Yoncagül evinin kapılarını açtı. HOŞGELDİNİİİİİZZZZZZZ

yoncagul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2013
422
140
123
İstanbul
Merhaba kızlar, ben de yeni gelin evimin kapılarını açayım dedim. 4 ay sonra kısmetse evleniyorum. Evimiz kira ve tam istediğimiz şekilde kutu gibi. Eksiklerimiz çok. Özellikle aksesuarlarımız. Önerilerinize ve eleştirilere açığım. Hadi bakalım buyuruuunnnnn

Antreden başlayalım

Salonumuz ve mutfağımız bir arada

Küçük oda

Banyo

Yatak odası

Eklentiler

• $48.webp
    11 KB · Görüntüleme: 2.119
Çok güzel olmuş canım Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin mutluluklar

Çok güzel olmuş canım Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin mutluluklar

Teşekkür ederim canım, bütçemize uygun şeylere seçmeye çalıştık. Bir de ev kira olunca eve uygun renklerde eşya almak istemedim, kendi zevkimize uygun seçtik. Bazı şeyler alakasız kalmış olabilir ama kendi evimize inşallah :)

Herşey çok güzel gözüküyor. Mutlulukla oturun.
Halılarınıza da ayrıca bayıldım, çok güzeller.

Canım ben 7 yıl olacak evleneli tecrübeme dayanarak söylüyorum, eşyaların hiç bir önemi yok mutluluk, huzur ve sağlık olduktan sonra ister villan olsun ister başkasının evi hiç fark etmez...

Hayirli olsun eviniz:) cok guzeller..nacizene salondaki masa ortusu olmmis.gozume batti benim.sik bi runner dusunurseniz harika olacak:) mutlulukla s
aglikla...

Çok güzel eşyalarınız, her şey uyumlu göz yormuyor, ağız tadıyla huzurla oturmak nasip olsun

ayrıntılarda güzel detaylar var,begendım..güzel gunlerınız olsun yuvanızda

Güle güle oturun çok şirin olmuş eviniz..Amerikan servislerinizi nerden aldığınızı öğrenebilîr miyim..

çok güzelll,yeni evler görmek bana da fikir oluyor.heyecan yaparak bakıyorum Evinizden huzur eksik olmasın inş canım

Gayet güzel olmuş mutfagıınızı cok sevdim .. Mutlulukla huzurla oturun inşallah

güle güle oturun çok güzel eviniz maşallah mutluluğunuz daim olsun ben evin kirasını merak ettim :))

Güle güle huzurla aşkla mutlulukla oturun inşallah..Amerikan servislerine bayıldım özellikle çiçekli olanına..Mutfaktaki çekmecene de...:119:
Ama salon halını ve masa örtünü eleştiriyorum haberin olsun onun dışında miss gibi yepyeni bi ev..Huzurunuz eksik olmasın Darısı başıma

halılar royal mobilyalarda alfemo sanırım ben çok beğendim çok güzel maşallah eviniz de evliliğiniz de hayırlı olsun

Çok şirin göz yormayan bir ev halılarınıza bayıldım

bayıldım hele mutfak eşyalarına bittim çok güzelmiş yemek takımlarınız servisleriniz bence sadece küçük ayrıntılar kalmış duvarlara tablolar yatak odasına salona küçük süsler büyük etkiler yaratacaktır ikeaya bir git derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…