Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

hem tavuk hem et ikisinden yanı birini yemeyn birini yesin güzel fikir güzel menü afiyet olsun
zeytinyağlı fasulye , barbunya yada pilakı olabılır

busecim banada kizlar bugun calis diyey diye kendimi fenalik gecirirken buldumakannehirsende sira simdi :roflol:goster tum sihirli guclerini.....

yok ben kocama göstercem akşama sihirli güçlerimi çalışayım doğru yada yarın akşam yaparız bakcam artık akşama kaydirigubbakcemile3

bide kızlar
şu grafikde çizgiyi mesela 9. gün ya diyo anlattım 11.günm çekiyo
mesela benim geçen ay 16. gün düşüş oldu ateş 17. gün çekti yükselince
işte bugünde bunu anladım ateş yükselince yumurta yola çıkıyo 9. gün düşüş 11. gün yükseliş grafiğe girseydim vıp değilim eminm bugün çizgiyi çekecekti gibi geldi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ya kizlar peki ben iki gundur moladayim,19.gunum bugun,acaba bugunde ders calissakmi:bbo:,,,su hale bak ya resmen bilimsel calismaya dondu isimiz:roflol:

hımm gayet güzelll çorba için ben ezogelin yapayım diyorum sende düşün bence

ya kizlar peki ben iki gundur moladayim,19.gunum bugun,acaba bugunde ders calissakmi:bbo:,,,su hale bak ya resmen bilimsel calismaya dondu isimiz:roflol:

sen bence 20. gün 22 gün gün aşırı yap yeni aya gircez 22. günden sonra bende öyle yapcam
valla prof olduk ihtisas yapıyoruz bu dalda kadın doğumcular bile okusa şok şok şok :roflol::roflol::roflol:

entersann öldüm gülmeketnn hahhahahhahhahhahh ayay vete bu sıcaklarada sen çk çalıştın dur b bakalım bu ay ne olacak

busecann vallhii sen uzman oldun bu konuda inşallhh bu ayy güzel şeyler olur eğer olmassaa önümüzdeki ay hepimiz bilimsel çalışma yapalım :))))

ebarraımm asil ruhlumm

şekerleblemii doymasalar tatalı nyetine seni yesinler

mısracımm ne güzel şeyler eklenmiş bakıcamm tama abkamadımm

cimcme korkarımkii eşim burayı takip ediyor biraz önce aradıı sakın ağlama bu ay sen a çalışıyoruz hiçbirşey kaçmayavak dedii ben şokk dün msn zaten kurcalmışş yanii eğer okuyorsa ki burayıı vallhii yandıkk ataıp tutmalatrımız var

ayyy valla keseriz balkondan atarız falan baya bi kaptımıştık yani bilmiyorum artık benim eşim bakmazda buseca dikkat et seninkide bakmasın sakın :)))))))

busecan bu ateş ölçmeyi ve ovolsyon testini çözdün artık bu dalda liderimiz sensin önümüzdeki ay inşallh hiçbirimize gerek kalmazda şayet kalırsa sen bize rehberlik edecekisn buse bu senin görevin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…