- 3 Şubat 2015
- 1.563
- 1.686
- 158
- Konu Sahibi malatya0644
-
@beril77 o sinirle camlari silmiş bende kalkiyim işimi yapiyim bari sana da kolay gelsin.
edit:hanimlar lutfen biraz okuyun sonra ne olmuş diye yorum yapin dun gece 72 sayfa doldu okumadan tebrik edenler vardi dorduz gebe abiyi
Sabah ki eşim gey konusunda yorum yapanlardanmiydiniz sizede mi kufur edildi diye sormuştumNeyi canim anlamadim
bişey dicem biri incisözlükten bu yazmış orasıda erkek sitesimi oluyor ay ne terbiyesizlik ya it herifler
ay girdim şimdi baktım pis pis konuşmuşlar aman yaIncı erkek sitesi değil kadında var erkekte bir başlık açıp altına yorum yapıyorlar oradan çok gelen oluyor buraya kendilerini çok zeki sanan aptallarla dolu bir site. İyi olanlarda vardır tabi.
Anladım canim neyse artik yorum yapmicam bu konuda yoruldumYani sen ben ve Beril yedik küfürleri banada iş yerinde sordular ne oldu diye nutella kavanozuna saldırınca sinirlendiğimi anlıyorlar artık nasıl bir surat ifadesi ile ile yiyorsamM matmazeldepresif de vardı sanırım. O da sabırla herkese anlattı sabahtan beri
Hay Allah razı olsun yorumuna sağlık.Kaç sayfa geçti hala konu linki istiyorsunuz, anlat diyorsunuz arkadaşlar
500 kez anlatıldı zaten konu
nerden gordun kııAaaaa ben de şimdi gördüm yazdıklarını üyenin :O
banuya teşekkürler tabii ki : D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?