- Konu Sahibi malatya0644
-
He baci etti etmiyeydi iydi ama ettiAyyy abowwww ne küfürler etmiş öyle
Emme eccik bende ona saydirdimAyyy abowwww ne küfürler etmiş öyle
Tesekkur ederim. Konuyu bulabilsem ben de sikayet edecektim pis terbiyesizi
Gördüm çok iyi yapmışınızEmme eccik bende ona saydirdim
Napiyim dayanamadim valla ilk defa kufur aldım ağzıma Bizi gec Allah a kufretti tövbe estagfurlahGördüm çok iyi yapmışınız
Bir kaç sayfa önce arkadaş anlatmış google yazın önizlemeden bakın diye öyle yapıp gördüm bende çatlamıştım meraktan aman keşke okumasaydımNapiyim dayanamadim valla ilk defa kufur aldım ağzıma Bizi gec Allah a kufretti tövbe estagfurlahMissPoine de lutfen kufretmyin dedi ama dayanamadim.konuyu neredn tekrar okudunuz kaldırmışlar heralde bende tekrar baktim bulamadim
Dedektif gibisiniz vallahi bu insanlar duygularimizla oynamaktan zevk mi aliyor anlamiyorumNapiyim dayanamadim valla ilk defa kufur aldım ağzıma Bizi gec Allah a kufretti tövbe estagfurlahMissPoine de lutfen kufretmyin dedi ama dayanamadim.konuyu neredn tekrar okudunuz kaldırmışlar heralde bende tekrar baktim bulamadim
Napiyim dayanamadim valla ilk defa kufur aldım ağzıma Bizi gec Allah a kufretti tövbe estagfurlahMissPoine de lutfen kufretmyin dedi ama dayanamadim.konuyu neredn tekrar okudunuz kaldırmışlar heralde bende tekrar baktim bulamadim
her sayfa başına olay ne diye yazmak lazım gelen anladım ne oldu ...kaçırdım diyor :))))))
Ever :)) ben yoruldum artık yapmayacağım :)
Ben aradım ama göremedim.Ayyy abowwww ne küfürler etmiş öyle
Ya noluyor tüm msjları okuyamadım okuduklarımdanda anlamadım kapatılmadan biri anlatsın lüften merak içindeyim. Ne yapmış bebe.suçluysa kır kalemini editör
Bende bu yuzden dedim neden kapatılmadı diye kaç sayfa oldu hep ayni seyler
@beril77 o sinirle camlari silmiş bende kalkiyim işimi yapiyim bari sana da kolay gelsin.Konuyu kimse okuyamaz o konu taşındı çünkü konu okunuyor ama yorumlar okumuyor sanırım
alemsinAma bu sinirle sonunda csmlarini sildim evin
Matmazel sizde mi vardiniz o sinirle sizi farketmedimBende bu yuzden dedim neden kapatılmadı diye kaç sayfa oldu hep ayni seyler
Matmazel sizde mi vardiniz o sinirle sizi farketmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?