ne oldu şimdi nihal 9. gün yanı ateş düştü 10. gün ateş yükseldi ben 9. gün yaptım silik şimdi daha belirgin 11. gün yapan 29. gün adet günü değilmi
şimdi ne oldu ben anlamadım bilmiyorumkismile
acaba yanlış saatte ölçtüm akşam ları ondan mıkı sabah10,00- akşam 20,00 arası diyo ya kağıtta ben gece 9,30 da yaptım omu yanlış silik çıkarttı kı acep bilmiyorumkismile
slm kızlar nasılsınız herkezin cuması mübarek olsun.dalarınıza canı gönülden ammiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn diyorum.Allah gönüllerinizden geçeni en yakın zamanda versin inşallah.
ooo ebrarımm nemun çok güzel canım benim yunan kusırı yoğurtlu bişi rus salatası uymaz yani ne yapsam yaaa sigara böregi diyorum ama pilav var ???ooo menüler verilmiş....benimde yarın misafirim var akannehir
çorba -
yaprak sarması
etliekmek
rus salatası
acılı ezme
normal salata
yalancı ekmek kadayıfı ( etimekli ) onu yapıcam
nihalcim rus salatası olabilir ortaya bide dün acılı ezme vardı oda baya iştah açıcı ve renk katmış sofraya deneyebilirwsin ben yarın deneyecem :))
valla benimde ben gene mi yumurtluyorum ne oluyor yada anca yola çıkıyor yumurtam kaydirigubbakcemile3bence oda ateş gibi olmalı yani hep aynı saatte :)) iyice kafam karıştı walla
aminnn canımm inşallah Şeniz
kız serpill ii ce netleşti dünkilere göre daha net valla kaydirigubbakcemile3süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ana dün çalıştın bu iki günü değerlenir canım süper ya doğru oaln metatlka yaptınnn 4 saat sıbvı ve çiş moduu hahhahahhhahaaaaaaaaaaaa
bence oda ateş gibi olmalı yani hep aynı saatte :)) iyice kafam karıştı walla
aminnn canımm inşallah Şeniz
aman alalhımm bu kızlara bayılıyorum ben yanii ha bre boğaza kafa patlatıyorlar hahahhahahahahahahhahahha yerim siiz bennnnnnnnnnnnnn
serpilcim bende aynı durumdayım amcamın kızı doğum yaptı geçen cumartesi ona gittim ozamandan beri ben leyla aklım bir karış havada dolaşıyorum bid o mincik şeyi kucağıma alınca sen düşşün benim halimi boğazım düğümlendi resmen inşallah rabbim hayırlsııyla bizede nasip eder ve kara verdim aşılama yaptırıcammmyineserpil02507+, ahsen_81+, cimcimes53, ebrar42, kumsal+, Mısra+, nhlkpr+, sweet_drop, şeker-leblebi yeni arkadaşlar hoşgeldiiler dualarımzıda herkes var herkese rabbim güzel şeyler nasip etsinn
kumnsalım bu kızlar çok marifetlii canım benim bbek kriizm tuutuu
busecan bende 2 tane kalmıştı bugün yapıcam yarın son elimde kalmayacak( dünkü silkti bendede
bak sen bize bize habarat diyo sende az döktürmemişşin yani tatlı ne yapıcan canım ?
onların derdi boğaz bizimkide ovulasyon testi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yaa yaz ayında hafif tatlı tercih etmek gerek benceserpilcim bende aynı durumdayım amcamın kızı doğum yaptı geçen cumartesi ona gittim ozamandan beri ben leyla aklım bir karış havada dolaşıyorum bid o mincik şeyi kucağıma alınca sen düşşün benim halimi boğazım düğümlendi resmen inşallah rabbim hayırlsııyla bizede nasip eder ve kara verdim aşılama yaptırıcammmyine
bilmiyorumki canım karar veremedim şerbetli yada sütlü hala düşünüyorum sence fazla ağırmı gelir yemekler
ooo ebrarımm nemun çok güzel canım benim yunan kusırı yoğurtlu bişi rus salatası uymaz yani ne yapsam yaaa sigara böregi diyorum ama pilav var ???
serpilcim bende aynı durumdayım amcamın kızı doğum yaptı geçen cumartesi ona gittim ozamandan beri ben leyla aklım bir karış havada dolaşıyorum bid o mincik şeyi kucağıma alınca sen düşşün benim halimi boğazım düğümlendi resmen inşallah rabbim hayırlsııyla bizede nasip eder ve kara verdim aşılama yaptırıcammmyine
bilmiyorumki canım karar veremedim şerbetli yada sütlü hala düşünüyorum sence fazla ağırmı gelir yemekler
Şeniz Şeniz napalım kızlar ramazanda destek tam destek yerimseniben
ewtt
kızlar vatna millete hayrılı olsun ben yumurtlıyorumm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
dün çalıştık yarın çalışsak olur dime bilmiyorumkismile
hımmm kayınvalideye hızmette sınır yok anlaşılan opuyorumnanaktan epey bir şey yapıyosun maşallahgüzelliğinden ziyade pratikliğine dikat ettim canım yarın ben öğlene kadar çalışıyorum saat 2 gibi filan çıkıcam ondan sonrada hazırlıycam için etliekmeği tercih ettim pazara da misafim var o biraz daha ağır olacak nasılsa evdeyim
pazar menümüde şöyle düşünüyorum
çorba
sarma( bugün hem cumartesinin hem pazarınkini hazırlıycam yerimseniben
pilav
fırında tavuk (etliekmek fırınında kaydirigubbakcemile3 hani sipariş verdiğimiz )
karnıyarık
kıymalı su böreği
salata -karpuz -rus salatası -ezme
tatlı irmik helvası olabilir am akararsızız yinede irmik helvası -dondurma olabilir başka bişeyde a.s
bu arada pazar günü kayınvaldemlerle eltimler gelecek daha bi özendik menüye aklinialirimsmile
hatta eşime kalsa bunların yanına 2-3 çeşit daha yapacaz akannehir
busecann vallhii sanki hamileymişisn gibi sevindim sen önceki testleri yalnış yaptın doğruus benim anlatığımginni
nihal doğru söylüyorsun ateş ölçer gibi aynı saate olmalı canımmm
ebraraım nihalin fikrine katılıyorumm
hasenim iyiiz umarım kuuzmuzda iyiidrr canımm
buseee kurdela keselimmmm kaydirigubbakcemile3
bence bbugüünde çalışşş sağlam olsun yerimseniben
ebrara kurdele keselimm hemen koş makas getir .))))))))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?