımdakileri yazıyım hemen
süzme mercimek çorbası
zeytinyağlı barbunya&zeytinyağlı biber dolması fırın
karnıyarık
pilav cacık
salata
tatlı
kızlar yaptım testi daha belirginleşti ikinci serpillllllllllllllll
yakaladın mı busee
kızlar yaptım testi daha belirginleşti ikinci serpillllllllllllllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?