YÖNETİCİ HESABIMI KAPAT

bişey dicem biri incisözlükten bu yazmış orasıda erkek sitesimi oluyor ay ne terbiyesizlik ya it herifler

@beril77 o sinirle camlari silmiş bende kalkiyim işimi yapiyim bari sana da kolay gelsin.

edit:hanimlar lutfen biraz okuyun sonra ne olmuş diye yorum yapin dun gece 72 sayfa doldu okumadan tebrik edenler vardi dorduz gebe abiyi

Yani sen ben ve Beril yedik küfürleri banada iş yerinde sordular ne oldu diye nutella kavanozuna saldırınca sinirlendiğimi anlıyorlar artık nasıl bir surat ifadesi ile ile yiyorsam M matmazeldepresif de vardı sanırım. O da sabırla herkese anlattı sabahtan beri

bişey dicem biri incisözlükten bu yazmış orasıda erkek sitesimi oluyor ay ne terbiyesizlik ya it herifler

Incı erkek sitesi değil kadında var erkekte bir başlık açıp altına yorum yapıyorlar oradan çok gelen oluyor buraya kendilerini çok zeki sanan aptallarla dolu bir site. İyi olanlarda vardır tabi.

ay girdim şimdi baktım pis pis konuşmuşlar aman ya

Anladım canim neyse artik yorum yapmicam bu konuda yoruldum

A amberin Olmam mi bizzat sen ve diğer arkadaş gibi direk küfür gelmese de genele girdim pisliğin iğrenç kendi pisliğinde bogulsun...

Bende yorum yapmiyacaktin artik bir an önce kaybolsun sunun konusu

A amberin Olmam mi bizzat sen ve diğer arkadaş gibi direk küfür gelmese de genele girdim pisliğin iğrenç kendi pisliğinde bogulsun...

Bende yorum yapmiyacaktin artik bir an önce kaybolsun sunun konusu
Aynen katılıyorum 17 yasinda degil 33 yaziyo esnafmis ceksin cezasini pislik herif

Kaç sayfa geçti hala konu linki istiyorsunuz, anlat diyorsunuz arkadaşlar
500 kez anlatıldı zaten konu

kızlar tamam yazıp durmayın şuraya, sinirinizi bozuyorsunuz iyice. şikayetler yapıldı zaten. kimliği de çıkacak ortaya, hakime anlatsın bundan sonra derdini.
siz de güzel canınızı sıkmayın daha fazla.

Ne oldu biri anlatsın lütfen konu sahibinin başka konusu yok çok merak ettim olanları :) çocuğu uyuttum hemen öğrenmem lazım niye bu kadar sinirlendiniz?Ay ne oldu ne oldu :)

Aaaaa ben de şimdi gördüm yazdıklarını üyenin :O

banuya teşekkürler tabii ki : D

Al işte yine action yine ben yokum neyi kaçırdım allesen:) biri banada anlatsın please :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…