Yolunda Gitmeyen Taze Evliliğim-Yardımcı Olur musunuz..

ıkınızınde yası kucuk heralde
sevgılı esımı ben eve goturmek ısterım bak nasıl kullanıyorum gor dıyerek sız surseydınız motoru en basta bu sorunların hıc bırı zaten olmayacaktı

ergensınız sanırım ıkınızde yanı yaslar kucuk sanırım

O şekilde düşünürsek eşiniz sizi şarapçıların yanında ormanda bırakıp gitse normal mi karşılayacaksınız? Kendiniz koşup kaçmışsınız, başınıza bir şey gelirse kendi düşüncesizliğinizden mi?
Haklısın ben toplum içinde tartıştıgımızda genelde kaçıyorum bu 2 oldu.. daha fazla rezil olmamak için dikkat çekmemek için istemsizce olan bişey

Taksiyle gidelim hayatım dediğimde hayır bende bişey yok diyeceğinden adım gibi eminim o yüzden soylemedim. Kendinden o kadar emin ki eve kendi dönsün o zaman diye düşündüm. Ölürse de kendi düşüncesizliğinden.
İçerken niye müdahele etmediniz o zaman motor kullanacaksın içme lütfen gibi. Artık iki taraf da kavga odaklı geldi bana sizin oralarda kaçışmanız falan çok çocukça tavırlar

Dönüş konuşuldu aslında ben giderken babasının arabasıyla gittim elbise oldugu için. dönüş için yanına kıyafet al dedi çok içmicem direk eve motorla döneriz diye.. ama ben emin olamadım çünkü korkuyorumm. Kendine her konuda çok güveniyor

Konuşmuş kabul etmişsiniz o zaman çok içmeyecek siz de motoruna binip dönecekmişsiniz. Yan çizen siz olmuşsunuz. Bu konuda hassasiyetiniz varsa ki olabilir o zaman en başta hayır sen içersen ben motora binmem demeliydiniz. Önce kabul edip sonra binmem diye inatlaşmak olmamış. Hadi bunu yapmadınız yanınıza kıyafet almayıp unutmuşum ben arabayla döneyim diye mecbur bıraksaydınız eşinizi, yok sizde idare etmek diye bir şey yok. Ne yazık ki eşinizde siz de evlenme olgunluğuna erişmemişsiniz daha

ıkınızınde yası kucuk heralde
sevgılı esımı ben eve goturmek ısterım bak nasıl kullanıyorum gor dıyerek sız surseydınız motoru en basta bu sorunların hıc bırı zaten olmayacaktı

ergensınız sanırım ıkınızde yanı yaslar kucuk sanırım

Tanıdıgım bildiğim bi araç olsa götürürm .zaten sevgili oldumuz dönemlerde çok gezdik ben de sürdüm oda ama bu motor büyük kendime güvenmedim karanlıkta ve trafikte..
Yaşlar ben 25 o 28

Son düzenleme:
Uzak kalmak bazen sevgiyi daha çabuk tuketiyo eşinizi seviyorsanız bu konuyu konuşarak halledebilirsiniz

ikinizi de çocuksu buldum. siz bilmiyor musunuz düğünde alkol alınacağını? adam gibi gitmeden konuşacaksınız dönüşte ben mi kullanayım, taksi mi tutalım diye. biz alkollü bir yere gideceksek ilk bunu konuşuyoruz: ulaşımı nasıl yapalım.

gecenin bir vakti ormanın içine kaçıyorsunuz. norveçte finlandiyada vs yaşamıyorsanız ne yaptığınızın farkında mısınız?

ve bunun için evliliğinizi bitirmeyi düşünmeniz evliliğinizin hiç de sağlam temelli olmadığını düşündürtüyor bana

Daha 1 aylık evlilik hemen 1 yılın sonunda bitmesi planı mı yapıyorsunuz? Her evlilik ilk başta kavgayla gider zamanla oturur. İkinizde hatalısınız. Eşinizin bünyesini en iyi siz bilirsiniz kimisi 1 bardakla sarhoş olur kimisi 4 bardakla bana mısın demez. Yine de binmek istemeyebilirsiniz en doğal hakkınız o zaman en baştan konuşacaksınız daha ilk içmeye başladığında motorla dönmeye diyebilirsiniz örneğin ailelerin yanında olmanız aksine daha iyi olurdu. Son dakika tam motora binmek üzereyken ben binmek istemiyorum diye tutturmak olmamış. Yok kaskı 2 kere fırlatmalar, yok ormana kaçmalar. Tepkileriniz mantıklı değil. Karşılıklı saçmasapan bir inatlaşmaya girmişsiniz, en baştan düğüne gidilirken dönüş konuşulmalı hiç mi tanımıyorsunuz birbirinizi? Eğer motoruna binmeyi düşünmeyeceğiniz kadar alkollü biri varsa karşınızda tepkileriniz ona göre olmalı. Eşinizin hiç suçu yok mu tabi ki var ama konu sahibi siz olduğunuz için sizin üzerinizden yazdım. Karşılıklı olarak birbirinizi idare etmeyi öğrenmeniz lazım.

