kızlar yemek listem bakın bakım nasıl
çorba (ne yapacağımı bilmiyom şuan :)))
tavuklu bezelye
pilav üstüne etsote
yaprak sarma (yapmayadabilirm)
beşamel soslu patates fırında
paçanga böreği peynirli
zeytinyağlı ?
havuç salatası
yeşillik salatası
tatlı valla kadayıflı tavuk göğsü yada dondurmalı bişey yapabilirm irmik mesela
busecim banada kizlar bugun calis diyey diye kendimi fenalik gecirirken buldumakannehirsende sira simdi :roflol:goster tum sihirli guclerini.....
amin vatana millete inşşşkaydirigubbakcemile3
evet bak yaa bide bu test ii oldu serpill ii ki aldık
ma şu var bence
şimdi;
9. gün yumurtlama diyolarda hep loveli ertesi gün ateşin yğkselirse diyo ekliyo
şimdi 9. gün ateş düştü 36,3 10. gün 36,5 oldu hatta dedi 11. günde yüksek olursa yumurtlaman başladı deriz 11. gün de 36,6 oldu ve evet yumurtladın dedi
ve bugünde tam net çizgim çıktı
bence 9. gün çalışma yapılsın diye öncesinden içerde olsun
11. gün aslında yumurtlama
valla ben onu anladım sengözlerimebaksanab
hımm gayet güzelll çorba için ben ezogelin yapayım diyorum sende düşün bencekızlar yemek listem bakın bakım nasıl
çorba (ne yapacağımı bilmiyom şuan :)))
tavuklu bezelye
pilav üstüne etsote
yaprak sarma (yapmayadabilirm)
beşamel soslu patates fırında
paçanga böreği peynirli
zeytinyağlı ?
havuç salatası
yeşillik salatası
tatlı valla kadayıflı tavuk göğsü yada dondurmalı bişey yapabilirm irmik mesela
ya kizlar peki ben iki gundur moladayim,19.gunum bugun,acaba bugunde ders calissakmi:bbo:,,,su hale bak ya resmen bilimsel calismaya dondu isimiz:roflol:
Cimcime hem tavuk hemde et iyi olmaz cnm.Bezelyeyi zeytinyağlı yap derim
hımm gayet güzelll çorba için ben ezogelin yapayım diyorum sende düşün bence
sen bence 20. gün 22 gün gün aşırı yap yeni aya gircez 22. günden sonra bende öyle yapcam
valla prof olduk ihtisas yapıyoruz bu dalda kadın doğumcular bile okusa şok şok şok :roflol::roflol::roflol:
ok ,,ben dinlerim kizlar sizi,,,hazir benimki nedense bu ay emrime amade,,,,kaydirigubbakcemile5
evet olabilir mercimek ağır olur gibi geldi zaten ya tavuklu çorba diyodum yada yoğurt çorbası
kaydirigubbakcemile5 tahmın ettim canım soğuk çorbayı evet yemek istemezler belkiyanlış oldu cümle :))) ezogelin bende düşündüm ama ağırmı olur acab dedim yoğurt çorbası daha hafif sanki aslında soğuk çorba yapıyım diyorum ama herkes yemeyebilir
entersann öldüm gülmeketnn hahhahahhahhahhahh ayay vete bu sıcaklarada sen çk çalıştın dur b bakalım bu ay ne olacak
busecann vallhii sen uzman oldun bu konuda inşallhh bu ayy güzel şeyler olur eğer olmassaa önümüzdeki ay hepimiz bilimsel çalışma yapalım :))))
ebarraımm asil ruhlumm
şekerleblemii doymasalar tatalı nyetine seni yesinler
mısracımm ne güzel şeyler eklenmiş bakıcamm tama abkamadımm
cimcme korkarımkii eşim burayı takip ediyor biraz önce aradıı sakın ağlama bu ay sen a çalışıyoruz hiçbirşey kaçmayavak dedii ben şokk dün msn zaten kurcalmışş yanii eğer okuyorsa ki burayıı vallhii yandıkk ataıp tutmalatrımız var
http://www.kadinlarkulubu.com/tatlilar/206829-revaniresimli.html
Muhteşemmmmmmmmmmmm o kadar tatlı çeşidi bilirim misafirlerimin çoğu bunu isterler
ayyy valla keseriz balkondan atarız falan baya bi kaptımıştık yani bilmiyorum artık benim eşim bakmazda buseca dikkat et seninkide bakmasın sakın :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?