- 12 Eylül 2014
- 3.786
- 6.952
- 158
- Konu Sahibi malatya0644
-
aynen bende kacırdım.bırı konunun lınkını gonderse bulamadım cunku.ne terbıyesızlık yapmıs merak ettım herkes baska bısey demıs.fena damara basmıs anlasılanMevzuyu kaçırdım galiba ya
hmmm bilmiyorum sanırım o konuyu ama bak sen neler yapmışlar. ne zaman oldu bu? hiç bilmiyorum çünkü bunlarıBiri eşim kokuyor diye konu açtı ya hani o konu Facebook'un çok yüksek takipçisi olan sayfa sahipleri tarafından paylaşıldı oradan twitter meşhur oldu yani her yerde o konu vardı :)
aynen öyle canım gecen fake ve ahlaksız ötesi bir konu vardı seks düskünüyüm diye konu acmıs dedim yani arkadaslar bu konu fake yorum yapmayalım yüz vermeyelim dedim diye beni sikayet etti bir üye düsünün artık.en büyük ders fake konulara yorum yapmamakAslında fake olduğunu düşündüğümüz konulara yorum atmamaliyiz.
Konu zaten geriye düşüyor kimse ilgilenmeyince. Ama fake vs bile yazinca bir ortam bulmus oluyorlar.
sabah beri şimdiye kapatılır dedğim ama gayet güzel ve seviyeli gidiyor niye kapatılsın kiayrıca bu konu neden kapatılmıyor
sabah beri şimdiye kapatılır dedğim ama gayet güzel ve seviyeli gidiyor niye kapatılsın ki
Hangi kızne yazmıs bu kız ya arkadaslarr
Ya dördüz olan değil öyle olsa kazen bulurdu. Bu kişi sabah bir konu açtı ben evliyim 2 çocuğum var eşim gay olduğunu itiraf etti diye bende gay ise o çocuklar nasıl oldu dedim diğer arkadaşlarda inanmadı anladık yani sonra bize küfür etti Allah'a küfür etti vs. 14 yaşında olmadığıma eminim. Ettiği küfürler ve açtığı konu 14 yaşında birinin olamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?