Her evlilik ilk aylar kavaga gürültüyle sürer yalanını kim uydurduysa şiddetle kınıyorum kendisini. Sorunlu evlilikler sorunlu başlar. Normal evliliklerin ilk ayları cicim aylarıdır. Bu aylarda insanlar bırakın birbirlerini hırpalamayı seslerini bile yükseltmezler.

Alkollüyken motor kullanıp hem sizi hem kendini tehlikeye atan adam da ne bileyim... Çocukluk desen değil, sarhoşluk desen değil, cahillik desen değil, ya da belki hepsinden biraz... Sizin de ormana doğru kaçmanız nedir Allah aşkına? Madem alkollü, niye motorun yanına gidene kadar bir şey demediniz? Ya da içmeye başlamadan önce plan yapmadınız, dönüşte ben sürerim filan diye. Ya da en kötü dönseydiniz kayınvalide ve kayınpederin yanına. Sizinle döneceğim deseydiniz en azından. Ya da eşim alkollü ve beni dinlemiyor diye yardım isteseydiniz. İkiniz de acayipsiniz. Bu arada bir de şiddete uğramışsınız. İnsanların arasında olmasanız, o kadarla kalır mıydı diye düşünmeden edemedim. İkinizin de sinirler normal değil. En azından 1 yıl geçsin istiyorum demişsiniz de, şafak sayar gibi evlilik sürdürülmez. Ya olgunlaşmanın, daha kontrollü olmanın yollarını bulmalı ya da birbirinizi çok hırpalamadan ayrılmalısınız. Çift terapisine gitme şansınız var mı?

Her evlilik ilk aylar kavaga gürültüyle sürer yalanını kim uydurduysa şiddetle kınıyorum kendisini. Sorunlu evlilikler sorunlu başlar. Normal evliliklerin ilk ayları cicim aylarıdır. Bu aylarda insanlar bırakın birbirlerini hırpalamayı seslerini bile yükseltmezler.

İstediğiniz kadar kınayabilirsiniz, bu bir yalan değil ayrıca kavga diyince sizin aklınıza sadece bağır çağır kavga etmek geliyor herhalde. Size hiç katılmıyorum. İki farklı insanın aynı evde yaşamasından bahsediyoruz . Farklı alışkanlıklar, farklı huylar, farklı beklentiler var. İlla ki çatışma oluyor ve bu durum zamanla yerine oturuyor. Sadece karı koca değil iki arkadaş aynı evde yaşamaya başladığında da bu durum geçerli.

Keşke evlenmek için büyümeyi ve bir iş güç sahibi olmayı bekleseydiniz ikinizde. Rezalet bir tartışma olmuş aranızda ama sizde çok çok suçlusunuz evinizde yapın bari tartismanizi. Yaptığınız şeyler ormana kaçmak yok bilmem ne normal mi sizce ?

Keşke evlenmek için büyümeyi ve bir iş güç sahibi olmayı bekleseydiniz ikinizde. Rezalet bir tartışma olmuş aranızda ama sizde çok çok suçlusunuz evinizde yapın bari tartismanizi. Yaptığınız şeyler ormana kaçmak yok bilmem ne normal mi sizce ?
İkimizinde işi gücü var aslında. Meslek sahibiyiz ama onun açısından biraz sıkıntılı oldu. bugün iş görüşmesi var muhtemelen bu hafta başlayacaktı..
Evet benim yaptıgımda normal değil ama ondan kaçmak tek başıma olmak daha iyi hissettirdi içimden geleni yapıyorum.

Bu arada eve gittiğimizde tartışma sürmedi sadece onu çok kırdıgımı hiçbişeyin eskisi gibi olmayacagını söyledi. Bende yatmaya gittim sonra gelip yastıgını aldı oturma odasına bende sinirlendim koltukta otururken üzerine atlayıp kafasını sıkıp dedim ki ne istiyosun boşanmak mı napıcaksın aldatıcak mısın şimdi beni falan dedim. herşey kadınlardan ibaret değil bunu anlayamadın şimdi kalk üzerimden konuşmak istemiyorum dedi bende gittim yine gece 3 gibide yatak odasına gelip yanımda uyudu.

