Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

bence oda ateş gibi olmalı yani hep aynı saatte :)) iyice kafam karıştı walla

slm kızlar nasılsınız herkezin cuması mübarek olsun.dalarınıza canı gönülden ammiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn diyorum.Allah gönüllerinizden geçeni en yakın zamanda versin inşallah.

aminnn canımm inşallah Şeniz

ooo ebrarımm nemun çok güzel canım benim yunan kusırı yoğurtlu bişi rus salatası uymaz yani ne yapsam yaaa sigara böregi diyorum ama pilav var ???

bence oda ateş gibi olmalı yani hep aynı saatte :)) iyice kafam karıştı walla

aminnn canımm inşallah Şeniz
valla benimde ben gene mi yumurtluyorum ne oluyor yada anca yola çıkıyor yumurtam kaydirigubbakcemile3

kız serpill ii ce netleşti dünkilere göre daha net valla kaydirigubbakcemile3
hamılelik testlerimiz olur inş zemuszemus

aman alalhımm bu kızlara bayılıyorum ben yanii ha bre boğaza kafa patlatıyorlar hahahhahahahahahahhahahha yerim siiz bennnnnnnnnnnnnn

busecann vallhii sanki hamileymişisn gibi sevindim sen önceki testleri yalnış yaptın doğruus benim anlatığımginni
nihal doğru söylüyorsun ateş ölçer gibi aynı saate olmalı canımmm

ebraraım nihalin fikrine katılıyorumm
hasenim iyiiz umarım kuuzmuzda iyiidrr canımm

serpilcim bende aynı durumdayım amcamın kızı doğum yaptı geçen cumartesi ona gittim ozamandan beri ben leyla aklım bir karış havada dolaşıyorum bid o mincik şeyi kucağıma alınca sen düşşün benim halimi boğazım düğümlendi resmen inşallah rabbim hayırlsııyla bizede nasip eder ve kara verdim aşılama yaptırıcammmyine
bak sen bize bize habarat diyo sende az döktürmemişşin yani tatlı ne yapıcan canım ?

bilmiyorumki canım karar veremedim şerbetli yada sütlü hala düşünüyorum sence fazla ağırmı gelir yemekler

yaa yaz ayında hafif tatlı tercih etmek gerek bence

ooo ebrarımm nemun çok güzel canım benim yunan kusırı yoğurtlu bişi rus salatası uymaz yani ne yapsam yaaa sigara böregi diyorum ama pilav var ???

güzelliğinden ziyade pratikliğine dikat ettim canım yarın ben öğlene kadar çalışıyorum saat 2 gibi filan çıkıcam ondan sonrada hazırlıycam için etliekmeği tercih ettim pazara da misafim var o biraz daha ağır olacak nasılsa evdeyim

pazar menümüde şöyle düşünüyorum

çorba

sarma( bugün hem cumartesinin hem pazarınkini hazırlıycam yerimseniben

pilav
fırında tavuk (etliekmek fırınında kaydirigubbakcemile3 hani sipariş verdiğimiz )
karnıyarık
kıymalı su böreği
salata -karpuz -rus salatası -ezme
tatlı irmik helvası olabilir am akararsızız yinede irmik helvası -dondurma olabilir başka bişeyde a.s

bu arada pazar günü kayınvaldemlerle eltimler gelecek daha bi özendik menüye aklinialirimsmile

hatta eşime kalsa bunların yanına 2-3 çeşit daha yapacaz akannehir

kumsalcım gelen misafirlerine göre değerlendir bence birazda benim kayınvaldemler sütlü tatlıları pek sevmez onlara şerbetli tatlı vericen geri duracan ama ben sütlü tatlıyı daha çok severim a.s gelenlere göre değerlendir bence tam karar veremediysen benim sütlüyle şerbetliyi karıştır kaydirigubbakcemile3

ewtt
kızlar vatna millete hayrılı olsun ben yumurtlıyorumm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

dün çalıştık yarın çalışsak olur dime bilmiyorumkismile

buseee kurdela keselimmmm kaydirigubbakcemile3

bence bbugüünde çalışşş sağlam olsun yerimseniben

hımmm kayınvalideye hızmette sınır yok anlaşılan opuyorumnanaktan epey bir şey yapıyosun maşallah

ewt serpilim bende ne sevindim görsen önümde duruyo bakıp duruyorum ayykaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
inş hamılelik testlerimiz olur aynı heyecanı yaşadım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 demekki yumurtlamamda sorun yok sevindim doğrusu zemuszemus

buseee kurdela keselimmmm kaydirigubbakcemile3

bence bbugüünde çalışşş sağlam olsun yerimseniben

kırmızı olsun kaydirigubbakcemile3
ayy evet bu akşamda ypsak yarında yapsak
inş kral faruk mızmızlanmazzzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ebrara kurdele keselimm hemen koş makas getir .))))))))))))))))))))))

:roflol::roflol::roflol::roflol:
her şeyimiz coşkulu valla süperizzzz
regl oluruz halay çekeriz
hamile olur halay çekeriz
canımız sıkılır halay çekeriz
şimdide ovulasyon pozitif hadi halayaaaaaa
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…