Yoncagül evinin kapılarını açtı. HOŞGELDİNİİİİİZZZZZZZ

evinize bayıldım eşyalarınız çok uyumlu zevkli seçimler yapmışsınız
en çok giysi odası hoşuma gitti ama
iyi günlerde huzurla oturun

Hayirli olsunnn.. Agiz tadiyla oturun insallah. Ne guzel cok zaman varken baya kolaylamissiniz isi:)) evler yasandikca doluyor zaten. Esya secimlerini begendim hep modern seyler secmissiniz. Hepsi guzel dedigim gibi gulw gule kullanin insallah. Benim tavsiyem koridordaki halilar olmamis yer taslarin guzel bence hicbirsey sermesen bile olur. ( modern olduu icin eslarin kaldirr) ama gozune cok ciplak gelirse o zaman tek parca daha dar bu 80 cm enindeki yolluklardan tercih edebilirsin. Iki parca cok genis olmamis bence ... bir de kucuk odadaki merdiven sandalyeyi uçur gitsin :) onun yerine acik renk kumas kapli bir sandalye koyarsan açar odayi diye dusunuyorum. Zaten tablolar aksesuarlar zamanla yerini buldukca daha da oturacaktir. Simdiden mutluluklar diliyorum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayirli olsun eviniz:) cok guzeller..nacizene salondaki masa ortusu olmmis.gozume batti benim.sik bi runner dusunurseniz harika olacak:) mutlulukla s
aglikla...

evet canım, eksiklerimiz var:) boş kalmasın diye serdim. Bence de olmadı. Zamanla artık:)) Yorumuna teşekkür ederim.

Güle güle oturun çok şirin olmuş eviniz..Amerikan servislerinizi nerden aldığınızı öğrenebilîr miyim..

Teşekkür ederim canım, paşabahçe nin mağazasından aldım hem plastik pembe çiçekli hem de krem rengi klasikleri, bez olan çiçekliler ise english home dan.

Canım yorumlarına çok teşekkür ederim. Antre halıları için haklı olabilirsin ama

geniş olduğu için çok boş gözüktü gözümüze bir de ev kira olduğu için ileride de odalarda kullanabilelim diye bu şekilde aldık. Merdiven sandalye de orada durmayacak dediğin gibi, oraya bir çalışma sandalyesi alacağız :) Eksikler çok haklısın, zamanla artık. Tekrar teşekkür ederim.

Beğenen beğenmeyen, eleştiren yorum yapan herkese teşekkür ederim güzel dilekleri paylaşımları için.

4ay önce biraz erken olmuş bence ya 1ay önce hazırlasaydınız keşke insan bakar bakar sabırszılanır..guzelmiş gule gule otur sade ve sık her sey..

Güle güle oturun güzel günlerde,ben de kahvaltı takımlarına bayıldım :) Nereden aldığını sorabilir miyim?

Herşeyiniz çok güzel, Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin

Güle güle oturun güzel günlerde,ben de kahvaltı takımlarına bayıldım :) Nereden aldığını sorabilir miyim?

Teşekkür ederim canım. Mor olan tabağı markafoniden (markası bovita), mor yumurtalığını diasadan aldım. Kırmızı kahvaltı tabakları ise yine markafoniden (markası keramika), kalpli yumurtalığı ve fincanını mudodan aldım. Yani parçalar farklı yerlerden, takımı kendim yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…