Hayirli olsun eviniz:) cok guzeller..nacizene salondaki masa ortusu olmmis.gozume batti benim.sik bi runner dusunurseniz harika olacak:) mutlulukla s
aglikla...
Cok sicak olmus gule gule oturun bide mutfaktaki 4 bolmeli sepetligi nerden aldiniz ogrenebilir miyim :)
Güle güle oturun çok şirin olmuş eviniz..Amerikan servislerinizi nerden aldığınızı öğrenebilîr miyim..
halılar royal mobilyalarda alfemo sanırım ben çok beğendim çok güzel maşallaheviniz de evliliğiniz de hayırlı olsun
Hayirli olsunnn.. Agiz tadiyla oturun insallah. Ne guzel cok zaman varken baya kolaylamissiniz isi:)) evler yasandikca doluyor zaten. Esya secimlerini begendim hep modern seyler secmissiniz. Hepsi guzel dedigim gibi gulw gule kullanin insallah. Benim tavsiyem koridordaki halilar olmamis yer taslarin guzel bence hicbirsey sermesen bile olur. ( modern olduu icin eslarin kaldirr) ama gozune cok ciplak gelirse o zaman tek parca daha dar bu 80 cm enindeki yolluklardan tercih edebilirsin. Iki parca cok genis olmamis bence ... bir de kucuk odadaki merdiven sandalyeyi uçur gitsin :) onun yerine acik renk kumas kapli bir sandalye koyarsan açar odayi diye dusunuyorum. Zaten tablolar aksesuarlar zamanla yerini buldukca daha da oturacaktir. Simdiden mutluluklar diliyorum :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
güle güle oturun, halılarınıza ben de bayıldım.
teşekkür ederim canım.
Güle güle oturun güzel günlerde,ben de kahvaltı takımlarına bayıldım :) Nereden aldığını sorabilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?