Merhabalar.. Henüz 1 ay olmadı evleneli, önceden oldugu gibi sık sık tartışıyoruz. Ama dün kötü bi olay oldu... Yeni aldıgımız bi motorumuz var. Benim motor ehliyetim var kullanabiliyorum ama biraz büyük motor oldugu için ben henüz kavrayamadım..Eşimin ise ehliyeti yok ama kullanmasını biliyor..Neyse dün onların tarafından düğün vardı gittik kendisi orda 2,5 duble rakı içti maç oldugu için biz erken kalktık ailesinin yanında tartışmak istemediğim için motorun yanına gittiğimizde alkollü oldugu için binmek istemediğimi söyledim.. o da kendisinde bişey olmadıgını binmemi istedi..bende taksiyle gitmek istiyorum dedim falan sinirlendi bayaa tamam dedi git o zaman ben yürürken durdurdu beni bi kaç metre ilerde bin şu motora dedi binmedim etrafta ormanlık çalılık falan etrafta düğünden olan insanlar var arabalarının başında. Ben inat ettim binmedim sesini yükseltti falan herkes bize bakıyor bi kaç kişi arabasını durdurdu hani bişey olsa müdahale edicekler.. dedim babanı rezil ediyosun kes sesini neyse beni kollarımdan tutup sarstı yüzümü sıktı vs bende kaçtım ormanın içinden oda yol tarafından beni takip etti önümü kesceğini anlayıp geri dönüp koşmaya başladım etraftada şarapçılar var ateş yakmışlar ben çıkmaz bi yola girdim arkamdanda şarapçının biri geldi sonra eşim geldi tuttu kolumdan işte ittire ittire gördünmü adamın sana nasıl baktıgını diyo beni yola çıkardı tak şu kaskı falan ısrar ediyo o sırada annesi babası ve kardeşi geçti arabayla ne oluyo falan eşimde gönderdi yok bişey diye bende kaskı takmadım yola fırlattım kırılmadı geri getirdi tekrar fırlattım sonra oda kendininkini fırlattı motoru bırakıp yürümeye başladı bu arada kasklarda pahalı.. motoru ben aldım ilerledim otoban tarzı biyere çıktım onun gelmesini bekledim neyse geldi yürümeye devam etti bende ters yönde ağlayarak sürüyorum motoru arkasından bağırıyorum buraya gel falan ıssız biyer çünkü döndü en sonunda. Aldı motoru kasksız bi şekilde yarım saatlik yol gittik eve geldiğimizde benim için bu evlilik bitmiştir vs dedi sen beni tek başıma bırakıyosun sen kurtul ben ölsemde olur zaten dedi falan filan.. kendisi evlendiğimizden beri işsiz stresli oldugunu biliyorum. Bazen ona çok kötü davranıyorum bi kere kendini tutamayıp ağlamıştı seni çok özlüyorum diye.. geçen hafta. Biraz uzun oldu şuan kendisi ne yapıyo bilmiyorum ama nasıl bi yol izlemem lazım en azından 1 yıl geçsin istiyorum çünkü kendi ailemi karşıma aldım uyarılara rağmen 1 ay olmadan bitirirsem tepkilerdende çekiniyorum
İkinizde inatçı bilmiyorum sürekli böyle olursanız zor

Taksiyle gidelim hayatım dediğimde hayır bende bişey yok diyeceğinden adım gibi eminim o yüzden soylemedim. Kendinden o kadar emin ki eve kendi dönsün o zaman diye düşündüm. Ölürse de kendi düşüncesizliğinden.
Adam haklı, bu evlilik bitmiş.

Tamam, alkollü kullanmak istemesi, size ısrar etmesi büyük hata, ama yalandan bile taksiyle beraber gidelim dememişsiniz. Ne halin varsa gör tavrında takılmışsınız.

Kaldıki boşanmayı dert etmiyorsunuz, 1 yıl dolsun boşanayım, aileme rezil olmayayım, tüm mesele bu.

Alkol alırken müdahale etmeyip sonra da alkollüsün ben binmicem demek komik değil mi? Siz kullanamıyorsunuz, ben binmek istemiyorum deyince ne olmasını beklediniz ki? Her şeyden önce zaten ehliyetsiz olduğu için alkol almamış olsa bile trafiğe çıkmaması gerekiyor. Eşinizi tanıyorsunuzdur, düğünde içeceğini düşünüp taksiyle gidip dönmeyi teklif etmeliydiniz en başından. Eşinize söylecek şey bulamıyorum, her türlü hatalı.

Back
X