YÖNETİCİ HESABIMI KAPAT

Ya noluyor tüm msjları okuyamadım okuduklarımdanda anlamadım kapatılmadan biri anlatsın lüften merak içindeyim. Ne yapmış bebe.suçluysa kır kalemini editör

Biri eşim kokuyor diye konu açtı ya hani o konu Facebook'un çok yüksek takipçisi olan sayfa sahipleri tarafından paylaşıldı oradan twitter meşhur oldu yani her yerde o konu vardı :)
hmmm bilmiyorum sanırım o konuyu ama bak sen neler yapmışlar. ne zaman oldu bu? hiç bilmiyorum çünkü bunları

Aslında fake olduğunu düşündüğümüz konulara yorum atmamaliyiz.

Konu zaten geriye düşüyor kimse ilgilenmeyince. Ama fake vs bile yazinca bir ortam bulmus oluyorlar.
aynen öyle canım gecen fake ve ahlaksız ötesi bir konu vardı seks düskünüyüm diye konu acmıs dedim yani arkadaslar bu konu fake yorum yapmayalım yüz vermeyelim dedim diye beni sikayet etti bir üye düsünün artık.en büyük ders fake konulara yorum yapmamak

Konuyu merak eden arkadaşlar konu sahibi erkek eşim gay diye konu açıyor. İnandıramayınca basıyor kufurleri. Öyle böyle değil ömrümde duymadığım kufurler.
Çok merak edenler Google da eşim gay sayfa 3 kadınlar kulubu yazsın önbellek ten baksın. konuyu üyelerin göremediği bi yere taşımışlar sanırım yetkiniz yok diyor.
Çok da merak etmemek lazım çok pis şeyler çünkü.

her sayfa başına olay ne diye yazmak lazım gelen anladım ne oldu ...kaçırdım diyor :))))))

Uff sabah tam konuyu buldum iki sayfa okudum üçüncü sayfaya geldim konu uçtu azcuk daha acele edeydim keşke hızlı hızlı okuyaydım

Tesekkur ederim. Konuyu bulabilsem ben de sikayet edecektim pis terbiyesizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…