YÖNETİCİ HESABIMI KAPAT

Gördüm çok iyi yapmışınız
Napiyim dayanamadim valla ilk defa kufur aldım ağzıma Bizi gec Allah a kufretti tövbe estagfurlah MissPoine de lutfen kufretmyin dedi ama dayanamadim.konuyu neredn tekrar okudunuz kaldırmışlar heralde bende tekrar baktim bulamadim

Bir kaç sayfa önce arkadaş anlatmış google yazın önizlemeden bakın diye öyle yapıp gördüm bende çatlamıştım meraktan aman keşke okumasaydım

Dedektif gibisiniz vallahi bu insanlar duygularimizla oynamaktan zevk mi aliyor anlamiyorum

Konuyu kimse okuyamaz o konu taşındı çünkü konu okunuyor ama yorumlar okumuyor sanırım

Ya noluyor tüm msjları okuyamadım okuduklarımdanda anlamadım kapatılmadan biri anlatsın lüften merak içindeyim. Ne yapmış bebe.suçluysa kır kalemini editör

kufretmedigi kisi kalmadi ama oyle boyle igrenc kufurler degil,tobe Yarabbim Allah`a kadar kufretti utanmaz ergen.simdide agliyor 14 yasindayim nolur diye..
insallah islah evine duser edepsiz terbiyesiz.

Konuyu kimse okuyamaz o konu taşındı çünkü konu okunuyor ama yorumlar okumuyor sanırım
@beril77 o sinirle camlari silmiş bende kalkiyim işimi yapiyim bari sana da kolay gelsin.

edit:hanimlar lutfen biraz okuyun sonra ne olmuş diye yorum yapin dun gece 72 sayfa doldu okumadan tebrik edenler vardi dorduz gebe abiyi

[QAMissPoine, post: 40202344, member: 210601"]Zaten senle ben basın danışmanı gibi herkese tek tek yazdık.[/QUOTE]

Azicik caba harcasalar arkadaşlar konu neymiş iki üstte yada arka sayfada yazıyor ama yok

Yazmiyalim konu düşsün arka sayfalara bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…